Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Co tutaj się wyprawia 🙆, coraz wyższy poziom 🤦 czytając ostatnie wpisy 

Cześć  , trza by poświętować dzisiaj a tu maszyna czeka 

@Qwazi proszę uściskać młodą od wujka

17247334181593899417605736585971.jpg

Dziękuję. Uściskam...

A Tobie Wszystkiego naj...cobyś dalej śmiszkował, Anetę męczył😉 i żeby Ci energii nie brakowało... Najlepszego 💯🥂🍻

Dzień dobry wszystkim...słonecznie i dość ciepło jak narazie...

• Thanks 1
Opublikowano

No pewnie, nie ma się czym martwić.

Ilu znasz pedofili, gwałcicieli... 🤔

Wyślij swoją nastoletnią córkę na wakacje samą, daj z 3 tysie w kieszeń niech sobie pozwiedza.

Co może się stać... Przecież nie znasz żadnego takiego klienta. 

Więc chyba tego nie ma 🤔

Nie bierz zbyt poważnie tych informacji o zwyrolach, którzy krzywdzą ludzi na ulicy, w sieci...

Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

Zawsze zaczyna się niewinnie, od kilku chwastów.

Co Ty taki nietolerancyjny? 😁

15 minut temu, Leszy napisał:

W latach 90 ziemia szła za bezcen i też się sąsiedzi pukali w czoło jak ktoś kupował. Teraz wstają o 4 by na 6 być w robocie w Warszawie, ale nadal się pukają w czoło, że głupki dokładają do uprawy. Tak od 30 lat nic tylko dokładają....

Może jak zarośnie całkowicie, to w końcu się weźmie dobrą chemię, a potem wielki pług i znowu będzie rosło to co chcemy. 

P.s. nie bierzcie tego zbyt poważnie 😉

Mało takich ktorym by się chciało... mamy społeczeństwo jakie mamy. Wczoraj była klientka która wśród znajomych uchodzi za biedaczkę bo nie ma tv 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

No pewnie, nie ma się czym martwić.

Ilu znasz pedofili, gwałcicieli... 🤔

Wyślij swoją nastoletnią córkę na wakacje samą, daj z 3 tysie w kieszeń niech sobie pozwiedza.

Co może się stać... Przecież nie znasz żadnego takiego klienta. 

Więc chyba tego nie ma 🤔

Nie bierz zbyt poważnie tych informacji o zwyrolach, którzy krzywdzą ludzi na ulicy, w sieci...

Przestępców akurat jest sporo. W sumie bardzo dużo. 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, bezbarwny napisał:

Niemoralny moralności udziela? Takie cuś, to tylko Półgłówek  mógł spłodzić. 
Długo się zastanawiałeś co napisać. Jak tam twoje seksualne urojenia względem agrofotowej pći przeciwnej spodlaski westchnień kobiet wielu obiekcie 😂

Ile księdzu na kolędzie dać zamiarujesz przebrzydły obłudniku🤣

i również się nie sil, bo bardziej żałosne to niż śmieszne. Bez odbioru Nudziarzu.  

matko jak ty cierpisz🤣 .....dotarło że pisowski śmiecie i zera  nikogo nie będą sądzić 🤣🤣🤣🤣🤣 ta pani publicznie się ośmieszała i obnażala swoje urojenia ....się dobralo towarzystwo przegrywow z urojeniami 🤣🤣🤣 

ja synku nie jestem pocieszycielem dla niedoruchanych  mężatek i starych panien co ich nikt nie chciał ...nie jestem tobą 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Mam pytanie do osób, które zamawiały śor u Osadkowskiego. Przychodzą szybko/na czas? Jak z płatnościami-normalny przelew mają w ofercie bo przed złożeniem zamówienia nie widzę? Ogólnie polecacie ten sklep?

Opublikowano

Tylko gotówką, co użebrzesz to kurierowi dasz.

Ale niespójne masz zeznania bo czasem zarabiasz więcej jak ginekolog i dentysta razem wzięci🤣

Opublikowano
33 minuty temu, pedro2 napisał:

Skąd wiesz?

Aż tylu znasz?

Czy z internetow i tv ta wiedza?

Znam to za dużo powiedziane. Jednak człowiek wie kto w okolicy mieszka. Zaś już dużo lepiej znam tych co ofiarą przestępstw różnej maści byli. 

Opublikowano
23 minuty temu, Młody1997 napisał:

Mam pytanie do osób, które zamawiały śor u Osadkowskiego. Przychodzą szybko/na czas? Jak z płatnościami-normalny przelew mają w ofercie bo przed złożeniem zamówienia nie widzę? Ogólnie polecacie ten sklep?

Ja zamawiam i jest ok. Temat z fakturami i przelewami bezproblemowy jak do tej pory

Co do dla roślin.pl, to jadę do nich

Opublikowano
57 minut temu, Bogdan_ja napisał:

matko jak ty cierpisz🤣 .....dotarło że pisowski śmiecie i zera  nikogo nie będą sądzić 🤣🤣🤣🤣🤣 ta pani publicznie się ośmieszała i obnażala swoje urojenia ....się dobralo towarzystwo przegrywow z urojeniami 🤣🤣🤣 

ja synku nie jestem pocieszycielem dla niedoruchanych  mężatek i starych panien co ich nikt nie chciał ...nie jestem tobą 😲

Jednak cuś ci odpiszę, Półgłówku. 
taki ty niewinien, taki uczciwy, szczery i prawdomówny, a jak doskonale wiesz, o kogo chodzi😉😂 nie bój nic, żonka się nie dowie. I bez tego przez los doświadczona. 

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

Tylko gotówką, co użebrzesz to kurierowi dasz.

Ale niespójne masz zeznania bo czasem zarabiasz więcej jak ginekolog i dentysta razem wzięci🤣

Zaradnym trzeba być. Wczoraj znajomy ubolewał ze komus musiał zrobić przelew bo gotówki nie chcial 

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Zaradnym trzeba być. Wczoraj znajomy ubolewał ze komus musiał zrobić przelew bo gotówki nie chcial 

Musiał to jaki komuch być. Po co w ogóle z nim interesy robił. Lepiej chyba w ogóle nie handlować niż z takimi 🙃🙃

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał:

pewnie że wiem bo ośmieszała się na forum 🤣🤣🤣🤣🤣

nawet mi się żaliła "jaka  była głupia " 🤣🤣🤣🤣

zesta się dobrali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Przecież zarzekałeś się do Kowalskiego, że pisaliście tylko na tematy związane z rolnictwem?🤣 pogrążasz się w tych łgarstwach leszczu😂

Opublikowano (edytowane)

pisałem że zapytałem o pewną osobę ...na temat rolnictwa nie rozmawialiśmy ....ta osoba był nasz wspólny kolega z forum 🤣🤣🤣

a co on tam jej zrobil to ja nie wiem ...z mojej wiedzy wynika że sobie coś uroila 🤣🤣🤣🤣🤣

być może źle synek zrozumiałeś i nie o mnie ci opowiadała 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mam te rozmowy na mailu i jak chcesz dalej robić jej smród kolo d*py to zadam se trud i odnajdę i wstawię 🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v