Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
37 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Potrzebuje rolki wysiewające do nordstena, wałek 6katny 17 mm? 

@griga nie masz tam jakiegos na części ?

A fakt mam bo to to samo co fiona. Gdzies mam kilka sztuk

Opublikowano
20 godzin temu, pawel885 napisał(a):

Taaaa

Jak byś nic nie pił.....

Dobrze się czujesz bo po prostu trzyma jeszcze 

Znajomemu tak prawko zabrali 

Degustował wieczorem bimberek , delikatnie,  bo rano w trasę 

Wstał rano , przejechał 400 km i na firmie dmuchnął 

Co było dalej nie muszę mówić 

to nie moja wina że ktoś nie myśli. Wiadome że w organizmie jest jeszcze alkohol, ale nie chorujesz ja po tych kolorowych wynalazkach

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, rafalrafal napisał(a):

Czy ktoś może był oglądać tego masseya https://www.otomoto.pl/maszyny-rolnicze/oferta/massey-ferguson-6465-dynashift-acgo-ID6GPh6V.html lub może mieszka niedaleko żeby to obejżeć za przysłowiowe 🍺 bo mam daleko i nie wiem czy warto jechać.

A co tam oglądać? Ze zdjęć widać, że czasu szkoda.

Edytowane przez jacek1296
  • Like 3
Opublikowano

Oto właśnie chodzi że jak na zdjęciach jest za ładny to dojeżdzasz na miejsce i ręce można załamać, a jak w oryginale z zachodu i nie malowany to coś prędzej można wypatrzyć.

Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

A co tam oglądać? Ze zdjęć widać, że czasu szkoda.

Jasne, malowańcowi można poświęcić czas na oglądanie, a tu 20 letni "nieprzygotowany" do sprzedaży, to szkoda czasu.
🤣🤣🤣

Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Ale co tu oglądać. Przecież to szrot oszabrowany. Na malowańce w ogóle nie patrzę, tak jak i na takie szroty.

Ten, przy tym przebiegu to powinien wygladać.

W środku nie wygląda źle siedzenie nie ściochrane, felgi, maska i schodki zardzewiałe, bo mógł pracować przy odśnieżaniu, tuza zajumał handlarz ot i to prawie wszystko ze zdjęcia można wydedukować

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Jaki przebieg ?

Fajna skrzynia 

Dwusprzegłowa 

Masz normalnie tryby tylko dwa sprzęgła i hydraulikę do przełączania  

Lekko ponad 300

Stoi na lawecie. Całe życie użytkowana na autostradzie 

Dałoby to radę w haku jakby okazjonalnie ciągać?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, soltys48 napisał(a):

A dostałem propozycję octavia 18' z taką skrzynią 

Nie wiem co to. Nigdy nie miałem do czynienia z automatem 

automat dobry, tylko z hakiem, tak, jak ty potrzebujesz do koniowozu, to raczej nie bardzo to widzę

2,0 PD pewnie już "poprawione", gdzie tylko ołowek i się wysypuje, czyli trzpień napędu pompy olejowej, zaraz po kupnie warto zrobić porządnie cały rozrząd z napędem pompy olejowej.

skrzynie falne do cywilnej jazdy, tylko szarpnie po kieszeni, jak trzeba sprzegło zrobić, z tego co słyszałem, między 7 a 10 koła z robocizną

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, pawel885 napisał(a):

2.0 TDI ? 

Tak

Do Full opcji brakuje tylko skóry 

1 minutę temu, jahooo napisał(a):

automat dobry, tylko z hakiem, tak, jak ty potrzebujesz do koniowozu, to raczej nie bardzo to widzę

2,0 PD pewnie już "poprawione", gdzie tylko ołowek w skrzyni się wysypuje, czyli trzpień napędu pompy olejowej, zaraz po kupnie warto zrobić porządnie cały rozrząd z napędem pompy olejowej.

skrzynie falne do cywilnej jazdy, tylko szarpnie po kieszeni, jak trzeba sprzegło zrobić, z tego co słyszałem, między 7 a 10 koła z robocizną

Z hakiem to w razie W i to od święta 

Nie myślałem o zakupie auta teraz bo mam inne priorytety ale dostałem bardzo ciekawą propozycje 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał(a):

Tak

Do Full opcji brakuje tylko skóry 

Z hakiem to w razie W i to od święta 

Nie myślałem o zakupie auta teraz bo mam inne priorytety ale dostałem bardzo ciekawą propozycje 

trzeba brac pod uwagę, że 2,0 wymaga większej troski niż 1,9, to nie jest pancerna jednostka

skrzynia DSG jest bardzo fajna, jak ma naprawdę 300 tys to jeszcze ze 200 powinna śmignąć, jak nie katowana, w dodatku nie ma większych problemów z serwisem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v