podkrzysztof

Wykup ziemi pod drogę wojewódzką 263.

Polecane posty

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez rylkoo
      Hej czy ktoś z Was korzystał z usług firm prawniczych, które zajmują się uzyskiwaniem odszkodowań za błedy medyczne? http://prawapacjenta.org/odszkodowanie-za-blad-medyczny-lekarski/blad-lekarza-odszkodowanie/  Możecie mi coś powiedziec na ten temat? 
    • Przez dominikl95
      witam wujek posiada ponad 40 lat płaconych składek a ma dopiero 60 lat i zwiazku z tym mam pytanie bo słyszałem że nie musi już płacić całego krusu tylko składkę zdrowotną i mam pytanie czy ktoś miał taki przypadek bo wątpię żeby oni sami powiedzieli o takim czymś liczę na pomoc
    • Przez MICH4Ł
      Witam, mam okazje do wydzierżawienia 10 ha, ziemia klasy 2,3 i piaseczki, od dzieciaka chciałem pracować w rolnictwie ale nie miałem do tej pory okazji aż się teraz trafiło, nie mam maszyn i jestem zielony odnośnie uprawy. Czy warto i czy się będzie opłacać uprawiać to? Proszę o odpowiedź, sprawa pilna.
    • Przez margoo78
      Poradzcie mi żebym nie dał ciała. Jest do kupienia pług który by mi pasował. Wystawiony był na olx, teraz ogłoszenie straciło ważność ale nadal jest gadałem ze sprzedającym. Chodzi o to jak go kupić bez jechania tam. Stan techniczny wydaje się ok to ryzyko biorę na siebie, transport znalazłem na clitrans, tylko jak sfinalizować transakcję (zapłacić) żeby nie zostać zroboinym w ciula. Gość nie ma konta na allegro, pewnie nie wystawia faktur. Jak to ogarnąć, czy lepiej odpuścić.
    • Przez agrofoto1
      Chciałbym podzielić się swoimi przemyśleniami na pewien temat. Odwiedził mnie dzisiaj jeden cwaniak, w bluzie Skanska. Oferował sprzedaż agregatu prądotwórczego. Cena w internecie 4200 - mówił. Chciał 1500 i szybko zszedł do 1000 jeśli wezmę 2. Towar w samochodzie, nowy jeszcze w folii, nawet cena była naklejona. "Zobaczyłem gospodarstwo to za jechałem, w gospodarstwie zawsze się przyda, jak weźmiecie to mogę jeszcze załatwić tluczen za cenę paliwa plus stowka dla kierowcy" I teraz gdzie jest myk. W całym internecie jest tylko jedno ogłoszenie z tym modelem - faktycznie za 4200, na olx. Coś mi tutaj mocno smierdzialo więc pogonilem. Kiedy zaglebilem się mocniej w temat okazało się za takich ogłoszeń jest więcej - taki sam agregat tylko inne naklejki z nazwą.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj