Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Aby sprzedać i zarobić, reszta to Twój problem 😁 Jacuś, to u Ciebie tam w cywilizowanym, nowoczesnym świecie jedzą ziemniaki? 🙆 Toż to przysmak zwyczajnych ludzi. Nie godzi się.

niestety coraz mniej. jeszcze tym starszym sie chce skrobac.....  mlodzi wola fast -foody,co druga wies jakis jest, u mnie nawet dwa . 

u nas mnostwo emigrantow ze wschodu oni jeszcze sporo jedza, co im zostanie to do reklamowki laduja i co miesiac rodzicom zawoza do polski wschodniej.

Opublikowano

Fast foody, to co to? Nie słyszałem jeszcze o takiej odmianie ziemniaka 🤔 u mnie wczoraj odpust był to obwarzanków trochę się kupiło i waty cukrowej. A tak to przeważnie kartofle z kartoflami, na deser babka ziemniaczana. Fajnie tam masz w cywilizacji. 

37 minut temu, jacus napisał:

niestety coraz mniej. jeszcze tym starszym sie chce skrobac.....  mlodzi wola fast -foody,co druga wies jakis jest, u mnie nawet dwa . 

u nas mnostwo emigrantow ze wschodu oni jeszcze sporo jedza, co im zostanie to do reklamowki laduja i co miesiac rodzicom zawoza do polski wschodniej.

Opublikowano

Trochę dzisiaj podzwoniłem , aktualne ceny saletry i saletrzaku 

1: Saletra-2880 Saletrzak-2500 2: Saletra-2540 Saletrzak-2030 3: Saletra 2600 Saletrzak 2200 4: Saleta 2250 Saletrzak 2100 

Podane ceny dotyczą big bagów i są to ceny brutto, skłaniam się ku saletrzakowi w kukurydzę, za tydzień półtora może jeszcze ceny ciut spadną 

• Like 1
Opublikowano

Narazie jutubery sypią już czwartą dawkę bo umowy podpisane na otumanienie ludzi żeby kupowali, niby pogoda dopisuje i trzeba dawać bo głodne. Jeszcze do kłosa ze dwie dawki będą sypać. Oj czekać żniw, będzie ubaw

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Narazie jutubery sypią już czwartą dawkę bo umowy podpisane na otumanienie ludzi żeby kupowali, niby pogoda dopisuje i trzeba dawać bo głodne. Jeszcze do kłosa ze dwie dawki będą sypać. Oj czekać żniw, będzie ubaw

o których yt mówisz? z ciekawości pytam

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

ja sieje poglownie saletre- mam kupiona po 2490 za 34%.

obwarzanki - mialy certyfikat ?? bo te prawdziwe to tylko  z krakowa 🤣

Bajgle 😉

Opublikowano
Dnia 8.05.2023 o 15:52, pedro2 napisał:

Pobożne życzenia 700 pszenica

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v