Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
malorolny121 napisał:

Oferta przy 24 t każdy.  

Sol 2900

Saletra 2500 

Mocznik 2500 ceny netto plus transport  100km.

saletra polska czy import? jak import to skąd?

Opublikowano

Na nawóz jest 8czy 23 VAT?  + Transport czyli blisko 3 tys wyjdzie? A w szczyglach ma po 3100 mocznik 

2 minuty temu, malorolny121 napisał:

Oferta przy 24 t każdy.  

Sol 2900

Saletra 2500 

Opublikowano
11 minut temu, ZetorMisio napisał:

Na nawóz jest 8czy 23 VAT?  + Transport czyli blisko 3 tys wyjdzie? A w szczyglach ma po 3100 mocznik 

A resztę nawóz jak ceni? Nie wiesz jak w sięciaszce chcą?

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, malorolny121 napisał:

Oferta przy 24 t każdy.  

Sol 2900

Saletra 2500 

Sól dobra cena, pytanie jaki %K ? Polską 60%  wczoraj po 3700 brałem

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
57 minut temu, PAN88 napisał:

A resztę nawóz jak ceni? Nie wiesz jak w sięciaszce chcą?

Saletra 3250

Saletrzak 2700

Mocznik 3100 ( pewnie import bo bez inhibi....) 

Korn cali 3400. 

Karex Chęciny saletra 3300, saletrzak 2860

Mocznik 3300.

Tyle wiem. A Ty gdzieś tu z okolic??

Opublikowano
44 minuty temu, malorolny121 napisał:

A masz sól  polską.  Wszystka sól  czerwona jest ze wschodu. Tak 60 %. Mówi  ze idzie teraz w tysiącach  ton. Wszystkie nawozy import.

miałam kiedyś białą, tez jakiś import to był

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Długie lata nie stosowałem mocznika, teraz chcę powrócić do tego nawozu i mam pytanie czy rozsiewacz dorzuci taki mocznik(1-3mm) na podobną odległość jak np saletrę? Agrolok mocznik imp 2520 brutto

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malorolny121 napisał:

A masz sól  polską.  Wszystka sól  czerwona jest ze wschodu. Tak 60 %. Mówi  ze idzie teraz w tysiącach  ton. Wszystkie nawozy import.

Wiadomo, tak tylko ja to rozróżniłem bo miałem doczynienia z 40% z Niemiec białą, i czerwoną jak piszesz . 

Cena naprawdę super, w detalu jak widać nie opłaca się kupować jak prawie 1000zł na tonie różnicy. Trzeba zbierać znajomych i następne zamówienie wspólnie, szkoda przepłacać. 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Kura dziala wam tabela wysiewu online rauch mds 17.1? rano rozsialem kizeryt, teraz nasypalem worek pulana i nawozy w aplikacji sie nie wysiwetlaja.

potrzebuje szerokosc 18 m, jak lopatki ustawic graniczny i normalny

Opublikowano
8 minut temu, ahten napisał:

Kura dziala wam tabela wysiewu online rauch mds 17.1? rano rozsialem kizeryt, teraz nasypalem worek pulana i nawozy w aplikacji sie nie wysiwetlaja.

potrzebuje szerokosc 18 m, jak lopatki ustawic graniczny i normalny

image.jpeg

Opublikowano
4 godziny temu, Neveragain napisał:

Mocznik import bez inhibitora. Dwie partie.

IMG_20230216_105250.jpg

kolego pochwal sie od kogo to kupiles, takie informacje sa w cenie. ja zamierzam zbadac saletre z procamu borealis, chociaz mysle ze powinna byc ok. i zamowilem z polfertu siarczan amonu, tez przebadam i sie pochwale

• Like 3
Opublikowano
5 godzin temu, nunu85 napisał:

jak wyżej. daj znać co za dystrybutor ci to sprzedał i jakie są oznaczenia na worku. uczciwy towar warto kupować.

Chciał byś info za darmo , kolega płacił za to

Opublikowano
3 godziny temu, king12 napisał:

A jak wygląda dostawa w Agroloku ?Można zamówić mniej niż 24t bez dodatkowych opłat?

Dziś propozycja 6 t mocznika po 2600 brutto z agroloku bez inhibilatora więc cena zależna od ilości i sprzedającego na słuchawce😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v