Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał:

Obecna sytuacja, gdy koalicja, która dopiero się zawiązała - życzy wszystkim odsiadki - to raczej chore. Tak się polityki nie uprawia, w każdym razie - w normalnym kraju

Ziobro też się odgrażał, miał Tusk, Sikorski, Giertych itd siedzieć, ale że to jest Zero to i zero z jego planów wyszło xD Tusk niby taki szkodnik, tyle czasu ostatnio bez immunitetu i żadnych zarzutów mu Zero nie przedstawił xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

a niedługo, miejmy nadzieję, te szkodniki obejrzą świat w kratkę ;)

Już przetrzeźwiej bo zaćpałeś się obecnymi zmianami. Większość szkodników jest za stara i za cwana aby ich zamknąć. Są gorsze kary. Nie leży w naszym interesie słuchać zagłuszarki w postaci teleturnieju aresztowani - jak im się siedzi. Są dużo ważniejsze sprawy.

Opublikowano
16 godzin temu, alfa napisał:

Ot romanku u ciebie taka kultura jak i u pisiorow . A spizdzony chodzisz tak samo jak kaczorek ? A kaczorkowi z wyrazu twarzy daje taką nienawiścią że szok . Wredota 

czekaj czekaj to ja kłamie na czyiś temat 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Bogdan_ja napisał:

PiS właśnie się obudził z ręką w nocniku i widać że jest w szoku 😁

czyli nadal są w błędzie
Oni żadna ręka a zawartość  tego nocnika
co najwyżej Ci co się z nimi zadali...

ale spokojnie, Trump obiecał że jak wygra to zbuduje kanalizację i nawet można będzie sobie szambo wybrać; ruskie, chińskie niemieckie a o oczyszczalni ścieków to się dopiero pomyśli kto to wszystko posprząta

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

a niedługo, miejmy nadzieję, te szkodniki obejrzą świat w kratkę ;)

Opublikowano
16 godzin temu, Ulman napisał:

To tym bardziej jak masz kilkadziesiąt ha, nie wiesz ile deszczu spadło i ci się pieprzy 80 ml, 180 ml I pazdziernik z listopadem to o czym można z tobą dyskutować?

o mądrych rzeczach ... gdybym miał wolnego czasu co ty .. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Każdy ma swoje przywary. Pamiętasz? Niemcy mieli cesarza. Wszyscy królów a ci cesarza a cysorz to miał klawe życie aż się temat urwał. Niemcom nie można też odmówić konsekwencji w działaniu oraz planowania - z uwzględnieniem popełnionych wcześniej błędów. My natomiast jesteśmy sentymentalni i dlatego żyjemy rozbiorami i porażką wojny obronnej trzydziestego dziewiątego... 

Właśnie o to chodzi dokładnie, oni mają nadal zapędy podbojów całych narodów, mają to we krwi wyssane z mlekiem matki, tylko wyciągnęli wnioski z wojen że siłowo jest to niemożliwe, dlatego teraźniejsza ich polityka idzie w kierunku politycznego i gospodarczego podporządkowania sobie całych narodów, nawet tego nie ukrywają mówiąc o super państwie europejskim, to co to jest?

• Like 1
Opublikowano

Ziobro też się odgrażał, miał Tusk, Sikorski, Giertych itd siedzieć, ale że to jest Zero to i zero z jego planów wyszło xD Tusk niby taki szkodnik, tyle czasu ostatnio bez immunitetu i żadnych zarzutów mu Zero nie przedstawił xD

A Ty nadal wierzysz że w drugą stronę to zadziała

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

wysłał pisdzielcow w niebyt

Największa ilość posłów w sejmie to jest niebyt?🤦‍♂️

W niebyt to odejdzie trzecia noga i lewusy, ci którzy stali w nocy do głosowania na tygryska Kamyka i Kałownie, lewusy którzy myśleli że głosują na Czarzastego a wyszedł półTusk długo tego nie zapomną 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał:

Obecna sytuacja, gdy koalicja, która dopiero się zawiązała - życzy wszystkim odsiadki - to raczej chore. Tak się polityki nie uprawia, w każdym razie - w normalnym kraju

W tej chwili to "zamienił stryjek siekierkę na kijek"

a wiesz co jest najlepsze ..  trzeba wszystko potrzymać co pis chodzi o tarcze inflacyjne energie ........... niedawno był głupi pis teraz no trzeba tak robić farbowany lis 

Opublikowano (edytowane)

I co z tego jak nic nie mogą 😁😁😁😁

1 minutę temu, witejus napisał:

Największa ilość posłów w sejmie to jest niebyt?🤦‍♂️

W niebyt to odejdzie trzecia noga i lewusy, ci którzy stali w nocy do głosowania na tygryska Kamyka i Kałownie, lewusy którzy myśleli że głosują na Czarzastego a wyszedł półTusk długo tego nie zapomną 

Nie rządzi się największą ilością tylko większością 😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Właśnie o to chodzi dokładnie, oni mają nadal zapędy podbojów całych narodów, mają to we krwi wyssane z mlekiem matki, tylko wyciągnęli wnioski z wojen że siłowo jest to niemożliwe, dlatego teraźniejsza ich polityka idzie w kierunku politycznego i gospodarczego podporządkowania sobie całych narodów, nawet tego nie ukrywają mówiąc o super państwie europejskim, to co to jest?

Takie Państwo - Indonezja. Wiesz? Znasz? Ile ma mieszkańców?

Opublikowano

Kamiński z kolegą już dawno by siedział, gdyby go długopis nie uratował ...

tak jak ziobro i pokrętne tłumaczenie kopacz 

W 2015 roku, gdy jeszcze u władzy była koalicja PO-PSL, chciano postawić przed Trybunałem Stanu Zbigniewa Ziobrę. Do uchwalenia wniosku jednak nie doszło, bo zabrakło… pięciu głosów. Późniejsze, niezbyt mądre zresztą, wyjaśnienia potwierdzały jedynie, że nawet jeśli nie było to celowe działanie, to nie wzbudziło ono przesadnej skruchy wśród nieobecnych. „Nawet gdybym była, to i tak czterech [głosów] by brakowało” – powiedziała reporterom ówczesna premier Ewa Kopacz

Roch Zygmunt: Dlaczego opozycja nie rozliczy PiS-u

Nie liczę na żadne gruntowne zbadanie przekrętów PiS. Wierzę za to w pokazówki – pisze publicysta.
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

I co z tego jak nic nie mogą

Dziś, zobaczymy za pół roku, za rok, wielu posłów Koalicji Oszustów zachłysnęło się pozorem władzy ale szybko przejrzą na oczy i głęboko się rozczarują.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v