Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarek tak słuchał Mateusza aż zasnął. To taki Gomółka naszych czasów. Na początku wielu miało nadzieje na końcu wzbudzał już tylko śmiech i politowanie. Kaczyński będzie robił dla Tuska świetną robotę odstraszając co mądrzejszych wyborców od pisu.

Cezary Tomczyk w serwisie X: „Zobaczcie jak na wystąpienie @MorawieckiM reaguje Kaczyński. Pierwszy raz się z nim zgadzam… https://t.co/kPojkOV5n2” / X (twitter.com)

A tu kolejny złodziej się zdenerwował. Pisiory naprawdę nie umieją przegrać uwierzyli w swoje rządy do końca świata i o jeden dzień dłużej a tu nie wyszło.

"Koniec obrażania!". Wit z TVN24 nie wytrzymał zachowania polityka PiS (msn.com)

W senacie pisior też dostał baty. Kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Pis zbiera teraz to co przez 8 lat siał.

Opublikowano (edytowane)

E tam warunki panu Bogu. W szczujni lepsze jaja odchodzą. Klarenbach żąda od posłanek jeszcze opozycji spełnienia obietnic wyborczych odnośnie liberalizacji aborcji. Bo jak twierdzi kobiety które głosowały na partie opozycyjne będą zawiedzione.

Programy Wołoszańskiego wróciły do tvp historia. Cuda cuda

398612028_673937044871177_8046864313085613521_n.jpg

1699880388_ygmmml_600.jpg

1699885541_hmx6lf_600.jpg

1699885901_lmaw8y_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Niektórzy zarobili miliony. Ale wielu z nich to był wcześniej nikt jak jakieś Kłeczki Rachonie. Po kupili jakieś domy samochody a teraz trzeba by to utrzymać. Nawet właściciel kilkudziesięciu pałacyków Obajtek kręci się koło Glapińskiego by trafić do zarządu NBP bo jest wolny stołek. Przecież tych pałacyków nie będzie teraz przejadał. Jest jeszcze cała masa ludzi którzy zarabiali dobrze ale nie miliony im tez się urwie i będzie ciężko dobrze zarabiać przez kolejne powiedzmy dwie kadencje tego rządu który teraz powstanie.

Jak to mówią urwie się całej rzeszy ludzi powiązanych z pis i czerpiącym dzięki pis korzyści.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

rachon  w republice wystepowal i do dzisiaj wystepuje- kiedys mialem w pakiecie a teraz kazali mi doplacac i zrezygnowalem. tam bylo wiecej prawdy niz w kurwizji.poodbnie zreszta jak w trwam-ale wszystkich ich tam nie przyjma.. zreszta to niszowe media z ogladalnoscia na poziomie parunastu tysiecy. tak fruktow nie ma.

gorzej maja ci :eksperci", z gazet zyjacych ze spolek panstwa.. pare wydan i koniec piesni-chco pewnei maja ta podpisane umowy z ejeszcze dlugo kase beda dostawac,

za mowienie prawdy trzeba sie tlumaczyc-dobrze ze ja tak nie mam ..kazda komisja specjalna tak ma..

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/senator-chcial-uderzyc-w-pis-mowil-o-wyjatkowej-komisji/tthgycy,79cfc278

Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał:

Kłamałeś w środę czy kłamiesz dziś? 😆😅😂

Może za dwa dni się okaże że spadło 250 🤣

teraz wiem dokładnie bo sprawdziłem na stacji 

listopad 50l 

ale chlew w sejmie kultura ... wstyd 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Tyle po nim można się spodziewać .

Na razie jak oglądam obrady Sejmu to Ci twoi robią chlew na sali ... Tak ciężko oderwać się świniom od koryta ?? Kwiczą głośniej niż świnie ładowane na samochód w celu udania się do ubojni xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
44 minuty temu, jacus napisał:

rachon  w republice wystepowal i do dzisiaj wystepuje- kiedys mialem w pakiecie a teraz kazali mi doplacac i zrezygnowalem. tam bylo wiecej prawdy niz w kurwizji.poodbnie zreszta jak w trwam-ale wszystkich ich tam nie przyjma.. zreszta to niszowe media z ogladalnoscia na poziomie parunastu tysiecy. tak fruktow nie ma.

gorzej maja ci :eksperci", z gazet zyjacych ze spolek panstwa.. pare wydan i koniec piesni-chco pewnei maja ta podpisane umowy z ejeszcze dlugo kase beda dostawac,

za mowienie prawdy trzeba sie tlumaczyc-dobrze ze ja tak nie mam ..kazda komisja specjalna tak ma..

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/senator-chcial-uderzyc-w-pis-mowil-o-wyjatkowej-komisji/tthgycy,79cfc278

W republice Rachoń zarabiał grosze w porównaniu do tvp. Tam y się w życiu nie drobił. Podobnie jest z całą reszta pisowskich mediów. A po zmianie władzy skończą się reklamy zapraszanie do mediów oglądalność i czytelnictwo tez mikre.

Opublikowano

Ale to nie o listopad chodzi.  Ile  w tym pazdzierniku spadło,  80 czy 180l? A m9ze jeszcze 8nny wynik tylko po pijaku sprawdzałeś i sam już nie wiesz😁 Echhh, że ty się nawet w najprostszych liczbach umiesz pogubić 🤣

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Na razie jak oglądam obrady Sejmu to Ci twoi robią chlew na sali

tylko ze jak poseł pis wychodzi to hołota ryczy 

19 minut temu, Ulman napisał:

Ale to nie o listopad chodzi.  Ile  w tym pazdzierniku spadło,  80 czy 180l? A m9ze jeszcze 8nny wynik tylko po pijaku sprawdzałeś i sam już nie wiesz😁 Echhh, że ty się nawet w najprostszych liczbach umiesz pogubić 🤣

gdybym miał 5ha i pusty łep i nic po za tym nic to bym się nie mylił 

Opublikowano
mirro napisał:

Oj tam, oj tam. Bardziej mi chodziło aby w tym widowisku fundamentalista katolicki stanął wobec swojego odpowiednika z ekipy Machometa. Taki Bąkiewicz na ten przykład. Jak show to show.

Igrzyskaaaa he he. To by dopiero był mam talent faktycznie. Bąkający Bąkiewicz i mudżahedin talib. Przy czym pierw trzebaby taliba uświadomić kto to Bąkiewicz i że jak najbardziej pasuje do realizacji dżihadu. Klękajcie federacje MMA.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, DTaras napisał:

Bąkający Bąkiewicz i mudżahedin talib. Przy czym pierw trzebaby taliba uświadomić kto to Bąkiewicz i że jak najbardziej pasuje do realizacji dżihadu.

Bąkiewicza nie można wystawić, to małpolud i jeszcze by ktoś w tym zauważył znęcanie się nad zwierzętami ...

Dowód na naukową hipotezę - Joe Monster

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v