Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko jak Ruskie to atakują to są źli, a Izrael mający takie same plany jest popierany przez USA i m.in. Polskę ...

może dlatego, że ukraina nigdy nic ruskim nie zrobiła a tam hamas zaatakował izrael zabijając wielu cywili

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Kali z "W pustyni i w puszczy" miał taką samą logikę ...

przynajmniej jakąś miał, a u ciebie nie widać żadnej

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no, Izrael to święte i pokojowe państwo bardzo dobrze traktujące mniejszości mieszkające na ich terenie xD I oni to się tylko bronią, i w tej obronie w każdej wojnie powiększają swoje terytorium xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

można wiedzieć do kogo pijesz? bo nie zauważyłem żeby ktoś, tutaj tak twierdził, przeciwnie większość tutaj ma bardzo krytyczne zdanie o izraelu ( i słusznie)

Opublikowano (edytowane)

To przeczytaj logicznie swoją wypowiedź wyżej i zobacz jakie można z niej wysnuć wnioski ...

32 minuty temu, nie napisał:

może dlatego, że ukraina nigdy nic ruskim nie zrobiła a tam hamas zaatakował izrael zabijając wielu cywili

Czy to zdanie nie brzmi jak obrona Izraela ? I skąd masz pewność, że Ukraina była taka grzeczna, bo wiedząc, że tym państwem kieruje ŻYD MÓWIĄCY PO ROSYJSKU nie można być niczego pewnym ... Zresztą, po zachowaniu tego komika widać, że trudno się wyzbyć żydowskich korzeni ...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

przeczytaj logicznie

:D

7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

i zobacz jakie można z niej wysnuć wnioski

każdy wysunie wnioski, takie, na jakie pozwoli mu jego umysł, inna sprawa czy będą właściwe

przytoczenie faktu 

12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

hamas zaatakował izrael zabijając wielu cywili

jest dla ciebie obroną izraela?

14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

skąd masz pewność, że Ukraina była taka grzeczna

to chyba jakaś aberracja

17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

że tym państwem kieruje ŻYD nie można być niczego pewnym ...

czyżbyś kierował się uprzedzeniami narodowościowymi? ty zwolennik antypisu? :D 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, mirro napisał:

A nie judeo-chrześcijańskich?:lol:

ee tam; kacapy bardziej teraz religią grają jak Ukraińcy, mają tm tego swego narodowego popa co jeszcze gorszy zakapior jak nasze... w sumie to Rydzyk przy tamtym to "ostoja" tolerancji nawet wobec pedofilii u katolickich szamanów :P

btw; czy mógł by toś zrobić coś podobnego o funkcjonariuszach tzw opozycji demokratycznej w Polsce (albo podlinkować jeśli już coś podobnego zrobiono)
Ostrzegam! ponad trzy godziny i tak w pełni nieobiektywne ale fakty pokazuje rzeczywiste, nie linkowałem przed wyborami bo jednak wyziera tendencyjność autora i mogło by być przeciwskuteczne ;)
Zdało by się coś dla równowagi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

ee tam; kacapy bardziej teraz religią grają jak Ukraińcy

Ale czekaj, czekaj. Bo jeśli nasi po tych samych korzeniach co Załeński i jeśli należałoby się ich wyzbyć, to .... no ten tego.....:lol:

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dysydent napisał:

no właśnie na początek coś dla równowagi jak wyżej

Potem se obejrzę, tylko wiadro popcornu przygotuję. Ale po ostatnim alkoholizowaniu się w zacnym towarzystwie już chyba nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć. Powiem tyle. Należy zmontować ekipę tzw "punisher - ów" i niech działają. Bo to się odpierdala przechodzi już wszelkie pojęcie.

Jeżeli CBŚ i CBA nie zostaną niezależnymi biurami i nie stanie na ich czele ktoś nielubiany jak Banaś, to mamy przejebane.

Edytowane przez mirro
  • Like 2
Opublikowano

Ukraińcy mają także mentalność afrykqńską o czym dowiedzieliśmy sie przed wojną przy gloryfikowaniu banderyzmu czy blokowaniu polskiej kolei . Tam się nic nie zmienia nawet pomimo wojny , nadal uważają że im wolno więcej , np. eksport produktów rolnych do polski przy jednoczesnym blokowaniu by z Polski do nich nie jechały np. maliny czy kurczaki . Niestety zatrważajace są także ich fałszywe flagi , słynna Bucza niby z morderstwami dokonanymi przez ruskich a coraz więcej jest świadków że mordu dokonali sami u..... , ruskie wkroczyli tam dopiero po trzech dniach ale weź to nagłośnij w Polsce jak sam dudu krzyczał "jedz do Buczy jak nie wierzysz czy jest wojna" - niektóre fakty nie do udowodnienia w takiej narracji . Tak jak nie powinniśmy sie wtrącać w wojny plemienne palestyny czy izraela ta samo nie powinniśmy się wplątywać w wojne plemienną ukrainy i ruskich , w sumie wszystkie te kraje łączy jedno ...jedna narodowość .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, nie napisał:

czyżbyś kierował się uprzedzeniami narodowościowymi? ty zwolennik antypisu? :D 

Nie zwolennik antyPiSu tylko zwolennik innych pogladow niż ma PiS, ale wy tylko macie PiS i antyPiS, nic innego u was nie ma ... Mam po prostu swoje poglądy które najbardziej nie zgadzają się z PiSem i tyle ...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał:

Należy zmontować ekipę tzw "punisher - ów" i niech działają

o to to, tylko weź znajdź nieprzekupnych no i w miarę inteligentnych żeby to o nich kto czego podobnego nie mógł zrobić?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

ale wy tylko macie PiS i antyPiS, nic innego u was nie ma

pis, antypis i konfederacja, (plus drobnica)- tak to obecnie wygląda

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał:

pis, antypis i konfederacja, (plus drobnica)- tak to obecnie wygląda

W sejmie tak, w poglądach ludzi trochę inaczej ... Ani PiS, ani antyPiS nie jest w pełni zgodny z moimi poglądami, ale bliżej mi do antyPiSu niż do PiSu ...

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Ulman napisał:

Co ty bierzesz że masz takie chore wizje?  Może jeszcze wymyśl że usrael zbombarduje Pekin a potem wysadzi w powietrze MadagaskarO.o

Od 5 minuty . U ciebie słaby internet bo blisko Ukrainy .

Ukraina osamotniona zostanie i Rus może cię przytulić , wiec zapytaj rodziców jak to było za ich czasów gospodarzyć w kraju RAD .

Iran. Sponsor terroru Hamasu i Hezbollahu. Czy stał za atakiem na Izrael .

Nie można z całą pewnością odpowiedzieć na pytanie, czy Iran był bezpośrednio zaangażowany w atak terrorystyczny Hamasu na Izrael. Faktem jest jednak, że rząd w Teheranie wspiera zarówno Hamas, jak i Hezbollah.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

ale bliżej mi do antyPiSu niż do PiSu ...

antypis to nie jest pogląd tylko antypogląd :D bardzo toksyczna środowisko,  jedyny cel to przejąć władzę i się zemścić

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
32 minuty temu, nie napisał:

antypis to nie jest pogląd tylko antypogląd :D bardzo toksyczna środowisko,  jedyny cel to przejąć władzę i się zemścić

Taaa, kwiczą świnie odrywane od koryta ... Co się stało że na Nowogrodzkiej w dzień pracujecie ??

Opublikowano
43 minuty temu, nie napisał:

noo za to co zrobili z mediów państwowych, usiłowali ze szkolnictwa i ogólnie Nauki nagroda na pewno się nie należy a nawet grubo wykracza to po za jakiekolwiek granice tolerancji. Czy można to  nazwać zemstą czy tylko sprawiedliwą karą to już kwestia retoryki ale puścić płazem też nie wolno bo zachęci KOlejnych do jeszcze większych szwindli
Szkoda że te ofermy co niby to mają się "mścić" gros energii zniweczą na żarcie się między sobą a nie sprzątanie tego ideologicznego syfu jaki szczególnie za pisdzielców się w polskiej przestrzeni publicznej rozpanoszył zarówno jako ideologia postkatolicka wręcz postinkwizycyjna jak jej kontrideologia postmaksistowska która nota bene musi być dopuszczona teraz do koryta bo tak się głosy wyborców rozłożyły.

dawno pisałem że PiS niczego nie zbudował i nie zbuduje po za fundamentami na jeszcze większy rozPiSdziel jakie po sobie zostawią

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v