Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Przez takich sprzedawczyków jak ty.  

Uuuuuuuu cisną majty po przegranej PiSu cisną. 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Przez takich sprzedawczyków jak ty.  

Uuuuuuuu cisną majty po przegranej PiSu cisną. 🤣

3 minuty temu, Desperado napisał:

Za to tobie szczepionka zrobiła kisiel z mózgu.   :P

Jak wyżej NIE SZCZEPIONY!

D

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał:

Hubercik, śmiech głupiego?  :P

No fakt musisz być wyjątkowo głupi by uwierzyć, że ktoś nie mając władzy pojedzie do ue i coś załatwi w imieniu  kraju którym rządźi obecnie kto inny.

9 minut temu, Hascak napisał:

Ale to Tusk mi obiecał i kwote wolną 60 tys

Poczekaj nawet pis nie załatwiał nic gdy jeszcze władzy nie miał.

8 minut temu, Desperado napisał:

Bynajmniej, owszem załatwi, ale sprzeda suwerenność Polski, to tobie będzie łyso chłopaczku.

Morawiecki juz ja sprzedał bo ton się zgadzał na to wszystko i podpisywał zobowiązania. Pytanie po co? Chłopaczku? Rezygnacja z deformy sądownictwa Ziobry to żadne sprzedanie suwerenność napchali ci kitu do głowy.

3 minuty temu, dsbh napisał:

Nie boisz się o wnuki ? Gierka nie spłaciłeś a chcesz zaciągać kolejny kredyt :ph34r:.

I tak go będziemy spłacać bo Morawiecki to wszystko już podpisał. To nie sądzisz, że fajnie by było ta kasę wziąć. Czy ty wolał byś spłacać tylko kredyt nie korzystając z niego? W sumie jak ciebie czytam to kto wie. Po co Morawiecki to podpisywał zgadzał się i ten kredyt zaciągał?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Do byków chłopku wiejski.  xD

I znowu pódło  miastowy wsioku.🤣😂

3 minuty temu, sakala napisał:

Spokojnie. Pis się dogada z pslem.

Taksamo jak z konfą?🤷‍♂️

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Tusk tę kasę jak pisałem załatwi pomimo, ze TK będzie przeszkadzał i będzie ci łyso.

No widzisz - załatwi. 

Im wcześniej to zrobi tym większe sk***ysyństwo koalicji UE- KO wyjdzie na wierzch. 

Opublikowano
14 minut temu, Hascak napisał:

Ja się pytam kiedy zniknie podatek belki od moich 100 tys

Jednocześnie z chwilą jak za***ią Ci te 100 tysięcy. 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, sakala napisał:

Życzę Twoim POpilkom 35% po ośmiu latach rządów

Umiesz czytać ze zrozumieniem czy kolejny beton?

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Taaaaa, wsioku, cała wschodnia Polska głosowała na PiS, a ty odmieńcu zaszczepiony na przeciw.   xD

Desperat daj już spokój bo ośmieszasz się coraz bardziej kolejnymi wpisami pod moim adresem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Taaaaa, wsioku, cała wschodnia Polska głosowała na PiS, a ty odmieńcu zaszczepiony na przeciw.   xD

I tak samo na PiS głosowali ułomni intelektualnie po podstawówce ;) Ktoś kto skończył studia nie daje się nabrać na 500+ z własnych pieniędzy które kosztuje go w podatkach 900zł xD 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

No widzisz - załatwi. 

Im wcześniej to zrobi tym większe sk***ysyństwo koalicji UE- KO wyjdzie na wierzch. 

O to to...Starzy Belgowie , 10 lat temu mawiali  ,,Bruxela to jedna wielka mafia"

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I tak samo na PiS głosowali ułomni intelektualnie po podstawówce ;) Ktoś kto skończył studia nie daje się nabrać na 500+ z własnych pieniędzy które kosztuje go w podatkach 900zł xD 

Tobie nic nie zrobią bo u ojca na garnuszku jesteś jeszcze.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Desperado napisał:

Tobie nic nie zrobią bo u ojca na garnuszku jesteś jeszcze.

Pudło xD Ośmieszasz się jak jacuś placuś wymyślając sobie bajki na mój temat xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v