Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Co Ty Desperado pitolisz ,ja widziałam inną opcję i zagłosowałam zgodnie z sumieniem . 

Mirro ,mogła być mała rewolucja ,wystarczyło nie popierać tych zdrajców narodu ,ale przecież to byłby zmarnowany głos ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Teraz najważnieszym politykiem został endriu dudu , bo przebieg zdarzeń przyśpieszy w takim tempie że KO i 3droga zrobią koalicje , nastepnie musza uchwalic budżet , który musi podpisać dudu lub nie podpisac i wróci do sejmu , By odrzucić veto prezydenckie potrzeba 267 głosów 3/5 a koalicja ma tylko 248 , czyli mamy znów wybory w marcu . Jesli natomiast dudu podpisze to rok rządzi KO+3D .

Nowe wybory teraz zależą od dudu ale jak znam jego "globalistyczne" pochodzenie to może zawrzeć układ - wy nie rozliczacie nas , ja wam przedłużam rządy . Donald mówił ze jak wygra wybory to nastepnego dnia mamy wypłacone KPO -czekam spokojnie :) , nastepnie czekam jak Kołodziejczak rwie szaty i blokuje granicę , na stepnie czekam na porządek w TVP  itd. 

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, marks50 napisał:

Teraz najważnieszym politykiem został endriu dudu , bo przebieg zdarzeń przyśpieszy w takim tempie że KO i 3droga zrobią koalicje , nastepnie musza uchwalic budżet , który musi podpisać dudu lub nie podpisac i wróci do sejmu , By odrzucić veto prezydenckie potrzeba 267 głosów 3/5 a koalicja ma tylko 248 , czyli mamy znów wybory w marcu . Jesli natomiast dudu podpisze to rok rządzi KO+3D .

Andrzej to ma jednak nie fart. Do tej pory podpisywał wszystko jak leci a teraz może sie okazać, że będzie wetował wszystko jak leci

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Meg5 napisał:

Co Ty Desperado pitolisz ,ja widziałam inną opcję i zagłosowałam zgodnie z sumieniem . 

Mirro ,mogła być mała rewolucja ,wystarczyło nie popierać tych zdrajców narodu ,ale przecież to byłby zmarnowany głos ...

Jesteś gówniara, naiwna, albo nie znasz za życia.

Jest dobrze ludzie nie chcą zmian  i dlatego Pis wygrał. Mimo, że był w trudniejszej sytuacji, bo tamci mogli pleść co im ślina na język przyniesie. Taki jest przywilej tych, którzy jeszcze nie rządzili.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Takie są kalkulacje ale niestety musimy pamietać ze to ten sam układ więc kruk krukowi oka nie wykole , wszyscy siedzą nadal przy stoliku wiec wszystko może się zdarzyć nawet rząd jedności narodowej :) , stolik okzał sie za ciężki do przewrócenia :) . natomiast do marca w kampani to daleko , wydarzy sie tyle rzeczy .Moze ktos rozbierze płot , inny znów podpisze jakies tajne umowy które nie beda ratyfikowane przez sejm :) 

ostatnio koledzy wrzucali nutki to i ja dodam że chyba trafnie ?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, sakala napisał:

Jesteś gówniara, naiwna, albo nie znasz za życia.

Jest dobrze ludzie nie chcą zmian  i dlatego Pis wygrał. Mimo, że był w trudniejszej sytuacji, bo tamci mogli pleść co im ślina na język przyniesie. Taki jest przywilej tych, którzy jeszcze nie rządzili.

Tu Cię Kolego zaskoczę, w tym sęk że to nie jest gówniara.  :P Raczej naiwna pani.   :P

31 minut temu, Meg5 napisał:

Podejrzewam że właśnie zagłosowałaś na zdrajców narodu, i się wkrótce o tym przekonasz.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Teraz nie dadzą 4 zł .

Miasto Siemiatycze najwięcej głosów Hołownia. Wygrał nawet z Sasinem.

Trzeba będzie zapamiętać że płaczka wygrała .

Płaczka do dzieła likwidować wszelki socjal z rolnictwem na czele .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz nie dadzą 4 zł .

Miasto Siemiatycze najwięcej głosów Hołownia. Wygrał nawet z Sasinem.

Trzeba będzie zapamiętać że płaczka wygrała .

Płaczka do dzieła likwidować wszelki socjal z rolnictwem na czele .

Powinien zacząć od KRUS .

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-ukrainski-posel-o-wyborach-w-polsce-niepewna-sytuacja,nId,7090823

same plusy kolejnej kampanii wyborczej , nikt podczas kampanii nie odważy sie być oficjalnie sług narodu  u :) , ciężej będzie sie sterowało szlabanem .

Niestety ale żyjemy w ciekawych czasach .

https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-jak-opozycja-moze-przejac-tvp-profesor-wskazuje-kruczek-praw,nId,7090820

Będzie szarpanina , oparta znów o sądy które nie jednoznacznie sie wypowiedzą , cyrk będzie jechał dalej :) , nie mniej skońcy sie kroplówka dla TVP , dostawali nawet 2 mld zł dla firmy propagandowej -to jak sie musieli czuć rolnicy którzy stracili miliardy np. na zbożu a obiecywano miliony których w sumie nie zdążyli wypłacić . jako rolnicy to napewno za TVP nie bedziemy płakać bo wiemy jak nagłaśniali strajki , jak manipulowali informacjami z oszukanej wsi .A także flagowe propagandowe agropierdoły które informacjee zawsze zaczynały wieściami ile to rolnicy nie dostana pieniedzy :) .Z drugiej strony agentura agropierdół cały czas istnieje w tym samym układzie , pasuje jednym i drugim ,tam nawet dla pozoru nie wymienili diennikarzy jak w innych działach -najwidoczniej wszystkim pasują -szkoda ze nie rolnikom. 

Edytowane przez marks50
Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał:

Podejrzewam że właśnie zagłosowałaś na zdrajców narodu, i się wkrótce o tym przekonasz.

Czekam z niecierpliwością , nienaiwny ...

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Desperado napisał:

Spoko, mam czas, poczekam żeby Ci przypomnieć.   :P

A tak jeszcze zapytam,  świadomy człowieku ...  przyjąłeś szczepionkę na covid 19 ? 

Edytowane przez Meg5
  • Haha 1
Opublikowano

Jeden zaszczepiony ,,świadomy" się już zaśmiał pod moim postem ,czekam na więcej .... Czyli  to nie fejk ,że szczepionka ma szereg skutków ubocznych . 😇

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v