Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tłuste świnie wypchnięte od koryta. Teraz idą wygłodniałe i wychudzone na ich miejsce,  zarobaczywione z tasiemcem. Oj będą potrzebowały karmy🤣

Od jutra nowe trendy w modzie. Kolor roku - rudy🤣🤣🤣 Przykre że już nie będzie siedział tam gdzie miał siedzieć🤷‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, marulekk napisał:

pewno teraz obajtek 9zł za rope wyceni za kare 

Będą musieli jakoś naród ukarać za złe głosowanie. Galan już się domaga spadku cen by rolnicy zostali ukarani tacy są ludzie pisu. 

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem panowie , ja np nie jestem  pisowcem ani szczególnie polityczny nie jestem a pierwszy raz jestem smutny z powodów wyników. Gospodarczo duża cześć osób to odczuje bo nie będzie rozdawnictwa a kolejny raz zaciskanie pasa . Ale najbardziej mnie martwi 100 % uległość wobec unii i mniejszy nacisk na obronność 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Tłuste świnie wypchnięte od koryta. Teraz idą wygłodniałe i wychudzone na ich miejsce,  zarobaczywione z tasiemcem. Oj będą potrzebowały karmy🤣

Od jutra nowe trendy w modzie. Kolor roku - rudy🤣🤣🤣 Przykre że już nie będzie siedział tam gdzie miał siedzieć🤷‍♂️

Te świnie co idą nie są wygłodniałe tylko dobrze najedzone ☺️ no szkoda bo powinien kukać 

Opublikowano
Przed chwilą, masa24 napisał:

Nie wiem panowie , ja np nie jestem  pisowcem ani szczególnie polityczny nie jestem a pierwszy raz jestem smutny z powodów wyników. Gospodarczo duża cześć osób to odczuje bo nie będzie rozdawnictwa a kolejny raz zaciskanie pasa . Ale najbardziej mnie martwi 100 % uległość wobec unii i mniejszy nacisk na obronność 

@Ulman będzie się bronił dzielnie Hermann Brunner .

Opublikowano

35 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No ciekawe Polsko co wybrałaś , rozdawnictwo  czy  k**estwo 🤔

ty chyba-to oczywscie k**ewstwo😂

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I będziesz zapier🏃‍♂️alał do 77 lat

masz tyle lat co ja a rozum dziecka.. masz moze dzieci to ich zapytaj czy beda pracowac na nasze emerytury..

2 minuty temu, Ulman napisał:

Niezależnie od ustroju jesteś paranoikiem😅

a ty onuca

1 minutę temu, masa24 napisał:

Słowacja mnie nie interesuje , pisałem o firmie ipsos i ich wynikach 

pierwszy raz slowak moze byc poslem na sejm -syn banasia moze dostac mandat..

Opublikowano
3 minuty temu, masa24 napisał:

Te świnie co idą nie są wygłodniałe tylko dobrze najedzone ☺️ no szkoda bo powinien kukać 

Zobaczysz za parę miesięcy jakie najedzone. Zaraz zaczną się walki o spółki skarbu państwa itd

Opublikowano

pisio będzie za wszelką cenę walczyć z kimkolwiek o koalicję i zapraszać do koryta. za wiele mają do stracenia. 

toc wszystko od spoleczek gminnych w górę obsadzone swoimi 

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Jeszcze mamy wybory prezydenckie. To w międzyczasie coś się będzie działo.... 

Ważniejsze dla wyborcy są wybory samorządowe, potem parlamentarne a na końcu prezydenckie i europarlamentarne.

8 minut temu, hubertuss napisał:

Pisiorki jak by wam tu napisać. Słychać wycie, znakomicie. Idźcie już spać nic tu nie wymyślicie. Koniec najgorszego rządu III RP.!!!!!!!!!!!

Mnie to nie rusza czy Pis czy PO. Nawet czekałem na tą chwilę. Bardziej mnie interesuje kto z Konfederacji się dostał do Sejmu i co z taśmami Banasia.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ciemnota i zacofanie zaglosowalo na swoich

Czyli nie zmieniłeś opcji od zeszłych wyborów. Szacun za samokrytykę🤣

2 minuty temu, daron64 napisał:

Zobaczymy jaki wynik z rana pokaza

Rano to nie będzie teleranka😜

Opublikowano (edytowane)

Daj spokój , rolnik 1973 jest spoko, są dużo gorsi.

4 minuty temu, Mateusz1q napisał:

Jak się czujesz jako maskotka z której wszyscy się śmieją na forum?

Edytowane przez jacek1296
  • Like 1
Opublikowano

Ciekaw jestem najbardziej, czy jeśli stworzą w końcu (po tej telenoweli, ktora się szykuje teraz) rząd, to czy dowiemy się jak faktycznie wyglądają finanse państwa. Jeśli jest tak źle, jak mówią, to chciał nie chciał - będzie trzeba zaciskać pasa. A wiadomo z czym to się wiąże. Ciekawe jak to rozegrają, żeby mieć jakiekolwiek szanse w kolejnych wyborach. Wszystkie galany, rolniki od Volvo, przecież jak nie dostaną czegoś "za darmo" to nie będą wiedzieli chyba jak sobie w życiu poradzic

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v