Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

On jest bardzo zamożny, na wycieczkę autokarem do Wenecji go stać ;) Ale na wyżywienie już brakło i musi brać termos i kanapki xD 

Wódeczka mrożona suchym lodem z termosu... mniam.

jacus napisał:

Właśnie wracam pociągiem z helu

Tak z ciekawości - do Gdańska był samolot od Was, lata jeszcze?

Opublikowano (edytowane)

Teraz nie ale to co tam się działo po tym wypadku to gruba akcja. Koleś tej beemki musi mieć jakieś dobre plecy bo i prokuratura i policja nie bardzo chciały sprawę ruszać. Policja wydała wręcz oświadczanie, że to kia uderzyła w barierę co jest oczywiście prawdą i się spaliła ale ani słowa o zderzeniu z innym autem gdzie przecież nie trzeba było określać niczyjej winy. Ściąganie jakiegoś programu z filii bmw z Niemiec to oczywiście kłamstwo Ziobry. W PL jest co najmniej 12 osób znam jedną. Co mogło by to zrobić i ma uprawnienia. Mogli by też przebadać kiedyś audi którym jechała Szydło ale nikt z nich nie chciał bo sprawa polityczna. Bo oczywiście wtedy też kłamano, ze się nie da ustalić prędkości itd. 

PS częściowo może i ukręcą bo pytanie czy kierowca beemki miał pobraną krew czy zbadaną trzeźwość na miejscu. A to może dużo znaczyć.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Nasz pan termosowy podróżnik wódeczki nie pija, baba mu nie pozwala 

Nooo ale ja pijam i taką kuchnię fusion się zdarzyło w sumie niechcący oraz polecam. Miałem wódeczkę w termosie i pomyliłem przy nasypywaniu. Ale niema tego złego...

Opublikowano
hubertuss napisał:

Teraz nie ale to co tam się działo po tym wypadku to gruba akcja. Koleś tej beemki musi mieć jakieś dobre plecy bo i prokuratura i policja nie bardzo chciały sprawę ruszać. Policja wydała wręcz oświadczanie, że to kia uderzyła w barierę co jest oczywiście prawdą i się spaliła ale ani słowa o zderzeniu z innym autem gdzie przecież nie trzeba było określać niczyjej winy. Ściąganie jakiegoś programu z filii bmw z Niemiec to oczywiście kłamstwo Ziobry. W PL jest co najmniej 12 osób znam jedną. Co mogło by to zrobić i ma uprawnienia. Mogli by też przebadać kiedyś audi którym jechała Szydło ale nikt z nich nie chciał bo sprawa polityczna. Bo oczywiście wtedy też kłamano, ze się nie da ustalić prędkości itd. 

PS częściowo może i ukręcą bo pytanie czy kierowca beemki miał pobraną krew czy zbadaną trzeźwość na miejscu. A to może dużo znaczyć.

A mi kiedyś wyskoczył przed pysk. Miałem powyżej 220. Gumą zajechało ale na szczęście przyspieszał przy wyprzedzaniu Brakło z 5 m. Więc ja tam wyroku nie wydaję bo teraz biorą się i potem wyprzedzają na autostradzie 145 km/h auto co jedzie 140. Biorąc to pod uwagę tera się trochę cykam robić przeciąg na autostradach. Walnięcie solidne, aż zbiornik połamało. We woju się wypychało wóz innym wozem z płonącego paliwa - może jaką ciężarówką by dało radę... choć biorąc pod uwagę pierdzielnięcie oni tam raczej byli nie do uratowania.

Opublikowano (edytowane)

fusion-to przerost formy nad trescia 😂

myslaem czemu wocy nie moge spac a tu o mnie tyle pisaliscie 😂. ledwo poszedlem spac o 6 to 9 do pola pojechalem.

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

A skąd wiesz, że nie biorę ? Ja nie z tych żeby się chwalić wyjazdami w internecie ... Na Helu była z dzieciakami i koleżanką z jej dzieckiem przez 10 dni, a ja z kolegą dojechaliśmy na motocyklach na kilka dni.

wlasnie przez takie samotne mamuski, ja musze wszedzie z zona jezdzic.😂

wypija pare piw czy win i biora sie za co popadnei-nawet za mnie 😂

w chorwacji to jedna tak czule zegnala sie z rezydentem az pozazdroscilem..

9 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Z ciekawości...z czego żyjesz?

z rentki babki..

mam taki cudowny portfel- gdy robi sie pusty to zawsze cos wpadnie.

od 30 lat to dopiero drugi portfel jaki mam, ten pierwszy yl lepszy ale i na tego nie ma co wybrzydzac.

9 godzin temu, Ulman napisał:

Klepie biedę i żyje. Opanowali to do perfekcji przez te wszystkie pokolenia dziadowania.

pasikoniku-w zyciu nawet kucem konfy nie zostaniesz.nieudaczniku na grzedzie wyladowales 🤣

6 godzin temu, witejus napisał:

Z renciny i baby, nieraz pisał

pisze o sobie ?? bo ja pracuje..

6 godzin temu, witejus napisał:

To co skłamałem?że go baba utrzymuje?

to ze ciebie utrzymuje to mnie nie dziwi..

4 godziny temu, DTaras napisał:

Wódeczka mrożona suchym lodem z termosu... mniam.

Tak z ciekawości - do Gdańska był samolot od Was, lata jeszcze?

chyba lataja- nigdy nie sprawdzalem.. za daleko mam do lotniska 🤣

4 godziny temu, witejus napisał:

Nie wierz mu tak bezkrytycznie i do końca, to forumowy bajkopisarz.

ciekawe co zmyslilem ?? pewnie mamy wspolnych znajomych..

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Nasz pan termosowy podróżnik wódeczki nie pija, baba mu nie pozwala xD

wczroaj cos pisales ze nie pijesz wodki ??? ciekawe czemu ??

w termosie masz alkohol zeby po kryjomu pic ??

trzeba do pola plan zrealizowac 25 ha pszenzyta zasiac.. jutro ma cos padac.. 2 dni sie balowalo to teraz trzeba odrabiac.

Edytowane przez jacus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, jacus napisał:

z rentki babki..

https://images.app.goo.gl/vA5G7RRGWMSTbgZq8 

I taka z Tobą rozmowa... 

Chwalisz się, ale zapytać o szczegóły, to uciekasz od odpowiedzi...

Czyli albo fantasta, albo klamczuszek...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
55 minut temu, DTaras napisał:

A mi kiedyś wyskoczył przed pysk. Miałem powyżej 220. Gumą zajechało ale na szczęście przyspieszał przy wyprzedzaniu Brakło z 5 m. Więc ja tam wyroku nie wydaję bo teraz biorą się i potem wyprzedzają na autostradzie 145 km/h auto co jedzie 140.

Gościu ewidentnie nie planował zwalniać przed kijanka bo z daleka walił długimi żeby mu uciekał. A że walił z daleka tzn że facet nie wyjechał mu nagle, bo by nie miał czasu na miganie, tylko zjechałby na prawy pas i śmignął mu z prawej. Ale co ja Ci będę tłumaczył, skoro latasz i wiesz jak to jest z przechwytywaniem i zbliżaniem. Trza licztć i tyle,

Iiiiiiii za to ich lubię.

https://www.money.pl/gospodarka/burza-w-sieci-po-wycieku-mejla-z-orlenu-spolka-odpowiada-6938679899527776a.html

• Like 1
Opublikowano

W BMW zazwyczaj heble dobre to racja może być po Twojej stronie. Tym bardziej iż mimo, że lubię szybko to nigdy nikogo światłami nie poganiałem. Zdarzyło mi się owszem włączyć co tam miałem ale to w sytuacji gdy słonie rozpoczynają wyścig.

Jeżeli zaś idzie o latanie a nie. "latanie" to nie bez powodu samochód to nie statek drogowy a zwykły samochód a w powietrzu i wodzie to są wodne i powietrzne statki akurat. To inszość, którą każdemu polecam, cała trasa w drifcie.

Opublikowano
34 minuty temu, DTaras napisał:

yyy czy chlomazon sc w środku Boa ma postać pasty? Bo kużwa niewiem czy to stosować.

na pewno nie, raczej taka gęstsza śmietana

wstrząsałeś ? on się potrafi zagęścić

Opublikowano

Premier Ulf Kristersson sięga po radykalne środki w walce z gangami, które grasują w Szwecji. Polityk w wygłoszonym orędziu do narodu zapowiedział użycie wojska na ulicach, by stłumić przestępczość. Dodał też, że gigantyczny problem ma związek z polityką otwartych drzwi dla imigrantów.

gdy polski rząd o tym mówił, to go wyzywano od homofobów - znowu mieli rację

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

gdy polski rząd o tym mówił, to go wyzywano od homofobów - znowu mieli rację

A co ma wspólnego, albo jaka jest korelacja między imigracją a homoseksualizmem?:lol:

• Haha 1
Opublikowano
jahooo napisał:

na pewno nie, raczej taka gęstsza śmietana wstrząsałeś ? on się potrafi zagęścić

Wymieszałem ale dalej nie było jak nabrać to rozrobiłem na wagę - się okaże się...

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jacus napisał:

trzeba do pola plan zrealizowac 25 ha pszenzyta zasiac.. jutro ma cos padac.. 2 dni sie balowalo to teraz trzeba odrabiac.

Jaki siewnik?

U siebie? Tyle to ja... a nie ważne...

Ja siewy zakończyłem... wprawdzie było jeszcze zlecenie, ale powiedziałem że nieczynne..

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

Wymieszałem ale dalej nie było jak nabrać to rozrobiłem na wagę - się okaże się...

mój dostawca zrezygnował z innvigo ze względu na g... nośniki

Opublikowano
mirro napisał:

A co ma wspólnego, albo jaka jest korelacja między imigracją a homoseksualizmem?

Tylko, że te gangusyny są nieletnie i problemem Szwedów jest ich skazanie. Zapowiedź pomocy wojska to zapowiedź mostu powietrznego w rejon miejsca pochodzenia coś mi się wydaje. Poza tym Polak w Szwecji to też polityka imigracyjna...

jahooo napisał:

10 minut temu, DTaras napisał:

mój dostawca zrezygnował z innvigo ze względu na g... nośniki

To mój jeden jedyny środek invigo się okazuje. Mam jeszcze zwykły chlomazon ale podobno w rzepaku bezpieczniejszy w kapsułach. Pierwszy raz rzepak od chwasta pryskam. Raz mi facelia przerosła to skosiłem orkanem górę i rzepak ją wyprzedził potem siałem późno dwa lata i też kwiatki były ale teraz chciałem popróbować nauki...

Opublikowano
mirro napisał:

Gościu ewidentnie nie planował zwalniać przed kijanka bo z daleka walił długimi żeby mu uciekał. (...)

Gościu aktualnie się zmył co mi wystarczy aby stwierdzić jego winę a także, że był zjarany albo co gorzej. Pewno wypłynie za pół roku i będzie grał biednego misia i w zależności od powodzenia odwyku stwierdzi, że to wypadek i nie jego wina albo że popadł w problemy z narkotykami z powodu tej sytuacji ptfui. Na pal chama!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v