Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Moduł nie musi być jak w wojsku a sygnał stop mógłby iść razem z zasilaniem elektrowozu.

Mógłby, ale elektrowóz zasila inna spółka.:lol:

Opublikowano
mirro napisał:

Przed chwilą, DTaras napisał:

Moduł nie musi być jak w wojsku a sygnał stop mógłby iść razem z zasilaniem elektrowozu.

Mógłby, ale elektrowóz zasila inna spółka.

No i cały misterny plan...

mirro napisał:

na Karlikach.

Hyhy tam było można alkohol zmienić w paliwo...

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Nienawidziłem tego miejsca.

Wrzosowiska jak w Szkocji...

dysydent napisał:

dobra; znalazłem o tej rumuńsko ukraińskiej umowie zbożowej

https://www.agrofoto.pl/produkcja-roslinna/zboza/rumunski-premier-o-ukrainskim-zbozu-mamy-dzentelmenska-umowe-z-kijowem,136133.html

od razu mi się film Va Bank przypomniał i gentlemen's agreement jakie przydupas Kramera Stawiski z klientami zawierał

tylko kto w tej umowie Stawiski a kto Rożek (nomen omen - kozi) ? ;)

Przecież wiadomo komu są potrzebne pieniądze.

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Ulman napisał:

Na stadionie narodowym i innych normalnych stadionach  sprzedają piwo w tysiącach sztuk więc jesteś wielkim idiotą  i nigdzie nie byłeś🤣 

na meczu do 3% bucu 

14 godzin temu, Ulman napisał:

To dodaj kilkanaście milionów turystów w Małopolsce co też przyjeżdżają imprezować i wytlumacz czemu zatrzymują o połowę mniej napitych jak u was ? Po prostu chlejecie i tyle.

przyjeżdżają tacy jak ty na zupkach chińskich 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Czyli znowu kłamałeś albo jak zwykle nie masz pojęcia co piszesz

22 godziny temu, Roman176 napisał:

no to ze jesteś wielkim idiotą i nigdzie nie byłeś na stadionie narodowym na imprezach jest zakaz picia ... dlatego nie wymieniłem żadnej imprezy stadionowej 

Nic nowego🤣 

Jako śląski pijak to pewnie ćwiatrkę walisz na smak a pół litra wódy to normalna dawka ale nie wszyscy tak mają🍺🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Aż godzinę ci zajęło żeby zrozumieć co napisałem🤣

Znowu zrobiłeś z siebie głupka z tymi wymysłami o zakazie alkoholu na imprezach i nie pozostało ci nic jak kleić głupa. Kolejne samozaoranie🤣

Żeby nie było 

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

na meczu do 3% bucu 

przyjeżdżają tacy jak ty na zupkach chińskich 

Edytowano 1 godzinę temu przez Roman176

Buuuchaachaaaaaa patafian😅🤣😂

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

Aż godzinę ci zajęło żeby zrozumieć co napisałem🤣

hehe naprawdę ty jesteś głupi 

32 minuty temu, Ulman napisał:

tymi wymysłami o zakazie alkoholu na imprezach i nie pozostało ci nic jak kleić głupa

a sprawdzałeś ? 

https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/gdzie-w-lubelskim-pija-najwiecej-przepijamy-miliony-choc-sklepow-monopolowych-ubywa,n,1000214420.html

po tym artykule stwierdzenie jest bida ze nima za co 

Opublikowano (edytowane)

jankeski samolot jak się dowiedział że będzie Polakom sprzedany wypluł pilota i oddalił się w nieznanym kierunku czyli mówiąc czystą polszczyzną - zwyczajnie sp..olił

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30200862,amerykanie-zgubili-f-35-pilot-sie-katapultowal-samolot-polecial.html

zapewne obawiał się upublicznienia jego tajemnic konstrukcyjnych

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wiem że chlejesz po nocach albo to jakaś intelektualna delira - twoja konkluzja - jest bida że nie ma za co,  ale wydają więcej🤣🤣🤣

Ze strony  socjalisty uwazającego się za prawucowca jakos mnie to nie dziwi😆

Kolejny raz utrwalasz swój wizerunek głupka bo nawet nie masz pojęcia o alkoholu na imprezach masowych. Teraz jako typowy alkoholik wypierasz się ochlajstwa swojego i twojego regionu. Oczywiste jest ze od niewiadomo kiedy nie byles na żadnej imprezie co jakoś mnie nie dziwi😁

Możesz wklejać jakieś linki ale jedno wynikało  z cyfr które wkleiłem. Wg paragonów kupujecie wódę najczęściej a w ilości  zatrzymanych nachlanych jesteście na 2 miejscu. To że nawklejasz jakiś  linków nie wytrzymuje konfrontacji z twardymi liczbami co do których nie masz  argumentów.  Musisz miec jakis defekt umyslowy co bylo widac juz przy elektrykach. 5 linków ze sie spaliły = wszystkie sie palą😆

Nigdy nie miales i nie bedziesz miał zdolnosci do ogarniania calosci tematu i pewnie dlatego glosujesz na PIS

Właśnie z ich braku musisz pajacowac i zarzucać edycję którą sam tak samo robisz.😆 

Czy ty nigdy nie masz dosyć robienia z siebie pajaca i pośmiewiska?🤔

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

O kurna ale rewelacja🤣 Jesteś takim naiwnym  durniem że w to uwierzyłeś? Przecież PIS takie fakty podawałby od rana do wieczora przez ostatnie 10 lat. Ty nie masz za grosz inteligencji i wyczucia że to musi być ściema tylko łykasz jak małpa kit? 

Opublikowano (edytowane)

Ewa Tusk, matka Donalda wspominała w wywiadzie, że jej mama i babcia chciały po zakończeniu wojny wyjechać do Niemiec, w końcu były Niemkami .

Babcia Donalda, Anna Dawidowska z domu Liebke, pracowała jako korektorka w niemieckiej gazecie w Sopocie. Języka polskiego zaczęła się uczyć dopiero po wojnie, gdy miała już 38 lat. Ewa Tusk wspominała:

11 minut temu, Ulman napisał:

O kurna ale rewelacja🤣 Jesteś takim naiwnym  durniem że w to uwierzyłeś? Przecież PIS takie fakty podawałby od rana do wieczora przez ostatnie 10 lat. Ty nie masz za grosz inteligencji i wyczucia że to musi być ściema tylko łykasz jak małpa kit? 

Nic nie wiesz a szkoda . Teraz się dowiedziałeś i jak to przetrawić .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v