Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

już s..ał pies zły czy dobry ale czy ku lepszemu czy gorszemu prowadzi

No jak Kali ukraść.... Znasz dalej?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No jak Kali ukraść.... Znasz dalej?

znam znam

ja PiS wygra  wybory to będzie sprawiedliwość historyczna a ja przegra to będzie obca interwencja

już to kiedyś pisałem ta że znam bo to; to samo

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak opozycja wygra to będzie kraj mlekiem i miodem płynący tylko jak ja się w tej rzeczywistości odnajdę -już się szykuję wszystko będzie praworządne  pieniądze z kpo opłacalność w rolnictwie nie tylko dla mnie i będzie wspaniale a jak pis to nadal podatki i drożyzna -co wybrać ?

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, v11 napisał:

i zamiast pykać na emeryturze użerasz się w rolnictwie ? chyba że to hobby a emeryturka leci co miesiąc

Warzywa na 300 ha to faktycznie hobby. Emka zawieszona zgodnie z ustawą.

2 godziny temu, v11 napisał:

nie wiem jakie lata ale nietykalność cielesna obejmuje bez względu na stopień - ja bym nie darował rok  czy dziesięć lat ale moje na wierzchu 

Pewne sprawy załatwia sie w kancelarii, albo bierze rękawice i idzie na matę.Nigdy nie rzuciłbym nim przy żołnierzach, bo facet straciłby posłuch. Miał błędne wyobrażenie o lojalności i karierze. Ale teraz choć w stopniu jest dużo wyższym mógłbym z nim iść w bój. Kompania to jednak rodzina i zespół. Zależymy od siebie i kumplom powierzamy nasze życie, tak jak oni nam swoje. Jest miejsce na różne  rzeczy ale swój, to swój mimo że gnida.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ojciec jeździ na taxi i się ani tego co robi ani jego nie wstydzę.

Jasne, dawać piniędze patologii to jest be, brać te same piniędze od patologii to już cacy, pecunia non olet 😝

Wykształcenie moje cię boli moje podwyżki cię bolą a teraz jeszcze ojciec.

Boleć to mnie może wrzód na d*pie a nie ty czy twój ojciec, twoje wykształcenie i ty sam to mnie tylko śmieszą i wzbudzasz politowanie swoimi bajędami😆

1 godzinę temu, v11 napisał:

Tu normalnie działa wewnętrzny wywiad środowiskowy trzeba uważać bo niezna się dnia ani godziny 

ŻADEN WYWIAD, sam się niedawno ,,chwalił" tatusiem i jego działalnością jako i swoim ,,majątkiem" na symulatorze😂

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, witejus napisał:

Boleć to mnie może wrzód na d*pie a nie ty czy twój ojciec, twoje wykształcenie i ty sam to mnie tylko śmieszą i wzbudzasz politowanie swoimi bajędami😆

Boli cię boli inaczej byś z tym nie wyjeżdżał. Sam poruszasz te tematy i każdy widzi jak jest. Tylko ludzie słabi chwytają się takich sztuczek. Ale cóż każdy pisze na swoim poziomie ty na niskim. 

Póki co sam tu niezłe bajędy pociskasz o hojnym tatusiu pracy u niego czy tam od przedszkola i różne inne dyrdymały. Bo jesteś zbyt głupi aby ogarnąć, że taksówkarz raczej nie zatrudnia nikogo do prowadzenia włąsnego auta gamoniu.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jarek to już nie wie gdzie ma uciec. Boi się przegrać z Tuskiem. Dla tych dwóch panów te wybory to będzie walka wizerunkowa ich ostateczny w pewnym sensie pojedynek taki można by rzec ambicjonalny i pojedynek o wszystko. Przegrany odejdzie z polityki lub wyląduje na jej obrzeżach.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Ojciec jeździ na taxi i się ani tego co robi ani jego nie wstydzę. I tyle w temacie..

a czego ma się wstydzić ze robi ... ? propo rolnictwo to u ciebie 1 ha ziemi żeby tata był w krusie ? 

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

A co mu jest?

coś nie poszło tak w brzuchu matki reszta ok głowa trochę słaba 

Opublikowano
4 godziny temu, witejus napisał:

Branża, przewóz butelek gorzały dla patologi gdy dostaną socjal, stanowisko, synuś tatusia, nazwa firmy, taxi

No masz rację, cała ta opozycja to inwalidzi, umysłowi🤣

Za stówkę mają mniej tylko stówek więcej😆

Jak się do kupy wszystko zliczy to nie wychodzi żeby coś zostawało więcej . O to chodzi żeby czegoś sie dorobić a nie co się ma to zaraz wydać.

Inflacją się nie przejmują bo to większe wpływy do budźetu a to czy kowalski kupi więcej czy mniej to mają w d*pie

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

coś nie poszło tak w brzuchu matki reszta ok głowa trochę słaba 

A wiesz że to wstrętne co napisałeś?

Opublikowano
Dnia 16.08.2023 o 13:16, hubertuss napisał:

Pisu w tym cofaniu nikt nie przebije. Poczekaj jak długi zobaczysz.

przyjdzie drugi Balcerowicz i zrobi porządek 

Dnia 16.08.2023 o 10:48, witejus napisał:

Któren to?

ja 

Opublikowano (edytowane)

raczej nie zatrudnia nikogo do prowadzenia włąsnego auta gamoniu.

Ale synusia na drugie już tak , MAGISTERKU, oczywiście 2x w roku podwyżki, 13, 14, jak u KACZYŃSKIEGO🤣

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

wszystkich co pis popiera  ...  u ciebie są jakieś morale ? 

No ba

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

ale nie zauważyłeś problemu ..... 

Może akurat nie czytałem...

Opublikowano

niedziela handlowa ,zamiast isc na zakupy to wypiane bijecie..

5 godzin temu, witejus napisał:

A zawsze na kogo głosowałeś?pzpr,sld,lewica ,nowa lewica czy wiosna Biedronia?

bogata masz palete jak na arbuza przystalo, jeszcze o zsl zapomniales, jestes ode mnie starszy to na pewno miales okazje na nich glosowac 😂

5 godzin temu, witejus napisał:

5-10 zł, tyle co bilet MPK?

To masz hojnego tatusia😅

zaczynałeś pracę po skończeniu przedszkola😅

10 ?kurna chyba 1,5 godzinny w 3 strefie tyle kosztuje-nie wiem ja mam bezplatny 😂

5 godzin temu, v11 napisał:

Jakie wycieczki bo wypadłem z tematu te o których była mowa z koncernów chyba nie ?

jak zwykle nie jestes wtemacie..

5 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Czyli PiS?

jeszcze niedawno zaklinales sie ze wiecej na nich nie zaglosujesz.

31 minut temu, witejus napisał:

bez wątpienia

To co i jacusiowi, bujna wyobraźnia😆

moze jakies przyklady ?? wiele rzeczy w zyciu robilem o ktorych nawet wiejskim filozofom sie nie snilo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v