Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co z tego że sprawdziłeś jak nie jesteś w stanie tego zrozumieć ? Najpierw się doucz jaka jest różnica w podstawowych pojęciach  i co one oznaczają a potem sprawdzaj, a nie na odwrót.  

A czy ty przypadkiem w internecie nie wyczytałeś że jesteś prawicowcem? Sprawdź to dokladnie bo może nie zrozumiałeś co tam było napisane i żyjesz w przekonaniu żeś prawicowiec a twoje lewicowe poglądy są prawicowe😂

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

to tak jak ty atakujesz socjalistów a jesteś tuż  na podium nr 2 

A czemu nie 1?

Opublikowano
25 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ja lubię jak się Kaczyński wypowiada. Wtedy momentalnie sondaże PiS spadają. 

Bredzi już sam nie wie co.😆

Nie przypomina Ci to to kogoś u schyłku życia 🤔

Opublikowano

A co może na to powiedzieć pisior? Ano że to jest jakaś zachodnia propaganda bo nam zazdroszczą. Rząd mówi codziennie jak jest za***iscie to znaczy że tak jest i kropka. Żaden członek sekty PIS  nie potrafi  liczyć więc wierzą w to co im powiedzą w tvpis i nikt z tym nie dyskutuje. Jakikolwiek odmienny od rządowego przekaz jest kłamstwem i nic ich nie przekona że czarne jest czarne.

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, soltys48 napisał:

Nie przypomina Ci to to kogoś u schyłku życia 🤔

MI Gomółkę przypomina choć osobiście nie słyszałem to archiwalne nagrania pokazują, że rzeczywistość swoje Gomółka swoje.

Lech Kaczyński też czasami był odklejony ale u niego to przez spożycie małpek.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
33 minuty temu, hubertuss napisał:

MI GomÓłkę przypomina choć osobiście nie słyszałem to archiwalne nagrania pokazują, że rzeczywistość swoje GomÓłka swoje.

🤣

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, hubertuss napisał:

MI Gomółkę przypomina choć osobiście nie słyszałem to archiwalne nagrania pokazują, że rzeczywistość swoje Gomółka swoje.

Raczej nie z polskiej polityki 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, hubertuss napisał:

No niestety fanem jego nie jestem nie wiem jak się pisze heheh.

A wystarczyło googlach wpisać, magistrze🤣, gomÓłka to może być masła lub sera.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Jest za duża inflacja a płace rosną wolniej , średnie płace , najniższa krajowa a o niej pisałem to raczej o wskaźnik inflacji w 2023 roku wzrośnie . Jak się zmieni rząd to inflacja spadnie a płace wzrosną powyżej wskaźnika inflacji ?

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Chwila i pozbawią praw , taka mają moc .

Będą wyłapywać antyszczepionkowców.:lol:

11 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Jest za duża inflacja a płace rosną wolniej

Ojoj a co to się porobiło? Jak słabo rosną to trza zmienić robotę na taką gdzie rosną szybko. A najlepiej to zapisać się do PiS. :lol:

• Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Jest za duża inflacja a płace rosną wolniej , średnie płace , najniższa krajowa a o niej pisałem to raczej o wskaźnik inflacji w 2023 roku wzrośnie . Jak się zmieni rząd to inflacja spadnie a płace wzrosną powyżej wskaźnika inflacji ?

Płace mogą wzrosnąć znacząco z dnia na dzień. Obniżyć podatki i po kłopocie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v