Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacus napisał:

ty tak na powaznie ???  nie byles nigdyu na zadnje rozprawie  ? nawet jako swiadek ?? to sa podstawy abc prawa, o tym powinni w szkole sredniej uczyc.. kurna nie wiesz ze to standardowa procedura sadowa ??? gdy sie chcesz odwolac od nieprawocnego wyroku to piszesz wniosek o pisemne uzasadnienie wyroku i na tej podstawie pisze sie apelacje...

Aby kogokolwiek obśmiać trzeba mu pozwolić się samemu ośmieszyć. To dobra zasada.

Kurcze... Pudliszki chyba na wyścigu w podnoszeniu cen walczą o prymat prowadzenia...

Opublikowano (edytowane)

tylko że nasz szanowny pan Premier wprost oznajmił że karę śmierci to On by chętnie przywrócił i to orzekanej w tym średnio logicznym aparacie tzw sprawiedliwości.
tu już wszelka śmieszność nabiera powagi i żarty się kończą. Oczywiście wielu z gawiedzi poprze a jakże, nawet obejrzenie egzekucji by im przyjemność sprawiło bez wnikania że owa niedoskonałość aparatu tzw sprawiedliwości nigdy nie daje stuprocentowej pewności co przecież sam system przyznaje furtką  choćby i tych apelacji że nigdy nie ma stuprocentowej pewności co do słuszności wyroku a tym bardziej gdzie pierwszy jest wyrok a tylko opcjonalne jego uzasadninienie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

wprost oznajmił że karę śmierci to On by chętnie przywrócił

biedny. nie wie co czyni i jaki los...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

biedny. nie wie co czyni i jaki los...

To populistyczny kłamca. Pierniczy co mu akurat wydaje się korzystne dla poparcia, czy to wyborców, czy wierchuszki jego własnej partyjki. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Pierniczy co mu akurat wydaje się korzystne dla poparcia,

czy ja wiem.... tak patrząc na to co pierdzielił jak w kraj ruszył, to mocno odjechał od rzeczywistości... szkoda że nie jeździ dalej... 😄

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

czy ja wiem.... tak patrząc na to co pierdzielił jak w kraj ruszył, to mocno odjechał od rzeczywistości... szkoda że nie jeździ dalej... 😄

kabarety zawodowe, kino akcji czy co tam z rozrywek Ci mało? choć może to i prawda - nie ma to jak szopka polityczna bo leczy z kompleksów niższości i w realu pokazuje że są gorsi, podlejsi, głupsi i co tam kto chce jeszcze od nas reszty a my myśleli że już nie ma gorzej jak z nami xD

Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

kino akcji czy co tam z rozrywek Ci mało?

Panie. żaden kabaret temu nie sprosta.     no klaun w konsystencji... 😄

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dysydent napisał:

obecność na seansie obowiązkowa

da się tyłem obrócić...   i wtedy niech sie one przygladają ... na plecy...

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

co z tego jak bilet i tak trza wykupić a zwrotów ni ma nawet jak kto wyjdzie przed czasem

tylko czekać jak kino 360 stopni zrobią i gdzie się nie odwrócisz .... w sumie to już ... weźmy takie wybory, sracz nie sracz plakatami oblepione już nie mówiąc o masmediach

nawet do kościoła nie uciekniesz bo tam też polityczny kit wciskają, che; ostatnio to tam ten kit nawet produkują

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
50 minut temu, dysydent napisał:

tylko że nasz szanowny pan Premier wprost oznajmił że karę śmierci to On by chętnie przywrócił

A potem poleciał ochoczo na strzelnicę aby doskonalić umiejętności egzekutora, metodą strzału w baniak z przystawienia.🤣

6 godzin temu, dysydent napisał:

szacunek dla władców tylko za władzę jest jedynie miarą powszechności ciemnoty społecznej

Czyli władzę należy j.bać. bo władza nie j.bana staje się toksyczna?🤣

Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał:

Daj link do tekstu z którego to wyciąłeś 

udowodniłeś tym ze jesteś gupi jesteś fanatykiem platformy a wolnorynkowca to teks sobie w dupe wsadź 

11 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Oj wiem 

Taka specjalna wersja 

A Ty się politologią zajmij a nie polonistyką 😉 ...albo polonistką 🤭

wypad z forum wiatr nie wieje 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

wypad z forum wiatr nie wieje 

spadaj kopać doły, by zejść poniżej poziomu forum. 🤪

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

hmm a jeśli jest się Ślązakiem to co ?

to jest się ukrytą opcją niemiecką. słowa prezesa...

Opublikowano

podobno kłamie

nie wierzysz swojemu guru? no co ty??

Opublikowano

istniał przed Polską 

to wypad stąd na śląskie forum!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v