Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Ci co są na końcu zostali rozprowadzeni ze środka z powrotem na koniec .

To czemu w środku nie ma dziury?

12 minut temu, Roman176 napisał:

ale jest wyraźnie napisane ze miasta za to płacą ktoś się mnie pytał ze ja chce to finansować jedynym wygłupem to jesteś ty jak twoi rodzice poszli w melanż 

Oj boli cie PISocjalisto że frekwencja dopisała Skacze gul oj skacze, sekta się nie spodziewała że taka skala tego będzie😆

Jak cie tak boli że z twoich podatków to czemu nie popierasz by podatki były jak najmniejsze i to ludzie mieli pieniądze a nie państwo które je wyda na pierdoły? 

Opublikowano

Każdy w życiu popełnia błędy -jedni przystępowali do part żeby dostać samochód ciągnik czy mieszkanie różnie bywało .Ważniejsze jest to jak się angażowali i czy innych nie krzywdzili .A było tak na początku byli w hitler jugent później w PZPR następnie w radzie parafialnej a teraz są z czarnej d*pie

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Oj boli cie PISocjalisto że frekwencja dopisała Skacze gul oj skacze, sekta się nie spodziewała że taka skala tego będzie😆

nie skacze nic a to ześ idiota to już swoją drogą socjał ci przeszkadza a takie cos nie czysty idiota nic dodać nic ująć  

6 minut temu, Ulman napisał:

Jak cie tak boli że z twoich podatków to czemu nie popierasz by podatki były jak najmniejsze i to ludzie mieli pieniądze a nie państwo które je wyda na pierdoły? 

z 19 na 12 % od wypłaty to mniej tusk dźwignął z 17 na 19 wiec zastanów sie co popierasz partaczu 

Opublikowano

17 i 12 to są cyferki dla debili którzy nie rozumieją gdzie ich doją na podatkach. Ty nie umiesz liczyć to będziesz wierzył że to obnizka

Na patologię socjalna wydają dziesiątki miliardów . Na tą manifestację kilka milionów więc o czym tu mowa. Więcej kasy to PIS dla swoich przydupasów na podejrzane projekty wydał. 

Opublikowano (edytowane)

ja ciebie też dokładam się ponad tyś teraz więcej i co nierobie ? a przydupas siedzi i pierdzi od rana do wieczora na AF 

14 minut temu, hubertuss napisał:

W szczujni ani jednej migawki z marszu. Strach pokazać ile ludzi tam jest. Tylko o nocnej zmianie tłuką jak upał rząd mniejszościowy Olszewskiego.

nie tylko oni konfederacja to samo zamieściła ze na manife ci sami i ten sam dzień miesiąca  

https://fb.watch/kYgEc1i4MO/ spot konfederacji 

o qurwa ale tam są te same ryje filmie 

349119518_258558486833975_5933230266931511622_n.jpg?stp=dst-jpg_p600x600&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-NISUsUN9kMAX-Twh_I&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfBHcwW8cTZhHNTBHWGtqvCwMB3EVZMeQ4G_bWW192MPDg&oe=6480D1E9

jebnecie w platformę 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

ja ciebie też dokładam się ponad tyś teraz więcej i co nierobie ? a przydupas siedzi i pierdzi od rana do wieczora na AF 

Nawet jakby tak było to jesteś skończonym przygłupem popierając socjalistyczny PIS. Normalnie myślący człowiek powinien mieć jak najmniejsze podatki by z jego pieniędzy jak najmniej finansowało innych. Tobie przeszkadza że dokładasz a chcesz dokładać jeszcze więcej i mieć coraz większe podatki bo uważasz że państwo powinno mieć jak najwięcej kasy. A może chodzi cie o te biedne dzieci które cie rozmiekczają jako lewaka😆 Logika taka jak podczas pożaru w burdelu😂

Opublikowano

państwowa telewizja rosyjska nie relacjonuje co się dzieje dziś na ulicach Kijowa a telewizja państwowa polska nie relacjonuje co się dziś dzieje na ulicach Waszawy

czy trzeba więcej symptomów choroby?
w obydwu przypadkach choć ruski bardziej zrozumiały bo rosja jest w stanie wojny z Ukrainą a z kim w stanie wojny jest polska telewizja? z Polakami? to bardziej chore jak u kacapów

• Thanks 1
Opublikowano

to byś zdechł z głodu a lekarza to byś widział tylko w tv 

1 minutę temu, dysydent napisał:

czy trzeba więcej symptomów choroby?
w obydwu przypadkach choć ruski bardziej zrozumiały bo rosja jest w stanie wojny z Ukrainą a z kim w stanie wojny jest polska telewizja? z Polakami? to bardziej chore jak u kacapów

ta sama telewizja robiła to samo za innej partii ........... nawet gorzej bo szczuła na Polaków rolników i górników programem lisa   to ci nie przeszkadzało 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Tak ci pis wmówił to w te brednie wierzysz. Jesteś niereformowalnym socjalistą czyli jednostką nienormalną  i niesamodzielną jak każdy lewak.

ja pracuje efektywnie mam kasę a ty co .. ? krus 500 i pier**lisz tu o socjałach 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

to byś zdechł z głodu a lekarza to byś widział tylko w tv 

ta sama telewizja robiła to samo za innej partii ........... nawet gorzej bo szczuła na Polaków rolników i górników programem lisa   to ci nie przeszkadzało 

to że mi tamto pzeszkadzało to dzisiejsze ma mi nie przeszkadzać?

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

to że mi tamto pzeszkadzało to dzisiejsze ma mi nie przeszkadzać?

przeszkadza ci to ze nie transmitują to jak Trzaskowski nawołuje do chamstwa patologii  ........... naprawdę fajnie się słucha .......  jak opozycja jest tepa to tylko takimi hasłami do ludu ?  konfederacja bez tego się spina 

Opublikowano (edytowane)

nię będziesz qwa oceniał za mnie co ja sądzę (co mi przeszkadza) o tym czy tamtym bo ani Cię o to prosiłem ani upoważniłem ani niczego to w moich ocenach nie zmieni po za oceną Ciebie. Tak, przeszkadza. gdyby nie internet to nie miał by własnego zdania a zmanipulowane

a jaka moja ocena tych wszystkich co za dużo wymieniać to po takim ataku Ci tylko powiem - a ..uj Ci do tego skoro starasz się wymusić na mnie cokolwiek miast tylko pytać o moje zdanie bo tylko do tego mamy wobec siebie prawo

to tak nie tylko ad vocem a do wszystkich zainteresowanych wymuszaniem na innych opini

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał:

przeszkadza ci to ze nie transmitują to jak Trzaskowski nawołuje do chamstwa patologii  ........... naprawdę fajnie się słucha .......  jak opozycja jest tepa to tylko takimi hasłami do ludu ?  konfederacja bez tego się spina 

Za godzinę relacja z opróżniania pampersa prezesa w TVPInfo

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

No to Ty musiałeś się czuć poszczuty podwójnie.🤣

no i podziałało
Popatrz na wyżej
Gryzie nie patrząc kogo i za co aż się boję czy może nieszczepiony?

zatem na przyszłość - zanim poszczujesz, zaszczep ;) a przynajmniej sprawdź czy świadectwo aktualne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
34 minuty temu, Roman176 napisał:

ja pracuje efektywnie mam kasę a ty co .. ? krus 500 i pier**lisz tu o socjałach 

weź już nie pier**l bo twojej głupoty to nawet PiS nie przewiduje, obrońca kopalń, ty to lepiej oddaj to co z naszych podatków w twoją branżę wpompowali decydenci przez ostatnie 30 lat, o czasach komuny nie wspomnę

• Thanks 1
Opublikowano
25 minut temu, mirro napisał:

No to Ty musiałeś się czuć poszczuty podwójnie.🤣

no dlatego nie moge patrzeć na rudego i jeszcze głosowałem na uja musiałem być wtedy chyba w rozsypce 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Takeda napisał:

weź już nie pier**l bo twojej głupoty to nawet PiS nie przewiduje, obrońca kopalń, ty to lepiej oddaj to co z naszych podatków w twoją branżę wpompowali decydenci przez ostatnie 30 lat, o czasach komuny nie wspomnę

a z czegoż "Ono" Ci odda jak te dotacje rozkradli wyżej postawione kacyki że na "dół" już mało co doleciało.

tylko panikę wywołasz i komu krzywdę jeszcze zrobi jak uwierzy że na prawdę coś ktoś zechce odbierać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jacek1296 napisał:

W Warszawie ok.0,5mln grzecznie przemaszerowało, bez zadymy, bez burd, bez policji. Można?

odejmij ze 0,4mln 

11 minut temu, Takeda napisał:

spokojnie do ciebie w jeden rok tyle dopłacamy 

zapytaj biejkowsko co zrobiła z kasą 

to nie ja wyliczałem o kursie tylko platforma żebyście jeszcze nie płakali wszyscy gdy zlikwidują krus bd więcej ha od takich jak wy 

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/do;krus;kazdy;zatrudniony;doplaca;po;1000;zl,3,0,487939.html

ciekawe kogo bd stać z was hehe 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jacek1296 napisał:

W Warszawie ok.0,5mln grzecznie przemaszerowało, bez zadymy, bez burd, bez policji. Można?

To nie naziole od Bąkiewicza popierane przez PiS ... Oni a to bitwę pod empikiem zrobią, a to tęczę podpalą ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v