Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Pogarda dla zwykłych ludzi

o ja nie wiem co lepsze; udawany szacunek dla tych którzy na prawdę na tę pogardę zasługują czy wprost owa pogarda bo w pierwszym przypadku to też obłuda a w drugim może i podła ale szczerość.

t tylko tak gwoli logiki uczciwości

a już w kwestii logiki w swej czystej postaci to nie ma czegoś takiego jak - "zwykły człowiek". To jest tylko fikcja statystyczna

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

sie wlasnie ogolilem- guru nie zostane.. slucham pare razy wroku ,jednego takiego samozwanczego.

ogolnie sluszne bzdety

57 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Dzisiaj idzie marsz elit 3 RP największych złodziei i oszustów w historii Polski . Większa połowa tego forum ich popiera .

to pinokio tez bedzie... wieksza polowa....................i wszystko jasne.

1 godzinę temu, mirro napisał:

Sąsiad się napatoczył no i tak jakoś samo wyszło. A że lekarz to wszystko pod nadzorem medycznym się odbyło.🤣

mam nadzieje ze nie doszlo do reanimacji metoda usta-usta ???🤣 znajomy lekarz niedawno sei zapil, jego zona srednio raz w roku idzie na odwyk  a potem wraca do osrodka zdrowia.

Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał:

Może pora na kolejną rewolucję, zamiast cara trzeba po prostu pozbyć się urzędników - po co w 40-to milionowym kraju 2 miliony urzędników ?

te 2 miliony muszą pilnować 1 milion rolników bo to największa grupa przestępcza 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

sie wlasnie ogolilem

no idę już idę

i tak nie odpowiedziałeś czy warto w to galanowe kliknąć to co tu bede tak siedział

może jak wrócę to inny coś więcej...

o ile wrócę bo piękny dzień na fotografie na dużym zoomie bo krystaliczne powietrze a mam z młodych lat jeszcze "hopla" "na punkcie" i ... no.

Opublikowano
12 godzin temu, dsbh napisał:

-kiedy Morawiecki był doradcą Tuska ?

- wszyscy skupili się lub celowo uwaga została skierowana na tym kto nagrywał, kiedy , skąd sprzęt pochodził a sama treść to szczegół. Nie wart komentowania. Tak to wygląda.

- za których rządów polski węgiel leżał na składach bo był droższy od rosyjskiego ? Kto chciał zamykać polskie kopalnie a otwierać w Afryce ?

Kiedy był to był i jak wynika z wypowiedzi Rostowskiego u Olejnik jeszcze zanim pis objął rządy w 2015 roku . Morawiecki był jednym z namawiających do podniesienia wieku emerytalnego. Był też szefem banku BZ WBK który pomagał ruskim w przejęciu GA. Na szczęście rząd po psl się nei zgodził.

Nagrywanie u Sowy było inspirowane przez ruskich. CO prawda nic ważnego tam nie nagrano ale umiejętnie wykorzystane to zostało przez pis dla osłabienia po. Tam wielkich treści nie ma bo jak się okazało ośmiorniczki w sklepie kosztowały 8 zł.

Węgiel polski zawsze był droższy od ruskiego dlatego za pisu zaczęto go sprowadzać z RU na niespotykaną skalę.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Już był KOD , marsz kobiet , teraz marsz Tuska i co Pis przez 8 lat ile stracił ?

Jakie były płace , jakie emerytury , pomoc socjalna za rządów tych co dziś maszerują ?.

a jakie bylo zadluzenie ???????

nie zdajesz sobie sprawy ze to wszystko jest na kredyt ?? w tym roku 200 miliardow ?? a ile poupychane po roznych funduszach i bgk..

wszelkie badania wykazuja ze im wiecej ktos klnie tym wiecej prawdy mowi...czego ja jestem przykladem..

Opublikowano

Dzisiaj idzie marsz elit 3 RP największych złodziei i oszustów w historii Polski . Większa połowa tego forum ich popiera .

40 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Pogarda dla zwykłych ludzi tym śmierdzi ten marsz . Obłuda i cynizm popierających aż kole w oczy . Sztury , Seweryny , Jandy , Lisy , Michniki , Frasyniuki  wszyscy tylko po to by dostać większą kasę a nic w zamian . III RP i układ okrągłego stołu będzie maszerował tylko z jakim hasłem przewodnim ? Jebać PIS . Trochę za słabe dla milionów Polaków .

Do budy PiS-owcu.

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Większa połowa? Z powrotem do szkoły , pisowski analfabeto😆

1 godzinę temu, dysydent napisał:

już większej głupoty nie widziałem jak szczujnia próbując zdyskredytować ten marsz go tylko rozpropagowała że aż śmieszne jacy durnie tam muszą rządzić

To jest ich znak firmowy. W ten sposób wzmacniają wśród ciemnoty syndrom oblężenia a to sektę konsoliduje.

Pogarda dla zwykłych ludzi tym śmierdzi ten marsz . Obłuda i cynizm popierających aż kole w oczy . Sztury , Seweryny , Jandy , Lisy , Michniki , Frasyniuki  wszyscy tylko po to by dostać większą kasę a nic w zamian . III RP i układ okrągłego stołu będzie maszerował tylko z jakim hasłem przewodnim ? Jebać PIS . Trochę za słabe dla milionów Polaków .

He, he,,,,, jakbym czytał pasek w TVPis

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Na marsz POpaprańcu .

24 minuty temu, tomek222 napisał:

Do budy PiS-owcu.

Lubię fanatyków politycznych najlepiej każdemu do ręki kija i niech się tłuką 

Opublikowano

Marsz 4 czerwca jest jak powstanie .

Powstanie Chmielnickiego Przywódca wielkiego buntu kozackiego, którego powieściowe losy splatały się z losami głównych bohaterów .

Takich jak teraz w Polsce z okrągłego stołu , jacy bohaterowie kto każdy wie .

Można by było powiedzieć że bund Młodych Gniewnych ale ci bohaterowie tacy nie są już .

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Marsz 4 czerwca jest jak powstanie .

Powstanie Chmielnickiego Przywódca wielkiego buntu kozackiego, którego powieściowe losy splatały się z losami głównych bohaterów .

Takich jak teraz w Polsce z okrągłego stołu , jacy bohaterowie kto każdy wie .

Można by było powiedzieć że bund Młodych Gniewnych ale ci bohaterowie tacy nie są już .

No i co z tego wynika?

Opublikowano

A jak tym marszem odsuną PIS od władzy? Jak ty tak trzęsiesz portkami to może to jest słabość PISu? 

Kto ci tak sklepał beret że uważasz że to powstanie?

Opublikowano

Jak ty tak trzęsiesz portkami to może to jest słabość PISu

To jest słabość opozycji , że trzeba aż na ulicę wychodzić opozycji , bo nie ma siły przebicia się do ludzi .

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

no idę już idę

i tak nie odpowiedziałeś czy warto w to galanowe kliknąć to co tu bede tak siedział

może jak wrócę to inny coś więcej...

o ile wrócę bo piękny dzień na fotografie na dużym zoomie bo krystaliczne powietrze a mam z młodych lat jeszcze "hopla" "na punkcie" i ... no.

A cyknij tam jakie fotki typu kałdunice kopulujące na szczawiu, czy syfon mszycy z kroplą rosy miodowej, słonkowiec orzechowiec składający jajo, motylek cytrynek na kwitnącej koniczynie, itd...😜

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Jak ty tak trzęsiesz portkami to może to jest słabość PISu

To jest słabość opozycji , że trzeba aż na ulicę wychodzić opozycji , bo nie ma siły przebicia się do ludzi .

Jeśli opozycja taka słaba to czemu to nazywasz powstaniem?  Czy nie ma siły przebicia do ludzi to nie wiem bo razem maja wieksze poparcie jak PIS. Z pewnością nie mają natomiast siły przebicia do ciemnoty - tu pełna zgoda.

PIS nigdy na ulicach nie protestował? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v