Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@racycacy  Widziałeś dziś w Parlament Europejski , przemówienie , Prezydenta Ukrainy o wacie na stojąco , jeszcze w tym roku . Rozpoczną się rozmowy z Ukrainą do przyjęcia jej do grona Unii . To też wina PiS . Niemcy i Francja są za i co Zabronisz im .

Opublikowano
46 minut temu, galan99 napisał:

Rozpoczną się rozmowy z Ukrainą do przyjęcia jej do grona Unii . To też wina PiS . Niemcy i Francja są za i co Zabronisz im .

A Polska jest może przeciw?🤣

Opublikowano (edytowane)

Aaaaaaa czyli Polska to mały pionek a nie lider?🤣

Tylko ja pytam czy Polska jest za, czy przeciw? A nie czy ma coś do gadania.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano
55 minut temu, galan99 napisał:

@racycacy  Widziałeś dziś w Parlament Europejski , przemówienie , Prezydenta Ukrainy o wacie na stojąco , jeszcze w tym roku . Rozpoczną się rozmowy z Ukrainą do przyjęcia jej do grona Unii . To też wina PiS . Niemcy i Francja są za i co Zabronisz im .

Mogą  sobie rozpoczynać rozmowy, składać deklaracje, wyrażać poparcie klepać się po plecach a i tak tego złodziejstwa i bandyterki nie przyjmą.  Ty jesteś tak naiwny jak przedszkolak sądząc że ten teatr gestów jest prawdziwy.

• Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, Roman4321 napisał:

jak byś skrzyknął ziomków to by było raźniej w większej kupie

ulman nie uznaje związków jak co nie którzy 

9 godzin temu, Ulman napisał:

Gdzie w samy tekście jest lin?  Czemu znowu kłamiesz? Z reszty bełkotu o TVP, znienawidzonym Niemcu Tusku wnioskuję że strasznie zabolało że potwierdziłeś kolejny raz swoje defekty umysłowe i emocjonalne.

tak jak ty bełkocesz turzo jakoś nie masz do powiedzenia .. trafiłem w sedno ?

Niemcy to pewnie w Jaworznie się pojawią ale po to żeby oglądać ten cyrk i miec z tego bekę. To jedyna w Europie inwestycja w komunistycznym stylu która jest tylko po to by nakraść ile się da I zaspokoić komunistyczne sentymenty osobników takich jak ty.

a skąd wiesz jak za komuny sie budowało ?

Tak swoją drogą to jest za***isty  sukces. Robią ten samochód już że 6 lat i w końcu wzięli się za wycinkę krzaków!  za***iscie! Za rok zaczną kopać fundamenty a za 5 lat podłączą prąd 🤣 jak się państwo bierze za inwestycje to zawsze połowę rozkradną a resztę zmarnują. 

hmm tak to było ?

Opublikowano (edytowane)

Ty nie trafiasz w sedno ale po prostu w dno.

Wiem jak się za komuny budowało bo  widziałem to na własne oczy. Ty znasz to z opowiadań albo z netu bo jak komuna padała to żeś się uczył żeby nie robić w pieluchy.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Rozmawiać to se mogą. UE nie przyjmie kraju w stanie wojny nigdy.

3 godziny temu, jahooo napisał:

Sikorski brał kasę od arabów ponoć wspierających Rosję. Pis sprzedał udziały w Lotosie firmie współpracującej z Rosją. Tusk podpisywał umowy z Putinem czy tam jeździł do Moskwy. Morawiecki tuż przed wojną w UA zapraszał Leppen Salwiniego do Polski. jeździł na ich spotkania. A to ludzie działający za forsę Putina. Itd itd.

W sumie jak Sikorski brał forsę od arabów i może przywoził ja czy wydawał w PL to się tylko cieszyć. To tak lepiej niż jak Czarnek rozdaje kasę milionami na wile z naszych pieniędzy. Czy jakiś 30 latek dostaje 50 mln za nic.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

pamietajcie za pilsudski bral pieniadze od austriakow i ajponczykow, dmowski od austriakow i francuzow, kaczynski od niemcow , czaputowicz[m.spraw zagranicznych ] od hiszpanow- a wys ie jakimis drobnymi od arabow przejmujecie..

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Ty nie trafiasz w sedno ale po prostu w dno.

Wiem jak się za komuny budowało bo  widziałem to na własne oczy. Ty znasz to z opowiadań albo z netu bo jak komuna padała to żeś się uczył żeby nie robić w pieluchy.

gdzie ty to widziales ?? ile lat masz , co u was za komuny zbudowali ?? 

Opublikowano

Wiem jak się za komuny budowało bo  widziałem to na własne oczy

co u ciebie budowali gs ?

Ty znasz to z opowiadań albo z netu bo jak komuna padała to żeś się uczył żeby nie robić w pieluchy.

lepiej robić w pieluchy niż być ogłupiony przez władzę 

3 minuty temu, jacus napisał:

gdzie ty to widziales ?? ile lat masz , co u was za komuny zbudowali ?? 

Demotywatory.pl

heheh

Galeria: Memy po wyborze nowego rządu - zdjęcie 19 - Dziennik Wschodni

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kilka miesięcy temu była mowa w Brukseli żeby , Ukrainie dać dopłaty i pomagać jej sprzedawać płody rolne .

Więc w cale nie musi być ,Ukraina legalnie na papierze przyjęta do cechu Unii .

Tak rozpada się jedność Rosji. Kłótnie i przepychanki na Kremlu. "Putin nie będzie już miał gdzie wracać"

Władimir Putin tak bardzo skoncentrował się na wojnie, że zapomniał o własnym kraju. A sytuacja w nim zdecydowanie nie wygląda tak, jak mógłby sobie tego życzyć. Na Kremlu coraz częściej dochodzi do publicznych kłótni i przepychanek między najwyższymi urzędnikami, rywalizującymi o względy prezydenta. Chaos i zamieszanie, jakie ogarniają Moskwę, mogą jednak doprowadzić do całkowitego zdyskredytowania jego władzy.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

co u ciebie budowali gs ?

lepiej robić w pieluchy niż być ogłupiony przez władzę 

Demotywatory.pl

heheh

Galeria: Memy po wyborze nowego rządu - zdjęcie 19 - Dziennik Wschodni

Memy  żałosne czyli kompatybilne z twoim poziomem.

Co do budowania za komuny to sporo już przed 90 tym rokiem świata widziałem w przeciwieństwie do ciebie bo ty co najwyżej kołyskę , grzechotkę i  konika na biegunach.

Co do ogłupienia i pieluch to widzę to inaczej. Ogłupieni przez obecną socjalistyczną władzę będą potrzebowali pieluch jak się skończy kasa i socjal za nicnierobienie. 

31 minut temu, witejus napisał:

Złodziejsko - mafijno - korupcyjny twór. Karadli kradną i bedą kraść. A teraz wyobraź sobie że popłyną tam dziesiątki miliardów euro na odbudowę UPAdliny. Oni na dzień dobry ukradną połowę. Szkoda na nich czasu i pieniedzy. Ile by nie wpompował to za kilka lat znowU bedzie to samo.  

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

Co do budowania za komuny to sporo już przed 90 tym rokiem świata widziałem w przeciwieństwie do ciebie bo ty co najwyżej kołyskę , grzechotkę i  konika na biegunach.

Mogłeś wypaść z wózka jak się za bardzo wychylałeś oglądając ten świat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v