Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czyli nowa tvp się nie przyjmie. Nie będziecie przecież porównywać jej z TVN 🤭

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał:

Kto ma dostępne niech włączy TV republika. Młody gejzerek Szafranowicz idzie w ślady Rachonia i Choleckiej

Nie mam dostępnej republiki ,ale jak są tam ci z info to jest to samo szambo co było... Nie wiem jak można takie co oglądać....

Opublikowano
30 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie mam dostępnej republiki ,ale jak są tam ci z info to jest to samo szambo co było... Nie wiem jak można takie co oglądać....

Raczej trzeba jedno i drugie żeby sie dowiedzieć co knuja obecni , tak jak było wcześniej, oglądało sie 1 i inna stacje, to tak samo jak będzie skłócone małżeństwo , któreś dziecko zostaje np. z matka to jej słucha , a jak z ojcem to ojca , trzeba wysłuchać dwie strony konfliktu

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Niemniej ewidentnie TVP info Wam brakuje.

A taki był krzyk że ryje berety, ogłupia i w ogóle. 

Wychodzi na to że także im zryło berety i ogłupiło🤣

Nie będziecie przecież porównywać jej z TVN 🤭

To już jest TVN-BIS

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Żeby móc o tym dyskutować, trzeba zobaczyć o czym mówią. To nie jest tak jak z sektą PIS która nie ogląda TVN bo tam ciungle kłamią.

Nie mówią o wszystkim ,czyli nie mówią prawdy ( tej niewygodnej ) . TvN czy Onet " na jednym wózku jedzie" . Wystarczy przejrzeć to co dziś prezentuję ONET.  Dziś większość tematów dotyczy Pis- u Kaczyńskiego , krytycznej oceny Sylwestra z dwójką , artystów itp . Ani jednej wzmianki o zamieszkach w Niemczech, spalonych samochodach i atakach na Policję.

Zobaczymy co na to" wiarygodny i rzetelny "   program I9.30 .

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

To już jest TVN-BIS

Nie znasz się, to jest nowy rzetelny, opiniotwórczy nowy kanał 🤣

To słowo kanał w tym wszystkim mnie zastanawia🤔😁🤣🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

To słowo kanał w tym wszystkim mnie zastanawia🤔

Dawna nazwa rynsztok, ściek.

8 minut temu, andrzej78 napisał:

wiarygodny i rzetelny "

JAK PRAWDA I WYBIÓRCZA😆

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Nie znasz się, to jest nowy rzetelny, opiniotwórczy nowy kanał 🤣

To słowo kanał w tym wszystkim mnie zastanawia🤔😁🤣🤣

jeśli by zmienić słowo "rzetelny" na - rzetelnie i bez przecinka to by się zgadzało; niczego nie pozostawią samodzielnej opinii odbiorcy

a kanał jest ten sam tylko do innego szamba przepinany aż im się nieco przytkało
jakieś gęstsze ścieki z tego nowego na początek poszły bo pewnie przy samym dnie spust/przyłącze zrobili

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

baja bongo ,bongo baja,, 

cos pozno wstaliscie- ja rzyjechaalem o 6  a juz po sniadaniu i nastepna impra sie szykuje.

tez jutro mam wolne -do poludnia.. 

18 godzin temu, andrzej78 napisał:

Dobra metoda , trochę węgla w worek na plecy i kilka kursów do pieca a od razu robi się cieplej i mniej węgla idzie. 😆

a po co ? ja ma wegiel kolo pieca..

1 godzinę temu, mirro napisał:

Yyyyyyy to już podpada pod broń masowego rażenia.:lol:

Dla mnie tak. Bo mam urodziny.:lol:

moja stara lepsza-dzisiaj ma, od razuu 2 imprezy mozna obskoczyc, jakas piosenke zamowic, 

bida jest -w tamtym roku na zamowione granie to trzeba bylo czekac i 2 godziny a teraz na biezoca dawali, apotem to nawet od siebie dedykacje dawali. gowniarzeria nie ma kasy.

jeden as od nas to 2 drugiej poszedl spac- ale bede mial beka z niego,zawsze sie chwalil ile on to moze..

drugi ostatnio odpadl o 22 a dzisiaj do 6 balowal.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Kanalia - czyli to co płynie kanałem?:lol:

Unikam odpowiedzi, by nie narazić się na ostrą krytykę🤭

Opublikowano
Dnia 31.12.2023 o 12:48, hubertuss napisał:

Spokojnie dopiero miesiąc nie minął jak jest nowy rząd. Pomału wszystko zrobią  zgodnie z prawem. Pis z tvp trzeba było wyrzucić wszelkimi metodami bo to była dzielność anty państwowa i pro Kremlowska. W dodatku rada mediów narodowych to ciało powstałe w wyniku złamania konstytucji co stwierdził TK w 2016 roku. W dodatku w tvp dochodziło do wielu nadłożyć i marnotrawstwa pieniędzy. Z czasem powstaną konkretne zgodne z prawem ustawy. A póki co minister kultury wobec odmowy finansowania podpisanej przez prezydenta jak najbardziej miał prawo postawić tv w stan likwidacji.

Jak rządził Tusk to w tvp był Pospieszalski ze swoimi obłędnymi audycjami w których wypowiadał różne brednie. Była Holecka i kilku innych pro pisowskich dziennikarzy. Nie było takich czystek jak zrobił pis w 2015 roku. To dlaczego oczekiwać teraz po rządzie, ze się będzie nad pisem litował skoro to pis zaczął czystki na tak wielką skalę. Byli też zapraszani pro pisowscy publicyści i dziennikarze.

obsadzał swoimi co się da. I to jest właśnie skowyt. Pis w 2015 roku ustawił brutalne reguły gry a teraz jest skowyt, że ci co wygrali w 2023 grają wg tych reguł a przecież powinni być dla pisu łaskawi.

To już miesiąc ? Jak ten czas szybko leci. Czyli zostało 70 dni na 100 konkretów :ph34r:.

Co do Pospieszalskiego to w internecie ludzie mają o nim dobre opinie, chociaż osobiście nie mam pojęcia po co poszedł w politykę.

Ale żeby Sierockiego zwolnić i Pogodynki 😛 ?

22 godziny temu, hubertuss napisał:

Dobre czasy tworzą nieudaczników to fakt. Latami polscy transportowcy zatrudniali Białorusinów Ukraińców za pół stawki polskiego kierowcy. Z czasem pensje rosły mieli ich za nic tanio płacili wymagali. Ci trochę grosza zarobili i poszli na swoje po kupili ciężarówki i jeżdżą sami u siebie i nasi bosowie teraz maja problem bo nie ma komu jeździć za taniochę i są nie konkurencyjni.

To tak serio. Ile czasu trzeba pracować za pół darmo aby sobie kupić ciężarówkę ? Rozumiem że kierowcy śpią w samochodzie, czyli odpada im wynajem mieszkania ale jeść już trzeba :ph34r:.

21 godzin temu, galan99 napisał:

Kto w obecnych latach ogląda , telewizję naziemną przecie tam nic nie ma ?.

Dużo osób.

19 godzin temu, Roman176 napisał:

czyli wszystko zostaje w rodzinie  wódka czy piwo ? 

m.i . konstytucja bez zgody sądu  nie wejdzie ci do domu ... tym czasem palenie w piecu mają prawo bez niczego skontrolować  

konstytucja art ochrony życia ... lewacy aborcja aborcja  

Nie tylko. Szamba i papierologie z tym związaną też podobno mają prawo sprawdzać. W zasadzie papiery wywozu i umów już sprawdzają.

18 godzin temu, jacus napisał:

romus -ta wodka to aby nie koszerna jest ??? 

przerost formy nad trescia.. 3 litry to bym mial na pare lat- w tamtym roku przed sylwestrem kupilem na promocji po 18 zl 10 flaszek i jeszcze 8 lezy w szufladzie..

A coś Ty za ropę kupił za te 18 zł ?

1 godzinę temu, mirro napisał:

Yyyyyyy to już podpada pod broń masowego rażenia.:lol:

Dla mnie tak. Bo mam urodziny.:lol:

I się wydało o co walczą PIS z PO 😛.

Najlepszego a przede wszystkim zdrowia.🍾

Na CP mam kodowaną, a na naziemnej nawet nie wiem. Nie chce mi się iść sprawdzać.

Niemniej ewidentnie TVP info Wam brakuje.

A taki był krzyk że ryje berety, ogłupia i w ogóle. 

Wychodzi że większość to masochiści i lubią to🤭

Gdybyś mieszkał w okolicach Warszawy, Gdańska, Wrocławia lub Katowic to z naziemnej odbierzesz, inaczej nie ma szans.

Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał:

zważywszy celność tych dronów grubo niższą od 50% w obiekt mieszczący się w promieniu rażenia wybuchu ładunku jaki te prymitywy są w stanie udźwignąć to każde trafienie nawet w zamierzony cel można nazwać mianem przypadku

można by przysłowiem - Ukrainiec by wszystkie szahedy zestrzelił gdyby Pan Bóg ich z kursu nie znosił

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

zważywszy celność tych dronów grubo niższą od 50%

Ale tym razem se poradziły. Allach jest wielki i wie gdzie swe narzędzie zagłady skierować.:lol:Tak strategiczne dwa cele położyć, to tylko na pierwsze strony gazet w Rosji się nadaje.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Kto założy nowy temat na 2024 ?

Mówisz i masz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v