Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Nie przeleciała . Mają na radarach przeloty rakiet , tylko prawdy nie powiedzą .

Sami nie mieli pewności,szukali szczątek ,a że nie znaleźli to mówią, że przeleciała.

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Nie wiem skąd . Może z Ukry . Może to zaczepne działania .

Zaczepne to nie ale ze maja taki burdel to bym sie nie zdziwił. Jeśli to była upadlińska rakieta to jest wytłumaczenie że nikt jej nie zestrzelił i nikt nie podaje gdzie spadła. Gdyby się okazało że to znowu z upainy coś nadleciało to by nastroje antyupadlińskie mogło podgrzać i Przewodów przypomnieć a to całej naszej władzy zupełnie nie potrzebne. Gdybym miał taka sytuację to z pewnością ulepiłbym na szybko bajke ze nie wiadomo skąd przyleciała ale już odleciała, na pewno była ruska i kropka. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Jeździłem. Dużo wewnątrz miejsca, słaby promień zawracania i potrzeba ze dwa dni klikania w ten telewizor aby ogarnąć temat ustawień choćby nawiewu. Można pieszego opeerać przez megafon....

mnie taka ostatnio łykła  szybko sie to zbiera 

Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-12-29/komunikat-msz-nagle-wezwano-charg-daffaires-rosji/?utm_

Wiceminister spraw zagranicznych Władysław Teofil Bartoszewski wezwał chargé d’affaires Federacji Rosyjskiej Andrieja Ordasza i wręczył mu notę, w której Ministerstwo Spraw Zagranicznych domaga się wyjaśnienia incydentu z naruszeniem przestrzeni powietrznej Rzeczypospolitej Polskiej przez pocisk samosterujący i natychmiastowego zaprzestania tego typu działań" - przekazano na stronie MSZ.

i/

Opublikowano
8 godzin temu, dsbh napisał:

To źle pamiętasz. Łopiński aż do tej pory nie był prezesem a Lisa utrącił Kurski. Jego program był za kadencji Szwedo, Brauna, Daszczyńskiego i chyba Urbańskiego. To są ci których pamiętam a było ich w tamtym czasie trochę więcej.

Pomyliłem z Urbańskim on też współpracował z Kaczyńskimi i to Urbański zatrzymał program lisa co z tą Polską ze względu na dużą oglądalność i wtedy jeszcze chociaż próbę utrzymania w tv jakiejś różnorodności programowej. U Lisa wtedy był i Kaczyński w programie. Lis zarabiał na tym dużo ale i była oglądalność.

26 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-12-29/komunikat-msz-nagle-wezwano-charg-daffaires-rosji/?utm_

Wiceminister spraw zagranicznych Władysław Teofil Bartoszewski wezwał chargé d’affaires Federacji Rosyjskiej Andrieja Ordasza i wręczył mu notę, w której Ministerstwo Spraw Zagranicznych domaga się wyjaśnienia incydentu z naruszeniem przestrzeni powietrznej Rzeczypospolitej Polskiej przez pocisk samosterujący i natychmiastowego zaprzestania tego typu działań" - przekazano na stronie MSZ.

i/

Rutyna w dyplomacji. Ale teraz nawet Polko pochwalił cały system informowania o tym społeczeństwa nie to co za pisu. A Polko jest raczej za pisem przeciw KO.

Właśnie odpalono tvp info. Po nowym roku ma ruszyć Teleexpress a czubki dalej sobie blokują jakiś biurowiec.

Opublikowano (edytowane)

No jest prowizorka z mikrofonami przy ustach. Ale to już nie długo pomału pisowski ciemny lud odpuszcza blokady. Z PAP już się wynieśli.

5 godzin temu, Roman4321 napisał:

Tutaj to tak do końca nie wiadomo. Może i to Tusk zapisał w nowym budżecie a może pozostało po pisie. Bo to oni konstruowali go w większości. Trzeba poczekać by zobaczyć co tak naprawdę na końcu klepną

obraz.png.553448a47a491cf9ca9297f17c6634cf.png

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v