Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

chyba tęsknisz za starymi wiadomościami?

Wogóle nie oglądałem, dziś obejrzałem i... nic z wczorajszych zapowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Na początek trzeba pokazać  zmiany.

Poczekajmy zobaczymy dalszy rozwój, gdzie to wszystko pójdzie...

Nawet jak nie będzie tendencyjnie to dla PISowców i tak bedzie źle. Jak tu ogladać telewizję która nie napie....la na Tuska i UE, nie straszy Niemcami, ruskimi agentami,  beżowymi  i GTBLD

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

jak z chorym to dziwne żeście się nie dogadali

Jeśli miał robotę w branży to chyba jest to normalne.  Pereiry i Rachonie też teraz póda do innych mediów. Niestety w ich przypadku ilość potencjalnych pracodawców jest mocno ograniczona więc może im nie być łatwo.

Jakoś Kraśko, Rudnik lepiej sobie poradzili

Ci to będą chcieli do w Polsce, Republika 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Nawet jak nie będzie tendencyjnie to dla PISowców i tak bedzie źle. Jak tu ogladać telewizję która nie napie....la na Tuska i UE, nie straszy Niemcami, ruskimi agentami,  beżowymi  i GTBLD

Wszystkich nie da się zadowolić 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To jak porownujesz?

Nie potrafisz poznać jednostronnego przekazu? Musisz mieć porównanie by wiedzieć że jest/nie jest jednostronny?

Co do okresu minionego to nie oglądałem bo widzę co z ojca tvp zrobiło. Mam świadomość że szedł tam tępy przekaz i to bezapelacyjnie zmian potrzebowało.

Dziś na pewno nie zobaczyłem obiektywnych wiadomości.

Zmiana będzie taka że Ci co wcześniej pluli na wiadomości od dziś mają pogłaskane ego.

Ci którzy do tej pory głaskani byli, od dziś pluć będą.

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Akurat Ci oglądający skłonni są do tego żeby w nich teraz wzbudzić nienawiść do pisu 

4 minuty temu, Agrest napisał:

Nie potrafisz poznać jednostronnego przekazu? Musisz mieć porównanie by wiedzieć że jest/nie jest jednostronny?

Co do okresu minionego to nie oglądałem bo widzę co z ojca tvp zrobiło. Mam świadomość że szedł tam tępy przekaz i to bezapelacyjnie zmian potrzebowało.

Zmiana będzie taka że Ci co wcześniej pluli na wiadomości od dziś mają pogłaskane ego.

Czyli pelikany nakarmione i mogą iść spać. W nowej Polsce z nowym przekazem 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Karol6130 napisał:

Jakoś Kraśko, Rudnik lepiej sobie poradzili

Ci to będą chcieli do w Polsce, Republika 

Tak samo jest wszędzie. Nie każdy może być głównym prowadzącym, nie każdy dyrektorem albo prezesem. 

Np w takim PIS - jest jeden prezes i tylko on sie na prezesa nadawał, nadaje i nadawać będzie. Pewnie są tacy co lepiej by sobie poradzili ale stołek jest zajęty i musza jakies gorsze fuchy robić.

W TV republika i w Trwam chcesz te tłumy bezrobotnych zatrudnić?  Tu to już pojechałeś po bandzie . Jak zagospodarują 20% tych ludzi to będzie sukces. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Tak samo jest wszędzie. Nie każdy może być głównym prowadzącym, nie każdy dyrektorem albo prezesem. 

Np w takim PIS - jest jeden prezes i tylko on sie na prezesa nadawał, nadaje i nadawać będzie. Pewnie są tacy co lepiej by sobie poradzili ale stołek jest zajęty i musza jakies gorsze fuchy robić.

Już sobie raz poradzili 

SP PJN 

Teraz jedni są przystawką a o drugich nikt nie pamięta a są w KO czy tam PO

Opublikowano

Pisze ostatni raz bo szkoda zdrowia. Oglądam słucham co się dzieje i niestety jako narod idzie na nas zguba. Many społeczeństwo debili. Jak braun zgasił żydowski świecznik było poruszenie i oburzenie pare dni . Jak bezprawnie siłowo przejęto TVP standardami jak w Białorusi to jest ok . Bo jakimś dziwnym trafem zwolennicy Tuska pozwalają na łamanie prawa bo tak trzeba podobno . Zaraz będą jaja z krs. Nie liczy się prezydent prawo nic się nie liczy a tępy lud nie widzi co się dzieje . Jako państwo przez te cyrki będziemy ruina bo teraz już każdy rząd obejmujący władze będzie mógł powiedzieć ze tych nie chcemy bo zostali wybrani bezprawnie i można wszystkie obowiązujące przepisy podważać. Nie jesteśmy państwem prawa a bialorusia. I jak społeczeństwa Kię nazwać debilami skoro teraz przekaz na nutę tuska nazywają rzetelna telewizja wolna od polityki ???  Jezeli zwolennicy ślepo zapatrzeni w Tuska nie przejrzą na oczy ze państwo jest rujnowane to już po nas . Nie każe GLOSOWAc na PiS ale ogarnijcie się na co pozwalacie 

• Like 6
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

ani ja
w sumie to tam mało było jakiegokolwiek przekazu ale to może już mój subiektywny przerost wymagań
trochę dla odmiany antypisowskich wyjazdów a ogólnie dydaktyczne mydło i propagandowy chwyt jakie to obiektywne media bo teraz Mentzena pokazali jak punktował rozrzutność budżetu czyli dwie pieczenie... bo i pluralizm polityczny udowodniony i przygotowanie gruntu pod cięcia wydatków
włażenie w brukselski tyłek bez mydła mi wystarczył abym nadal nie żałował że nie mam telewizora

a tak; dla porządku to obejrzałem w necie i teraz jeszcze z innej karty słyszę że jakieś reklamy lecą... o właśnie Ojciec Mateusz się zaczął

te gnojasy nawet nie zmienili ramówki ze spisu programów bo jeszcze stare pozycje tam są np "minęła dwudziesta" co zamiast tego jakieś wyjce z Opola puszczali
profesjonalizm po wuju od samego początku że nawet nie ma komu spisu programów posprzątać czyli burdel nadal tylko innego rodzaju

• Like 1
Opublikowano

obejrzałem również. hm. toć to TVN light. to ma być rzetelne jak ekspertem jest dziennikarz wyborczej. będzie jeden przekaz. kto będzie władze kontrolował?

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

najgorzej będą mieli Ci co ogladali do tej pory  fakty na tvn nie beda wiedzieli co wybrać 

Opublikowano (edytowane)

będą mieli więcej czasu

jeszcze mi się przypomniało; padła jedna ważna informacja - zamrożono inwestycje w CPK

rzeczywiście następne wybory będą o polexit

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

najgorzej będą mieli Ci co ogladali do tej pory  fakty na tvn nie beda wiedzieli co wybrać 

Kiedyś chyba nie pokrywały się czasowo. Więc konkurencji nie będzie🤣

Opublikowano
28 minut temu, Karol6130 napisał:

Już sobie raz poradzili 

SP PJN 

Teraz jedni są przystawką a o drugich nikt nie pamięta a są w KO czy tam PO

Czyli raczej tylko coś zrobili ale  sobie nie poradzili skoro skończyli tak jak piszesz.

Zastanawiam się czy Ziobro faktycznie jest chory czy czuł co się stanie czy też się z nimi dogadał i zniknął na czas zadymy. Powinni mu się do d*py dobrać w pierwszej kolejności  a tu cisza.....

Opublikowano

kłamali, kłamią i kłamać będą, bo kłamstwo i podłość to ich dna

przywrócimy praworządność - łamią codziennie prawo

skandal! pis dał szczujni 2mld zł na propagandę - tusk da 3mld 

zlikwidujemy barierki żeby być bliżej ludzi - po kilku dniach rozstawiają nowe

zlikwidujemy zamrażarkę sejmową - pierwszy projekt ustawy konfederacji szlus do zamrażalki

pis rozdaje socjal i zadłuża państwo - rozdają więcej i bardziej zwiększają zadłużenie

pis przekupił patologię 500plus - tusk przekupił 800plus

a hołota, która wybrała ich do rządzenia, jest przez nich codziennie w d*pę dymana i jeszcze się z tego cieszy, ludzie całkiem pozbawieni honoru

• Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie najgorzej.

Jest nadzieja na normalną TVP 

jak dla ciebie to normalność to ty na pewno nienormalny 

1 godzinę temu, masa24 napisał:

Czasem mam wrażenie ze wkoło sami debile

up tak 

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

będą mieli więcej czasu

jeszcze mi się przypomniało; padła jedna ważna informacja - zamrożono inwestycje w CPK

rzeczywiście następne wybory będą o polexit

Na pewno tegoroczne wybory, akcja brauna i poczynania wczorajsze Tuska  zrobiły krok milowy w tym kierunku

Tylko czy dyktator pozwoli wraz z unijnymi urzędnikami rozwinąć się owemu ruchowi w Polsce?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v