Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ale że co? Policja kocioł robi?:lol:

milicja narazie sama osrqna w szoku i nie wiedzą za kim iść. 

I czy jeszcze wypada schodów popilnować, czy na dodatek za miesiecznice w nowym roku się załapie, czy przyjdzie degradacja i trzeba będzie bruki szlifować. 

Opublikowano

W pisie to są jednak ciekawi ludzie i tacy kochliwi. Ledwo skończyły się jaja z Chorosińską to jest następna.

Anna Baluch była bohaterką SKANDALU. Nowa posłanka PiS przed laty wdała się w romans. Kochanek, uciekając przed jej mężem, WYSKOCZYŁ z okna (msn.com)

Kochanek Anny Baluch był na tyle przerażony konfrontacją z partnerką i mężem polityczki, że postanowił... wyskoczyć przez okno. Ucieczka z pierwszego piętra skończyła się w szpitalu, gdyż mężczyzna połamał sobie kończyny. Co ciekawe, historia niczym z paradokumentu miała szczęśliwe zakończenie - Baluch definitywnie zakończyła poprzednie małżeństwo i poślubiła Piotra B. Prokuratura zajęła się natomiast byłym mężem radnej i eks-partnerką kierowcy. Zostali oskarżeni o groźby karalne i skazani przez sąd na karę grzywny.

Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Chwilę przekazu z tvpis zabrakło i się ludzie gubią...

Ciężko samemu myśleć...

Że to przykrywka?

Myślisz inaczej? Poczytaj jak 20% z ets pchnęli, pomoc ukropom itp. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

W pisie to są jednak ciekawi ludzie i tacy kochliwi. Ledwo skończyły się jaja z Chorosińską to jest następna.

Anna Baluch była bohaterką SKANDALU. Nowa posłanka PiS przed laty wdała się w romans. Kochanek, uciekając przed jej mężem, WYSKOCZYŁ z okna (msn.com)

Kochanek Anny Baluch był na tyle przerażony konfrontacją z partnerką i mężem polityczki, że postanowił... wyskoczyć przez okno. Ucieczka z pierwszego piętra skończyła się w szpitalu, gdyż mężczyzna połamał sobie kończyny. Co ciekawe, historia niczym z paradokumentu miała szczęśliwe zakończenie - Baluch definitywnie zakończyła poprzednie małżeństwo i poślubiła Piotra B. Prokuratura zajęła się natomiast byłym mężem radnej i eks-partnerką kierowcy. Zostali oskarżeni o groźby karalne i skazani przez sąd na karę grzywny.

No i co z tego?  To żeś niusa sprzedał 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 myślisz że to jeden przez okno uciekał?

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

No i co z tego?  To żeś niusa sprzedał 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 myślisz że to jeden przez okno uciekał?

Oj nie jeden uciekał, ale oni tacy katoliccy, tacy broniący wiary xDxDxD 

Opublikowano

A widzieli ten portret przed wejściem do gabinetu? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Nie to pokazuje jaka moralność u ludzi pis. Z jednej strony wiara przykazania wierność a z drugiej róbta co chceta.

Wyciągając takie brudy...no nadal byś się na redaktora w TVP.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Myślisz inaczej? Poczytaj jak 20% z ets pchnęli, pomoc ukropom itp. 

im siem te piniendzy poprostu należały. 

trzeba bratow wspierać, dzielnie walczą w polskich hotelach i pubach. 

wożą te suwy na lawetach, pewnie na czołgi przerabiają. 

także nie zazdraszczaj 🤣

Opublikowano
27 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Chwilę przekazu z tvpis zabrakło i się ludzie gubią...

Ciężko samemu myśleć

No fakt, adamczyka z pis zapytali w sejmie o dzisiejszą sytuację w tvp. Nie wiedział co gadać. Mina- nie było przekazu.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła może mi ktoś powiedzieć co się dzieje na woronicza? czemu nie mogę obejrzeć tvp info? tak jak robiłem to codziennie ? 

niestety, nic już nie będzie takie same 🥺

Opublikowano

Przez kilka dni lub tygodni elektorat  PIS będzie  doszczętnie ogłupiały. Skąd oni będą wiedzieli jaką mają mieć opinię i co myśleć?  Kto im to powie jak zły jest Tusk , jak zagraża im UE i czego maja sie w danym momencie bać. Jak teraz wyznawcy Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej będą funkcjonować? 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

kurła może mi ktoś powiedzieć co się dzieje na woronicza? czemu nie mogę obejrzeć tvp info? tak jak robiłem to codziennie ? 

Szambo wybiło i zwarcie jakieś powstało. 🙃😉

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Przez kilka dni lub tygodni elektorat  PIS będzie  doszczętnie ogłupiały. Skąd oni będą wiedzieli jaką mają mieć opinię i co myśleć?  Kto im to powie jak zły jest Tusk , jak zagraża im UE i czego maja sie w danym momencie bać. Jak teraz wyznawcy Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej będą funkcjonować? 

Dziś jeden zmienił narrację. "A co urła za tego pisu to tak dobrze było?!" Wcześniej gadał ze lepszej władzy to jeszcze nie było, myślałem że się zleje. Żeby nie było chłop zaszczypany, może go przeprogramowali?

• Haha 1
Opublikowano

Dzisiejszy dzień i fala komentarzy pokazały wiernych telewidzów tvp.

A tak się zarzekali, oj palę ale się nie zaciągam,  włączony telewizor, ale nie oglądam🤣🤣🤣

I co teraz będzie , kogo krytykować jak kurz opadnie? Tuska nie wypada, bo i za te komentarze z czasem się weźmie🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v