Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, sakala napisał:

To kiedy będzie pszenica droższa a paliwo tańsze. Przecież giełdy powinny oszaleć na wieść o Tusku.

Pszenica będzie droższa jak u nas się skończą zapasy które pis pozwalał sprowadzać bez jakiej kolwiek kontroli a naszym rolnikom mówili by nie sprzedawali by robić miejsce ukraińskiej na skupach.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, witejus napisał:

Będzie jutro teleranek?

Teleranka to już dawno nie ma, Tusk skasował w 2009... PiS niby wznowił, ale w jakimś TVP Alfabet, bo na TVP1 trzeba było szczuć na Tuska a nie bajki dla dzieci puszczać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

@Rolnik1973 weź mi powiedz, bo już się pogubiłem, czyim agentem jest Tusk,bo Rachoń mówi że ruskim, Kaczyński wczoraj mówił że niemieckim, ja już na prawdę się pogubiłem.

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Oboma

pilsudski byl agentem austriackim i japonskim -wiec i tuskowi beda pomniki stawiac, ulice nazywac i na wawelu kolo jego kolegi od flaszki i jego zony go pochowaja,,

ciekawe czy 18 prezes na piechote na wawel pojdzie ?? ja inwalida daje rade i on bedzie musial..

40 minut temu, witejus napisał:

Będzie jutro teleranek?

alzhaimer to fajna sprawa.. ciotka co corke,wnuka,i ziecia pochowala, na stare lata bardzo radosnie sobie zyla, pamietala czasy wojny a nie wczorajsze..

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

jak ci wszyscy mówią żeś chory na głowę to idź do psychiatry.

W tym temacie różne osoby mają różne poglądy, ale z tym twierdzeniem pewnie bardzo wielu się z Tobą zgodzi xD

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

I na koniec ten jęk rozpaczy starszego zgorzkniałego Kaczorka. Widzi, ze się wali jego pis i postanowił na koniec nawyzywać od agentów jak on pięknie sam się pogrąża. Jeszcze tylko przegrane przez pis wybory na wiosnę do samorządu i euro parlamentu i wezmą się w pisie za kaczora.

Pis bez kaczora nie istnieje 

To samo po ma swojego kaczora 

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Gdyby nie pis Donald by oglądał upadek po

Ale że zrobili "wybory" to nic się takiego nie stało 

to jest przerażające. 

dwa główne ugrupowania które trawią naród od wielu lat. 

dobrali sobie grupkę ciepłych i drugą grupkę tempych socjalistów i bal trwa 😪

Opublikowano

toc on dawno kupiony. 

pacynka do regulacji nastrojów społecznych. 

narazie go przełykają, a już niedługo będzie na końcu układu pokarmowego 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v