Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A właściwie to czemu pis wtedy wygrał? 

Bo sie peło zużyło. 

A tak na serio to wszystko rozstrzygnęla PISowska szopka z podsłuchami i Latkowskim. 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Zandberg miał doby występ podczas debaty, i zabrał lewicy poparcie. Żadna z tych partii nie weszła do sejmu. Najwięksi zyskali. Jeszcze kilka takich małych partii było i nie przekroczyły progu wyborczego. 

Opublikowano

Słuchałem całych obrad , ci co zabierali głos grali na siebie , normalnej krytyki szło jeszcze posłuchać ale to co mówiła Nowacka to same kłamstwa do potęgi . Za takie oszczercze ataki powinna się jej noga powinąć jak będzie ministrem .

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bo przeciwnicy politycznie nie mogli wyłonić kandydata na premiera, albowiem ten jedynie słuszny, powołan został do pełnienia funkcji nadrzędnej. 
Co do tanich pasz i spadku pogłowia…głowy do góry, bo oto nadchodzą, nowe, praworządne i moralne rządy koalicji demokreaturycznej . 

Opublikowano

Jeden cfaniak drugi jakoś też warszawiaki em zaciąga

Orlen z daleka będę omijał

Screenshot_20231211_171911_com.opera.browser.jpg

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Słuchałem całych obrad , ci co zabierali głos grali na siebie , normalnej krytyki szło jeszcze posłuchać ale to co mówiła Nowacka to same kłamstwa do potęgi . Za takie oszczercze ataki powinna się jej noga powinąć jak będzie ministrem .

Też jej słuchałem no kłamać P0trafi

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Kłamanie źle się kończy. Najlepszym dowodem jest to że dziś Morawetzky  i reszta jego przydupasów wylecieli ze stołków🤣 

Opublikowano (edytowane)

Płaszczak desperacko straszy Hołownię Tuskiem. Brak honoru nie umieją przegrać i odejść. Skowyt Płaszczaka jest wręcz przykry do słuchania. Jak boli utrata władzy jak boli Tusk.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ten to już kompletnie odleciał.... Przebił Budkę który też się trochę zbłaźnił tymi pieśniami pochwalnymi..... 

1 minutę temu, hubertuss napisał:

Płaszczak desperacko straszy Hołownię Tuskiem. Brak honoru nie umieją przegrać i odejść.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tak z ciekawości...

Po co to ogladata? 

Nie ma jakichś trudnych spraw, czy innego m jak miłość?

Zakazują patostreamow to się Sejm ogląda xD a historie tam są dużo lepsze niż w Trudnych Sprawach xD

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v