Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Chyba z takim pontonem jak.... - chciałeś powiedzieć?:lol:

a to On z tych co sami sobie sterem bosmanem i okr.. pontonem? ciekawe czy ten nowy narybek dziennikarski to wie?
oj chyba wiedzą biedaki ale tonący na pontony nie wybrzydza :P

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

oj chyba wiedzą biedaki ale tonący na pontony nie wybrzydza :P

Ja raz wybrzydzałem a ile k**ew posłałem, to moje. Dostałem karę taktyczną od szefa rozpoznania i w ramach tej targałem ze swoimi ludźmi dwa pontony napompowane z Braniewa na strzelnicę w Pierzchałach, Pot mi się lał po jajach, ale trza było. W nagrodę pozwolił nam spłynąć na nich Pasłęką do Braniewa.

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

a ty wiesz ze chciałem co innego usłyszeć ona i propaganda nie przeszkadzała jej czy odpowiednie $$$ ?

Wielu pracowników nadal pracuje w TVP, może akurat nie wzorowała się na Rachoniu, Kłeczku czy Holeckiej xD 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

podpisywała sie pod materiałami no masz racje czysta woda 

Wcześniej o niej nie słyszałem, a ten reportaż akurat widziałem, co go podobno przygotowywała, nic politycznego tam nie było, jakieś nowy teleskop na Śląsku czy coś takiego.

Opublikowano (edytowane)

a pro pos tej Republiki to w VLC stream mi został w playliście z wczoraj i samo jakieś wiadomości no i co prawda Krzyżaków co ich Sienkiewicz odwołał nie widać ale Danuśka się odnalazła
no dopiero co widziałem, żyje, ma się dobrze i jeszcze Prawdę opatentowała (ciekawe w którym urzędzie patentowym) no ale sama powiedziała - "Prawdziwe wiadomości"

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał:

Ona już pracowała tam wcześniej, podobnie jak była żona Durczoka. Bardziej jestem ciekawy kto zatrudniał Czyża i innych dziennikarzy bo na pewno nie nowy prezes TVP.

5 minut temu, Roman176 napisał:

naprawdę ? a ty wiesz ze chciałem co innego usłyszeć ona i propaganda nie przeszkadzała jej czy odpowiednie $$$ ?

W punkt. Orłoś odszedł bo nie chciał się utożsamiać z nowymi władzami, podobnie Janowski a teraz chcą wracać.

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Wcześniej o niej nie słyszałem, a ten reportaż akurat widziałem, co go podobno przygotowywała, nic politycznego tam nie było, jakieś nowy teleskop na Śląsku czy coś takiego.

też słuchałem ostatnio i gadali ze w etiopi nie spadł śnieg i jest susza 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Ona już pracowała tam wcześniej, podobnie jak była żona Durczoka. Bardziej jestem ciekawy kto zatrudniał Czyża i innych dziennikarzy bo na pewno nie nowy prezes TVP.

została złamane prawo bo jeśli idziesz do konkurencji to nie możesz iść od tak jest ustawa 6miesiecy przeciw działania konkurencji 

Opublikowano

i gadali ze w etiopi nie spadł śnieg i jest susza 

O właśnie i takich wiadomości oczekuję. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie to kręci.:lol:

Opublikowano (edytowane)

została złamane prawo bo jeśli idziesz do konkurencji to nie możesz iść od tak jest ustawa 6miesiecy przeciw działania konkurencji 

No to już się brać za Holecką i Rachonia xD Jak nic złamali prawo ... Jeszcze niecały miesiąc temu można było ich oglądać w TVP a już siedzą w Republice ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

Danuśka się odnalazła
no dopiero co widziałem, żyje, ma się dobrze i jeszcze Prawdę opatentowała (ciekawe w którym urzędzie patentowym) no ale sama powiedziała - "Prawdziwe wiadomości"

Ło matko. Toż to wspaniała wiadomość. A już miałem na policję zgłaszać zaginięcie.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

O właśnie i takich wiadomości oczekuję. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie to kręci.:lol:

ja bym im trochę alko zapodał trochę drętwi  ... a przepraszam to dlatego żebyś to wyłapał  

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Kiedyś był.

kiedy ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v