Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

dzis wieczorem będę wiernym widzem TVPis żeby sobie posłuchać ich kwiku przy lampce koniaczku.

Nie to pozostanie codziennym rytuałem , będziesz mógł dalej być  zwolennikiem opozycji . 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Marecka to już daaaaawno tu nie było widać.

1 minutę temu, 6465 napisał:

Był tu kiedyś Denver. Jest w innym wcieleniu?

Jest na pewno gdzieś tylko uśpiony 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Jest na pewno gdzieś tylko uśpiony 

3 minuty temu, 6465 napisał:

Pewnie ten co mu płacił za trolowanie kazał to robić gdzie indziej.

Może czyta, ale nie komentuje 🤔

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał:

To się lepiej przyzwyczaj, bo co najmniej 4 lata taka większość będziesz oglądać.

Znasz jeszcze jakieś kawały :ph34r: ? 8 lat Po i Pis pokazały, że żadna partia nie może rządzić dłużej niż jedną kadencję.

7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Czyli potwierdzają się plotki że do TVP wracają ci sprzed 2015 roku. To się nazywa odpolitycznienie TVP 🤣.

To od jutra mamy wreszcie dobrobyt :ph34r:. 100 dni kiedy upływa od jutra ?

Takie proste pytania. Czemu Tusku chce zamrozić energie tylko na pół roku a nie na cały rok ? Czemu nie chce wprowadzić kwoty wolnej od podatku od przyszłego roku ? Przecież to jego podstawowy punkt obietnic wyborczych.

No i Budka nagle się pojawił. Coś znikł w czasie afery z wiatrakami.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Przypomina mi się z historii rok 1792 jak patrzę na tą nową większość sejmową - Targowica .

A gdzie biskupy? Jak Targowica, to i biskupy obowiązkowo być muszą. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

🤣

Takie proste pytania. Czemu Tusku chce zamrozić energie tylko na pół roku a nie na cały rok ? Czemu nie chce wprowadzić kwoty wolnej od podatku od przyszłego roku ? Przecież to jego podstawowy punkt obietnic wyborczych.

Bo wszystko trzeba skonsultować z mocodawcami .

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dsbh napisał:

Czekam jak to skomentują @Tomasz0611 i @hubertuss. Najwięksi zwolennicy Platformy tutaj 🙃.

To że jestem przeciwnikiem PiSu nie oznacza że jestem zwolennikiem PO ... Nic nie poradzę na to, że w PO coś tam mi pasuje a w PiSie 98% nie pokrywa się z moimi poglądami.

A jeżeli chodzi o dopłaty do energii, to już teraz powinni to skasować, niech każdy płaci za siebie.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v