Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Gembicka na Ministra Rolnictwa, przecież to to się tak samo na ministra nadaje jak Puda xD Całe szczęście, że tylko 2 tygodnie w fotelu będzie siedzieć to nie narozrabia ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Już płacz bo suszowego dla nierobów nie będzie ??

No fajnie by było

A i żeby wszystkie klęski przyszły i mróz truskawkom kwiat zamroził i ten bób oczerniał. 

I PSL nic się nie stanęło taki mamy klimat. 

Ja już do suszowego mam mało ha i same ozime to i tak pieniędzy nie dadzą to lepi żeby suszowego nie było. 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No fajnie by było

A i żeby wszystkie klęski przyszły i mróz truskawkom kwiat zamroził i ten bób oczerniał. 

Ja mam włókninę, przymrozków się nie boję xD A i jak susza to się bób i truskawki podleje ;) 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I konkretne oberwanie chmury aby tej wszystkiej wody z pola nie było gdzie wypompować 9_9

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No toż chcieliście by emeryci na emeryturze byli a nie w rządzie

Są młodzi to też źle🙆‍♂️

Młodzi ale z pojęciem, a to coś to tylko głupota umie błysnąć ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

miałem pytać dlaczego

23 minuty temu, Roki212 napisał:

Rzeczpospolita babska

ale se znalazłem sam
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/mateusz-morawiecki-oglosil-sklad-rzadu-lista-nazwisk/0rq2mdv

czyli 10 do 9
no fakt ale co innego jeszcze bardziej bezcenne

ta mina

13 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Plaszczak coś cierpi

jest taka nagroda - "Order Uśmiechu" i nominaci podczas odbioru pono mają zjeść kawałek (czy całą? bo nie iem) cytryny bez cukru czy sok wypić i się nie skrzywić

a propo's do tego medalu nominującymi są dzieci

no "wypisz/wymaluj"

Screenshot 2023-11-27 at 17-00-50 Mateusz Morawiecki ogłosił skład rządu [LISTA NAZWISK].png

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, GABBER85 napisał:

Minister rolnictwa, rocznik 1991, jest dobrze whuj

Nieważne    kto ważne że swoja   rzut  -no może   trzy rzuty  beretem.........  sąsiadka  można rzec...

Opublikowano
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Rysiek tobie wszystko kiedyś wróci ..mordę ci wykręci że pokarm bedo ci szlauchem podawać 🤪

Bo z Ryśka to taki katolik, że w niedzielę nie robi, ale do kościoła nie chodzi i innym życzy najgorszego ...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Bo z Ryśka to taki katolik, że w niedzielę nie robi, ale do kościoła nie chodzi i innym życzy najgorszego ...

Jak jeszcze alkoholik to można rzec, prawdziwy Polak

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Już przyszedł, jego ukochany pseudokatolicki PiS stracił władze xD dla Ryśka to jak wszystkie plagi egipskie xD

Mi chodzi że za takie pierdolenie pokuta przyjdzie w życiu prywatnym...

Edytowane przez Roki212
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v