Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Na razie to ubolewają tu głównie PiSiorki, że socjalu nie będzie ...

nie będzie socjalu to się i problem tych ciemnych skończy i trochę upaincow wyjedzie dalej ,czyli problem imigrantów sam się trochę rozwiąże 🤭

Opublikowano
11 minut temu, sakala napisał:

Ja  i te 36% innych na nic nie liczy, ale co najmniej drugie tyle przyzwyczajone przez Pis, że obietnice się spełnia- chciało jeszcze więcej  głosowało na Tuska i teraz ubolewa.

Jeździsz tym transportem co obiecał Pinokio?

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Władza się zmienia w Polsce nie będzie po mocy wojskowej .

Nie będzie, bo już nie mamy co oddać pewnie. Magazyny opróżnili, a produkcja oraz zakupy stoją. 

Opublikowano
46 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Na razie to ubolewają tu głównie PiSiorki, że socjalu nie będzie ... Danka Holecka też ubolewa, musi sobie szukać pracy w Chinach, Korei Płn, Rosji czy Białorusi, bo tylko w takich mediach się odnajdzie ...

Nawet sie do Chin nie nadaje :) 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

temat upainy już nie modny. 

ludzie się zmęczyli. 

zaraz krwawy klaun podpisze jakiś rozejm i wszyscy zadowoleni. 

oprócz tych co tam pozostali na ziemi i pod ziemią 🥺

Wraca temat covid.

Dziś już na poważnie zaczęło się straszenie ilością zachorowań , ofiarami 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

Dziś już na poważnie zaczęło się straszenie ilością zachorowań , ofiarami 

Ojoj, a co to się stało że nagle takie zainteresowanie? A to wszystko przez ciepłą jesień i zbieranie opieniek. Trza było zamknąć lasy we wrześniu i byłby spokój 

Edytowane przez mirro
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Miesiąc przed wyborami słyszałem o tym że po wyborach powróci temat covid i będzie kolejny etap izolacji. 

Opublikowano (edytowane)

A nieee, to Ty żeś źle usłyszał. Bo to o izolację PiSu chodziło,:lol: Jeszcze tylko tabliczki "Nie dokarmiać" mają powiesić na płocie i załatwione.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Miesiąc przed wyborami słyszałem o tym że po wyborach powróci temat covid i będzie kolejny etap izolacji. 

Oby nie bo naród jest tak głupi że znowu będzie wierzył we wszystko co w tv powiedzą i zaszczuja ludzi którzy będą chcieli normalnie żyć. A jak teraz będą przy władzy ci co tak liczy się dla nich wolność człowieka to możemy być pewmi że szpryca będzie obowiązkowa. Wtedy to dopiero zaczną się zgony 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał:

A nieee, to Ty żeś źle usłyszał. Bo to o izolację PiSu chodziło,:lol: Jeszcze tylko tabliczki "Nie dokarmiać" mają powiesić na płocie i załatwione.

No nie, akurat ten temat bez związku z opcją wygrywającą wybory

Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał:

Oby nie bo naród jest tak głupi że znowu będzie wierzył we wszystko co w tv powiedzą i zaszczuja ludzi którzy będą chcieli normalnie żyć. A jak teraz będą przy władzy ci co tak liczy się dla nich wolność człowieka to możemy być pewmi że szpryca będzie obowiązkowa. Wtedy to dopiero zaczną się zgony 

Obowiązkową szprycę po tym co teraz wychodzi na jaw, to mogą sobie teraz w duupy wsadzić.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Obowiązkową szprycę po tym co teraz wychodzi na jaw, to mogą sobie teraz w duupy wsadzić.

Jak zamkną Cię w domu na pół roku z zakazem wyjścia to pierwszy po szprycę polecisz ...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v