Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, GABBER85 napisał:

oglądałem film YT z tydzien temu jak rozkopali sterte i gasili, jakiś >ZNANY<  moze ktoś znajdzie film

Powrót do korzeni kanał.

Ale to jego zasługa bo mokre siano zrobił i się zapaliło jak rozwalali stertę 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Zigi94 napisał:

jak mu z dymem poszło pare baniek to pewnie średnio

Tak.. i teraz siedzi na agrofoto i wstawia fotki i pisze sobie posty... Przecie to dyżurny farmazon tego forum.. 

Edytowane przez boogie7
Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

Widzicie w radiu mówią ze ON dojdzie do 7 zł,ze wydobycie niskie a chiny tak kupują.

Niedawno miało być po 10 a teraz tylko 7🤣.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Tydzień temu mnie nie obchodzi co było , bo teraz od sierpnia dostanę zwrot a w lipcu już nie bo limit się wyczerpał.

Żeby się dało zamówić kupić w lipcu z fakturą z sierpnia to bym tak zrobił ale się nie da

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Dnia 1.08.2023 o 15:45, v11 napisał:

A kto da pszepaść takiej sumce  -robię usługi na swoim paliwie pozostali tankują z gospodarstwa  i nie koszę na ary  a kasuję za paliwo  jak cena rynkowa beeeee- proponuję  trochę pokory .jeszcze wiele czasu minie zanim niektórzy dorosną pozdrawiam

Ja zapytałem poważnie, nie wiem czemu doszukujesz się podśmiechujek

Opublikowano
16 godzin temu, Strongman napisał:

Tydzień temu mnie nie obchodzi co było , bo teraz od sierpnia dostanę zwrot a w lipcu już nie bo limit się wyczerpał.

Żeby się dało zamówić kupić w lipcu z fakturą z sierpnia to bym tak zrobił ale się nie da

Ja wiem o co chodzi, tylko pokazałem jakie jest tempo wzrostu cen.

Opublikowano
10 godzin temu, danielhaker napisał:

Ja zapytałem poważnie, nie wiem czemu doszukujesz się podśmiechujek

A ilu tu jest poważnych ? Kiedyś byłem młody i głupi czyżby pozostała tylko głupota ? .Przecież tu jak muchy na gówno masowo siadają raz na jednego raz na innego więc czego się spodziewać i jakie wnioski wyciągać ?

Dnia 1.08.2023 o 19:38, pedro2 napisał:

Ale jeśli to prawda to mimo wszystko współczuję. 

Nie trzeba współczucia wystarczy powstrzymanie się od dopierdalania .Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .Dzięki pierdoleniu na uszko strażakom powołano biegłego wykluczono podpalenie i mój udział (byłem na usłudze 40 km dalej) więc ubezpieczenie nie będzie zbytnio świrować a to że" pali się u sąsiada niby nie moje a jak cieszy" to święte słowa i dopiero przekonujemy się jak jesteśmy w tej roli -opinie że dostał tyle dotacji że stać go są normalką .i to tacy co poklepują po plecach .Zyjemy w czasach że wszystko się nagrywa nawet przypadkowo a po głosie można rozróżnić część delikwentów  

Opublikowano
3 godziny temu, v11 napisał:

A ilu tu jest poważnych ? Kiedyś byłem młody i głupi czyżby pozostała tylko głupota ? .Przecież tu jak muchy na gówno masowo siadają raz na jednego raz na innego więc czego się spodziewać i jakie wnioski wyciągać ?

Nie trzeba współczucia wystarczy powstrzymanie się od dopierdalania .Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .Dzięki pierdoleniu na uszko strażakom powołano biegłego wykluczono podpalenie i mój udział (byłem na usłudze 40 km dalej) więc ubezpieczenie nie będzie zbytnio świrować a to że" pali się u sąsiada niby nie moje a jak cieszy" to święte słowa i dopiero przekonujemy się jak jesteśmy w tej roli -opinie że dostał tyle dotacji że stać go są normalką .i to tacy co poklepują po plecach .Zyjemy w czasach że wszystko się nagrywa nawet przypadkowo a po głosie można rozróżnić część delikwentów  

Dziwnie szybko ci biegli u ciebie działają. I tak na pięcie ekspertyza wydana no no. 

Powtórzę. Sam sobie na to zapracowałeś wyzywając wszystkich od zwykłych wywalaczy gnoju. Co zasiejesz to zbierasz. 

Jesteś bardzo biednym człowiekiem bo cały czas wmawiasz sobie, że wszyscy ci czegoś zazdroszczą, wszyscy się cieszą jak nieszczęście. Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że to ty bardziej nienawidzisz ludzi wokół. I to tych ludzi, którzy mają na ciebie i twoje niby bogactwa wyebane, ale wbiłeś sobie do głowy, że to oni cię nienawidzą. 

Moja rada, skoro jesteś tak ogarniętym człowiekiem na jakiego się tutaj kreujesz to znajdź sobie psychologa i porozmawiaj. Bo wydaje się , że problem masz spory. I piszę to szczerze bez podśmiechujek.

Opublikowano
Dnia 2.08.2023 o 12:12, Strongman napisał:

Kupiłem bB0 po 6,4

To rewelacja, skoro na stacji jest po 6,15. Wczoraj tankowałem. Co prawda B7, ale zakup hurtowy i25 groszy drożej. Bez sensu

Nawet na dystrybutorze Orlenu jest taniej bo 6,39

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v