Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 25.10.2023 o 18:53, kibix napisał:

to ja byłem.

Po 7 tak szybko nie będzie. W listopadzie może zobaczymy 6.99 a w grudniu 7.

Chciałem CI wysłac wiadomosc- nie możesz otrzymywac.

Odezwij się do mnie  (już swoją skrzynke oczyściłem ze spamu) z adresem to dostaniesz co obiecałem.

Dodam jeszcze, żeby post zawierał jakieś informacje związane z watkiem, ze w moich stronach orleny nie sa juz najtańszymi stacjami i wszystko powoli wraca do normy.

Dieselek w zależnosci od stacji 6,25-6.50

Opublikowano

wyjedzie do rosji-tam bedzie nareszcie wsrod swoich na tym samym poziome rozwoju kulturalnego i mentalnego.

6 godzin temu, KOSTEK12 napisał:

po twoich wypocinach domyślam się że nie mieszkasz na wsch od Wisły,a empatia to dla Ciebie obce słowo,ale cóż tak jak napisałem przy obecnym stanie myślenia odbudowa wolności i suwerenności jest nie możliwa i nawet nie wiesz jak bardzo się w tą myśl wstrzeliłeś

nikt madry na powaznie nie bierze takich planow.. ich wartosc pokazala wojna na ukrainie..

co mamy bronic ? u mnie na kilometrze mieszka ponad 300 ludzi a na wschodzie mniej niz 100 to co sensowniej jest ratowac ?? 

nie wspominajac o przemysle ,infrastrukturze..

5 godzin temu, slawek74 napisał:

a szkoda 🤷‍♂️ mógł dobry uczynek dla kraju zrobić...

braku takiego wsioka jak ty to nawet nikt by nie zauwazyl 🤣

Opublikowano
35 minut temu, jacek1296 napisał:

Zapytam raz jeszcze: a jak nie podpisze? Co wtedy zrobisz?

Będę się biczował i pościł 40 dni za to, że nie wierzyłem w uczciwość Donka i miałem czelność posądzać go o służenie Niemcom😀

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, jacek1296 napisał:

A pamiętasz: "sp***rzaj dziadu" i zdradzieckie mordy". Prawdziwy, katolicki język miłości.

To posłuchaj na ulicy swoich kultur POwskich, sama slodycz 😏

Stacją koło  Sławka 6,71, 

Mol już 6,41 LLU

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wyjedzie do rosji-tam bedzie nareszcie wsrod swoich na tym samym poziome rozwoju kulturalnego i mentalnego.

nikt madry na powaznie nie bierze takich planow.. ich wartosc pokazala wojna na ukrainie..

co mamy bronic ? u mnie na kilometrze mieszka ponad 300 ludzi a na wschodzie mniej niz 100 to co sensowniej jest ratowac ?? 

nie wspominajac o przemysle ,infrastrukturze..

braku takiego wsioka jak ty to nawet nikt by nie zauwazyl 🤣

Zlituj się i nie grzesz 🙆‍♂️ byłem tam u Ciebie gdzie tam ten dobrobyt u luksusy przewyższające wschód Polski  🧐 

Opublikowano
11 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Zlituj się i nie grzesz 🙆‍♂️ byłem tam u Ciebie gdzie tam ten dobrobyt u luksusy przewyższające wschód Polski  🧐 

przeciez spora czesc malopolski lezy po wschodniej stronie wisly... gdzie byles ? dalej sa rejony kieleckiego czy gor gdzie czas sie zatrzymal tak jak w polsce wschodniej. doloz do tego gory doliny i masz miejsca gdzie niedlugo ostatni zgasi swiatlo.

11 godzin temu, Strongman napisał:

Na wschodzie wienkszy luksus niż na zachodzie,człowieku.

juz jednego nie moge sie doprosic  zeby pokazal ten luksuc.. daj jakis filmik z yt z twoja wsia czy gmina..

duzo jezdze po pomorzu zachodnim ,tam pare km od morza bida z nedza rzeczywiscie jest..

Opublikowano (edytowane)

Kwestia co kto  pojmuje jako luksus.

Dla Ciebie to chyba życie jak pieczarka na macie gnoju, jeden obok drugiego. Zaglądanie sobie w okna , patrzenie na suszącą się bieliznę, słyszenie rozmów sąsiada przez okno, komunikacja miejska, bliskość przemysłu, 

Dla mnie to życie na uboczu w ciszy i spokoju, w otoczeniu swoich pól a nie bielizny sąsiadów, czyste powietrze, mały ruch itd...

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

mi za oknem w pracy przejezdza dziennie ok 20 tys samochodow.. ja nawet tego nie slysze. autobus, tir co minute..siedze na parterze ,jem spie,tv, internet..

wszystko zalezy od nastawienia. corka mieszka na osiedlu -pokazuja go w czesto tv . 8 metrow blok od bloku.. 

w domu to mam cisze i spokoj z jednej  strony wal wislany z drugiej droga boczna. z boku nikogo, z drugiej tylko dwoch sasiadow..tez mozna wytrzymac. przed chwila wiewiorka po brzoskwini biegala- w tamty roku pierwsza odkad pamietam sie pokazal.. 

Opublikowano
jacus napisał:

11 godzin temu, GRZES1545 napisał:

przeciez spora czesc malopolski lezy po wschodniej stronie wisly... gdzie byles ? dalej sa rejony kieleckiego czy gor gdzie czas sie zatrzymal tak jak w polsce wschodniej. doloz do tego gory doliny i masz miejsca gdzie niedlugo ostatni zgasi swiatlo.

11 godzin temu, Strongman napisał:

Na wschodzie wienkszy luksus niż na zachodzie,człowieku.

juz jednego nie moge sie doprosic  zeby pokazal ten luksuc.. daj jakis filmik z yt z twoja wsia czy gmina..

duzo jezdze po pomorzu zachodnim ,tam pare km od morza bida z nedza rzeczywiscie jest..

https://youtu.be/TBqBsZJFeQ4?si=U_FtGfAvmEZlX2MJ

Opublikowano

jacus napisał:

https://youtu.be/JfBc2dpKv3I?si=g360xSo_ch9ebdfG

jacus napisał:

https://youtu.be/478t5m4ra_w?si=PtYlPatWdtaKX8Uz

Celownik07 napisał:

5 minut temu, jacus napisał:

pokazuja go w czesto tv .

a co tam takiego sie dzieje ze czesto pokazuja?🤔

gwałty rozboje kradzieże zspewne 🤣🤪

Opublikowano

ja tylko czekam jak gierka 2.0 zamkna jak tego prawdziwego w czasie stanu wojennego. wtedy spal do poludni wiec teraz to nadrobi 😂

5 godzin temu, Agrest napisał:

Zaiste luxus 🤣Zaadoptowałeś się jak parobek do niewoli

czemu dzieciom mieszkania w miescie kupiles a nie na wsi ?? gdy bedziesz na wozku jezdzil to jak je odwiedzisz ??

nie umisz linka dodac ??

5 godzin temu, slawek74 napisał:
4 godziny temu, Celownik07 napisał:

a co tam takiego sie dzieje ze czesto pokazuja?🤔

napisalem blok od bloku 8 metrow . jedenastopietrowe.. mozna z balkonu pogadac z sasiadem ..

wy byscie sie tam znalezli jak u siebie -prawie samo podkarpacie i kieleckie

4 godziny temu, slawek74 napisał:

gdzie ??w pis-owskiej polsce ?nie moze byc... pare ulic dalej 18 -latkowi maczeta reke ucieli..lezy kolo babki mojej zony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v