Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ceny na Orlenie też zaczęły rosnąć, dziś hurt kolejne 3 grosze w górę, a Obajtek inaczej obiecywał ...

Aż wczoraj przeanalizowałem cennik Orlenu bo w radiu mówili że paliwa tanieją a cennik Orlenu co innego mówi 😄😄😄.

Opublikowano

A ja coraz bardziej jestem przekonany ze zamieszanie z paliwem to robota ko. Straszenie wzrostem cen przez różnych maści analityków i większy popyt przez to. Tak samo jak straszył z fałszowaniem wyborów albo wojskiem na ulicach w razie przegrania PiS 

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, 3grosze napisał:

Spokojnie, paliwo będzie pod koniec roku po 5 zł, tak Tusk Donald obiecał w swoich ,,100 konkretach na 100 dni".

Z tego co pamietam , za Tuska tez byka dyskusja o paliwie ze kosztuje dużo więcej biz powinno . Ale ludzie maja krotka pamięć 

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ceny na Orlenie też zaczęły rosnąć, dziś hurt kolejne 3 grosze w górę, a Obajtek inaczej obiecywał ...

To zacytuj , co obiecywał ? bo ja słyszałem na konferencji jak mówił ,, że w pierwszych tygodniach po wyborach na pewno nie będzie drastycznych podwyżek  cen paliw , jak to niektórzy przewidują" i jak na razie chyba a drastycznie nie podrożało . Z drugiej strony przecież wielu tu się wręcz oburzało twierdząc że paliwa są za tanie , więc o co wam teraz chodzi ?teraz to i 10 zł może być,  jak ktoś tu pisał . Ja jestem prawie odrobiony , zapasu 1500 litrów  mam , a że obsiane mam wszystko oziminą , więc najbliższe tankowania dopiero w przyszłym roku w żniwa , i jaka już będzie cena to taką się zapłaci

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, masa24 napisał:

A ja coraz bardziej jestem przekonany ze zamieszanie z paliwem to robota ko. Straszenie wzrostem cen przez różnych maści analityków i większy popyt przez to. Tak samo jak straszył z fałszowaniem wyborów albo wojskiem na ulicach w razie przegrania PiS 

Jedź na tereny przygraniczne koło Czech i zobacz jak tam wyglądają stacje. Ludzie widzą że za granicą paliwo jest droższe o prawie 2zł na litrze a nigdy tak nie było. Jakiś cud. Dlaczego nie mieli by wykorzystać okazji i skorzystać z tego cudu? Rozumiem że nic paliwa nie kupiłeś bo przecież cena jeszcze spadnie? 

b7 6,50

b0 6,60

dostawa na następny dzień roboczy

Opublikowano

Fajny wykres. Normalnie armagedon. Musiało jakieś tąpnięcie nastąpić że taka świeca odpaliła.  Wzrost w 4 dni aż o 4 grosze. 

Dziś zaraz będę tankowałem auto. Zsleję za 200zł by nie odczuć podwyżki🤣

Opublikowano
4 godziny temu, masa24 napisał:

Niech tankują bo zaraz wojsko może wyjść na ulice tak jak rudy zapowiadał w przypadku przegranej pis

bardziej możliwy scenariusz że pisowcy będą podkopy robić i spierd  do łukaszen....  

przegrana pisu może nie jest druzgocąca , ale oni dobrze wiedzą kto ich poparł

Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.10.2023 o 14:21, GABBER85 napisał:

paliwa na razie bez zmian, Orleny 5,99 , LPG3,09-3,14, schel +10 gr od orlena, BP +15gr od orlena, około 8 stacji Ślask

Zmiana  dziś śląsk/młp kilka stacji : Orleny +5gr na 6,04, LPG:3,14,... shele i bp po około 6,19

3 godziny temu, slawek74 napisał:

dojechało b0 600L po 6.55 szip biała podlaska

ŁO kur...600 czy 6000?

Edytowane przez GABBER85
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, emtec123 napisał:

W Szwecji obecnie 2,15€/l

I tak nikt w to nie uwierzy bo za granicą zawsze jest taniej tylko u nas tak drogo a wina oczywiście rządu 🤣🤣🤣.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano
Dnia 14.10.2023 o 00:07, jacus napisał:

Na twoim miejscu to bym sobie już odpuścil.cale twoje życie to pasmo nieszczęść? Czxy tylko ostatnie 50 lat ?

Ja na takiego pechowca to cud ze żyjesz.  Z domu lepiej nie wychodz wiecej

Wiesz coś na ten temat?

Orlen Kałuszyn Powiat miński  on 6.07

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v