Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Zibifarmer napisał:

No to jedz zrób zapas i kup sobie max 100 litrów według zaleceń rządu/orlenu. 

Czemu tylko 100?

Opublikowano
1 minutę temu, Zibifarmer napisał:

Nie mogą więcej sprzedać 

Przedwczoraj kupowałem . Żadnego limitu nie było...

No i więcej niż 100 kupowałem 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Przedwczoraj kupowałem . Żadnego limitu nie było...

No i więcej niż 100 kupowałem 

Widocznie nie przestrzegają zaleceń. Ja byłem na mojej okolicznej bez markowej i taka dostałem informację. 

https://spidersweb.pl/autoblog/shell-olej-napedowy-cena-limit-100-l/

A w hurcie często jest drożej niż na stacji.  Nie bez powodu. 

Edytowane przez Zibifarmer
Opublikowano
Przed chwilą, Zibifarmer napisał:

Widocznie nie przestrzegają zaleceń. Limity obowiązują na każdej stacji. 

Nie wiem..

Właśnie tu się naczytałem i najpierw poszedłem zapytać czy jest limit...

Nie było...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wicia to zelazny elektorat sld pardon-to bylo dawno-teraz pis-u 😂, jemu nie wytlumaczysz..

juz zapomnaile sjak mowilize nie mog obnizzyc cen bo zle niemce kupuja ??

gdy ropa i dolar byly tanie to paliwa byly drogie-ale w calej europie bylo drogo,a nie moglo byc tanio bo by nasze wykupili.

teraz ropa i dolar drogie a paliwo tanie, a tym ze wykupuja nikt sie nie przejmuje..

Specjalista kiedy to ropa i dolar były tanie? 😄 chyba tańsze, odpowiedz sobie sam ile tańsze.  Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie to byś wiedział że u nas jest od długiego czasu taniej niż u Niemca czy Holendra. 

1 godzinę temu, witejus napisał:

🤣😂 nie od ciebie ani mnie zależy kiedy powinno być tanio a kiedy drogo, za miesiąc będziesz miał paliwo stosowne do cen ropy, po 7,50 to będziesz zadowolony.

Macie zryte w tych łbach, wściekać się że paliwo tanieje🤣😆

No widać dekielek boli mocno niektórych 🤭 niech jadą na zachód kupią po właściwej cenie jak komuś nie odpowiada .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Zibifarmer napisał:

No to jedz zrób zapas i kup sobie max 100 litrów według zaleceń rządu/orlenu. 

Pokaż te zalecenia, możesz cofnąć do strony 113, gdzie jest zdjęcie paragonu na 2 tysiące, więc to po prostu bzdura

Edytowane przez jaco512
Opublikowano
4 minuty temu, Zibifarmer napisał:

Ok. Oszukali mnie na stacji. 

Widać jakaś dziadowska stacja, albo sam zmyślasz.

Opublikowano
witejus napisał:

Wiem, nakupiłeś drogiego paliwa i teraz skrzeczysz że się wychujałeś i paliwo staniało

3 minuty temu, Zibifarmer napisał:

Najważniejsze, że dajoo.

A ty chciałeś Jarosławowi cały czas dawać😂

3 minuty temu, slawek74 napisał:

weśta,, z tą polityką skończta

Sławciu, życie to polityka😆

wole bezzzz

Opublikowano

Dochodzicie się między sobą a jak na to popatrzeć to już każdy z nas zapłacił za to obecne paliwo tańsze ,w nawozach gdzie odnotowali rekordowe zyski, pszenicą itp.

Opublikowano
3 minuty temu, Camry napisał:

każdy z nas zapłacił za to obecne paliwo tańsze ,w nawozach gdzie odnotowali rekordowe zyski, pszenicą itp.

No to jak zapłaciłem to staram się odzyskać przynajmniej część tego co zapłaciłem,jak mówią ci co biorą socjal a plują na PIS

Opublikowano

To brzmi jakby ktoś tam u góry miał swoje pieniądze i mi je rozdawał. Tak to jest jak bierze więcej jak pracuje to już na dobre się nie zmieni. Stary kawaler bez rodziny i sensu życia do niczego dobrego nie doprowadzi...

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał:

Skąd to wiesz Kołodziejczyk tak ci powiedział?

Właśnie, normalni a nie zaślepieni nienawiścią

A ty już przestań bełkotać, chyba się opiłeś tym piwem bezalkoholowym🤣

za grube palce..ale chyba nietrudno sie domyslic o co mi chodzi..

2 godziny temu, witejus napisał:

Przestało mi się chcieć odpisywać na te głupoty🤔

sam jeszce glupsze teorie wyglaszasz- juz lepiej znowu na komunistow glosuj jak za dawnych czasow..

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Specjalista kiedy to ropa i dolar były tanie? 😄 chyba tańsze, odpowiedz sobie sam ile tańsze.  Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie to byś wiedział że u nas jest od długiego czasu taniej niż u Niemca czy Holendra. 

No widać dekielek boli mocno niektórych 🤭 niech jadą na zachód kupią po właściwej cenie jak komuś nie odpowiada .

szkoda ze nie drozej -jak na wiosne bylo. w II-III to chyba on byl drozszy niz w niemczech czy innych osciennych rajach..

cena jest recznie sterowana krotkimi raczkami-ktore w zyciu uczciwa praca sie nie splamily ??

czemu niedawno benzyna byla tansza niz on ??

Opublikowano
4 godziny temu, Zibifarmer napisał:

Wystarczy trochę logicznego myślenia. 

Ta cena nie bierze się z nieba. Ropę kupują za dolary przeliczając z kursu baryłki. Sprawdź kurs dolara i baryłki jaki był jeszcze dwa miesiące temu a jaki teraz. 

Paliwo powinno drożeć a staniało. Czysta manipulacja. Tylko ślepy widz TVP tego nie zauważy. 

No i w czym masz problem ? bo teraz lamentujesz że tanieje , a za miesiąc jak będzie taka cena jak w całej Europie , będziesz tu żale jeszcze większe wylewał . Masz tanio to kupuj , a nie marudz.

4 godziny temu, Zibifarmer napisał:

Już ja zapłaciłem gdy było drogo a powinno być tanio. Po socjal to do Jarosława. On na wybory co wszystko da. Nawet przypomniało mu się o zamknięciu rynku na zboże ukraińskie. Zobaczymy jak długo. 

Podaj datę kiedy tak drogo kupiłeś , to sprawdzimy jakie były w tym czasie ceny paliw w krajach UE , bo może ci się tylko tak wydaje że było drogo , a powinno być tanio . Jak tak porównuję ceny w europie , to nigdy nie mieliśmy najdrożej ,  prawie zawsze jesteśmy w dolnych widełkach cenowych 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

za grube palce..ale chyba nietrudno sie domyslic o co mi chodzi..

sam jeszce glupsze teorie wyglaszasz- juz lepiej znowu na komunistow glosuj jak za dawnych czasow..

szkoda ze nie drozej -jak na wiosne bylo. w II-III to chyba on byl drozszy niz w niemczech czy innych osciennych rajach..

cena jest recznie sterowana krotkimi raczkami-ktore w zyciu uczciwa praca sie nie splamily ??

czemu niedawno benzyna byla tansza niz on ??

U nas na niektórych stacjach jest tańsza o kilka groszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v