Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

3 godziny temu, DANDYS napisał:

Pobawione👍

Twój ?

A Ty dłużej czekaj...

Leszy napisał:

Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

a co to znaczy w tym przypadku na wygnaniu 🤔

W spokoju i ciszy. ;) 

tiry ze wschodu za oknem nie warczą 😎🤪😀

• Like 1
Opublikowano

Dzień Dobry 🙋 

+1.5 pochmurno i narazie brak wiatru  i oby go nie było 🙄 

5 minut temu, jahooo napisał:

pisałem - zmień babę, twoja się  nie nadaje do życia

To tak w formie żartu ale tak na poważnie toksyczny związek to dramat 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Tam dziadków jeszcze mają w Starej Kamiennej czy jakoś tak . Wujek szwagra ma gospodarstwo , 

Czyli Twój szwagier to wińcuk. 😉 Zapytaj go o to. 

Opublikowano
8 godzin temu, Bananek napisał:

kurła, karetki obudziły. jakaś grubsza sprawa bo musi z 4 sztuki jakichś na niebiesko mrugających aut nie daleko się zatrzymało i migają po oknach. a wyją......

Może jakichś uchodźców w lesie znaleźli. Ostatnio słyszałem że co jakiś czas znajdą jakieś resztki zwłok.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Może jakichś uchodźców w lesie znaleźli. Ostatnio słyszałem że co jakiś czas znajdą jakieś resztki zwłok.

Już wiadomo co. Taki chłopak trunkowy młodszy ode mnie kilka lat wracał traktorem z wioski i wywalił szjsiątkę na siebie. Ponoć przywrócili akcję serca, ale czy żyje to nie wiem.

• Sad 1
Opublikowano
48 minut temu, jahooo napisał:

pisałem - zmień babę, twoja się  nie nadaje do życia

Jasiu rozumiem że twoje żona zadowolona jak pójdziecie na imprezę a Ty szalejesz z innymi babami , szepczesz komplementy i przytulasz 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Już wiadomo co. Taki chłopak trunkowy młodszy ode mnie kilka lat wracał traktorem z wioski i wywalił szjsiątkę na siebie. Ponoć przywrócili akcję serca, ale czy żyje to nie wiem.

I teraz będzie płacił mandat 

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Z wioski Galów chyba wracał jak kilka lat to trwało  🤔

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jasiu rozumiem że twoje żona zadowolona jak pójdziecie na imprezę a Ty szalejesz z innymi babami , szepczesz komplementy i przytulasz 🤔

Bycie zazdrosnym o siebie na jakichś imprezach to takie mocno dziecinne.

Zaufanie w związku to podstawa.

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bycie zazdrosnym o siebie na jakichś imprezach to takie mocno dziecinne.

Zaufanie w związku to podstawa.

Możliwe , ale sprawdzać nie zamierzam

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

A Ty dłużej czekaj...

Nie czekam 

Opublikowano
28 minut temu, Bananek napisał:

Ile ta wódka powoduje nieszczęść

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

gdzie takie sa ?chyba za oswiecimiem.

Dwory II chociażby. Niewiele większe Stawy Monowskie.

10 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

U mnie wsie jeszcze mniejsze niż 50 chałup i żyjemy normalnie , a co to znaczy w tym przypadku na wygnaniu 🤔

Wszędzie daleko w ci*l. Ani sklepu, ani cmentarza i wiecznie w strachu bo Wisła ani 200m za chałupą a z drugiej strony z 300m od chałupy. Żaden autobus tam nie jeździ. 

10 godzin temu, Leszy napisał:

W spokoju i ciszy. ;) 

Coś za coś ale nie chciałbym w takim miejscu mieszkać, że trzeba wszędzie daleko się wlec. Nic w tej wsi nie mają, jedynie biedna OSP. Teraz choć asfalt ale wcześniej to nie do życia. 

9 godzin temu, Karol6130 napisał:

49 lat był 

Ten miał podobnie, nawet mniej. Żona miała rozrusznik serca, rano wstała i się w kuchni wywróciła. Rozrusznik padł przed czasem. 

9mm za noc, 56mm za luty.

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Możliwe , ale sprawdzać nie zamierzam

Trochę pikanteri w związku nie zaszkodzi a wręcz pomoże. 😁

7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ile ta wódka powoduje nieszczęść

Co Ty możesz wiedzieć o tym jak Ty abstynent. 🤭

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

zero krow,zero swin

Świń jeszcze nie zero, krów niewiele ale jeszcze są. Jeden niedługo odpadnie w "wyścigu" to zostanie jak tak liczę jeden "mliczarz" co ma więcej niż te 2-3 krowy. Teraz tych owiec kameruńskich się narobiło, moda chyba jakaś.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Łosie też hodujesz?

Jakie to ma dzienne przyrosty?

Jest dopłata za dobrostan i ekstensywny wypas?

Ile za cielaki?😁😁😁😜

Edytowane przez Agrest
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v