Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Takich band jest sporo.

Nie jest to chwalebne, ale tak to działa.

Wiele band żyje z jednostek, czy też z głupszych od siebie innych band.

Tak tylko nie na taką skalę i nie grupa która jest powołana do zapobiegania chorobom i leczenia ludzi. Czyli co, nic nie mówmy i róbmy wszystko co nam każą robić, bo tak to teraz działa? ciekawe masz podejście,    :P może w tych szczepionka o to chodziło by uśpić czujność?

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Zresztą parę dni temu  u nas zmarł chłop w wieku pafnucowym. Zdrowy poszedł spać i się nie obudził. Pierwszy się szczepił...

Też dziwota... Przed covidem mąż listonoszki też tak umarł. I nikt nie dociekał. Ilu takich ludzi poumierało jak jeszcze się nikomu o koronawirusie nie śniło... Jak te 40-50 osób rocznie umierało tak umiera... A większość w wieku i tak podeszłym.

Przed chwilą, Desperado napisał:

Uważasz że to są bzdury?

Tak, tak uważam. Jakbyś miał zajęcie z Ryśkiem to byś nie szukał i nie dociekał. Masz za dużo czasu na myślenie. Po jaką cholerę masz tym martwić? Nie szczypany jesteś, co zmieni twoje przejmowanie się i interesowanie? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Tak o dorosłe, Łagów się kręci zapewne -ginilem na Międzyrzec to widziałem auto

U mnie dziś brali, ale nie wiem skąd skupujący. Lokalne handlarze z Karwowa też kolejkę trzepią zanim na wagę ktoś wjedzie.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Coś Ty Pjoter taki kłótliwy ostatnio?

Bo nie macie co robić. Mało pola jeszcze widocznie macie. Za mało zwierząt. Byście mieli więcej to by choć rozmyślań nie było. A niektórzy myślą, że coś zmienią. A g... zmienią oni czy 10 ludzi czy 100 czy 1000.

Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał:

Bo każdy chce żyć, a jakaś banda próbuje kosztem życia ludzkiego robić interesy, teraz covid a wiesz co za trochę wymyślą?.

Na szczycie klimatycznym ta babka mówiła że ludzie nie chcieli się zaszprycowac to teraz trzeba coś z wodą zrobić 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Aż włączyłem tv

Jpdl jaki obłudnik. Toż pisowców na łopatki w obłudzie rozkłada.

Myślałem że o gospodarce, planach będzie mówił a ten ch*j bo inaczej nie można mówić , zaczyna od śmierci jakiegoś człowieka który rzekomo w proteście przeciw pis się podpalił.

To mówi człowiek który zapoczątkował wojnę Polsko polską, doprowadził do zabójstwa pracownika biura poselskiego. 

Teraz o miłości pier**li, o miłości do jego kraju Polski🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Chyba zapomniał że już po kampanii

15 października zaraz zrobią świętem narodowym. Gospodarka rozłożona na łopatki. Długi a ten smuty za przeproszeniem tylko pier..

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Bo nie macie co robić. Mało pola jeszcze widocznie macie. Za mało zwierząt. Byście mieli więcej to by choć rozmyślań nie było. A niektórzy myślą, że coś zmienią. A g... zmienią oni czy 10 ludzi czy 100 czy 1000.

No właśnie...jeszcze jak by tak po dwie baby miał każdy to by nie wymyślali głupot...😁

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A czy to sztuka dużo się naprzewalac? 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Tak tylko nie na taką skalę i nie grupa która jest powołana do zapobiegania chorobom i leczenia ludzi. Czyli co, nic nie mówmy i róbmy wszystko co nam każą robić, bo tak to teraz działa? ciekawe masz podejście,    :P może w tych szczepionka o to chodziło by uśpić 

Nie teraz, tylko od dawna 

A żeby ludzie się szczepili to znaleźli wroga wśród tamtych 

Ciekawe ile ci wrogowie za to dostali i ilu się zaszprycowało

Opublikowano
3 minuty temu, Pigmei napisał:

Może to jakieś  niezidentyfikowane  efekty uboczne, dla niego i Pafnucego srowid to temat tabu.

Jaśniej możesz, bo nie wiem czego się to tyczy i czemu o mnie wspominasz?

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Też dziwota... Przed covidem mąż listonoszki też tak umarł. I nikt nie dociekał. Ilu takich ludzi poumierało jak jeszcze się nikomu o koronawirusie nie śniło... Jak te 40-50 osób rocznie umierało tak umiera... A większość w wieku i tak podeszłym.

Tak, tak uważam. Jakbyś miał zajęcie z Ryśkiem to byś nie szukał i nie dociekał. Masz za dużo czasu na myślenie. Po jaką cholerę masz tym martwić? Nie szczypany jesteś, co zmieni twoje przejmowanie się i interesowanie? 

Jak będziesz się zachowywał jak królik w klatce, byle micha pełna, to na pewno nic się nie zmieni.  :P

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Ale będzie ciekawie jak jakiś niezależny zapyta czego nikt nie rozlicza

cały główny nurt jest zależny. 

czy zetka, RMF, Polsat, czy TVN. 

każdy dokładne wytyczne dostaje co mają mówić. 

I to Wszystko płatne za nasze pieniądze w różnych reklamach i spotach. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jaśniej możesz, bo nie wiem czego się to tyczy i czemu o mnie wspominasz?

Bo w was  ten temat z niewidomych przyczyn  budzi negatywne emocje. Aha jeszcze Jacuś  którego teraz nie widać 

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No właśnie...jeszcze jak by tak po dwie baby miał każdy to by nie wymyślali głupot...😁

Dla niektórych jedna to za dużo. Bez sobie nie radzą a co dopiero dwie mieć. 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

15 października zaraz zrobią świętem narodowym. Gospodarka rozłożona na łopatki. Długi a ten smuty za przeproszeniem tylko pier..

Jakie masz długi? Jak są ciągłe inwestycje, w obronę, infrastrukturę to muszą być długi. A obecni jak odchodzili 8 lat temu co Ci zostawili...?

Obejrzyj ten film z wypowiedzi Palikota sprzed 9 lat, jak odchodzili platformersi.

Braun wczoraj fajnie wyskoczył, jak coś kaczor wie o tej agenturze tuska, to niech powoła komisję i przedstawi dowody, to albo wsadzimy jego, albo tuska😅

• Like 1
Opublikowano

Gdzie widzisz tu u mnie coś negatywnego.

Grzecznie sobie rozmawiamy.

Każdy może mieć swoje poglądy i spostrzeżenia.

Dopóki nikt nikogo nie obraża niczego negatywnego wctakiej rozmowie raczej nie ma.

2 minuty temu, Pigmei napisał:

Bo wam ten temat z niewidomych przyczyn  budzi negatywne emocje 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Jak będziesz się zachowywał jak królik w klatce, byle micha pełna, to na pewno nic się nie zmieni.  :P

Screenshot_20231120-123311_Facebook.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

A wiesz dlaczego koran zabrania picia alkoholu ?

Nie wiesz ? To wyobraź sobie, jak na spóźnionego męża czekają 4 żony z wałkami :D

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

No nie wiem

Pewno żaden by tu zbytnio się nie opierał przed taką możliwością...😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v