Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Qwazi napisał:

2 minuty temu, 6465 napisał:

małżonkę na kolana                  do sąsiadki🤭

Tak mi się to trochę...gryzie🤔

i jedną na oczach drugiej ma pchać 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Darek musisz trochę przytyć, abo małżonkę na kolana to będzie szedł że do sąsiadki przepchniesz ten śnieg🤭

Lekki spychacz, bo podnośnik słaby... 

Zaparcie jest, całkiem nieźle sobie daje radę 

U Sąsiadki też odsniezylem 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Przecież pisze że tylko 3/4 do sprzedaży. 

Jakby było 100 % to już by było moje. 

Nie wiem kto ma 1/4 .🤷‍♂️

Przy 3/4 nie warto brać? Tak blisko pod samym oknem, to warto rozważyć. 

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Ja mam już efekt zwrotny po obejrzeniu kilku legendarnych modeli Fendt.Im nowszy tym większe g....z niego wychodzi.Kupie pewnie jakiegoś trupa i bendę bluzgał przez miesiąc.Podziwiam ludzie chwalących się traktorami za optymizm, nie wiedzą co ich czeka.

Bo Fendty to nahdroższe ciągniki i były kupowane raczej na duże hektary. Na Podlasiu i Mazurach wszystkie firmy usługowe chodzą  na Fendtach, rzadko coś innego. Sieczkarnia Claas plus Fendty w odwozie, w żniwa kombajn Claas reszty jest tyle że się nie liczy.

Fendt też miał kilka wpadek z modelami. Znajomy biznesmen ma 820, którym robi usługi to skrzynia pada cały czas ale to ponoć normalne w tym modelu, jeszcze jak jeździ kto popadnie i nie umie używać hamulca.

A jakiego modelu szukasz.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Bo Fendty to nahdroższe ciągniki i były kupowane raczej na duże hektary. Na Podlasiu i Mazurach wszystkie firmy usługowe chodzą  na Fendtach, rzadko coś innego. Sieczkarnia Claas plus Fendty w odwozie, w żniwa kombajn Claas reszty jest tyle że się nie liczy.

Fendt też miał kilka wpadek z modelami. Znajomy biznesmen ma 820, którym robi usługi to skrzynia pada cały czas ale to ponoć normalne w tym modelu, jeszcze jak jeździ kto popadnie i nie umie używać hamulca.

A jakiego modelu szukasz.

Skrzynia pada?No coś podobnego?😁.Coś 8+ albo 9+.Bez znaczenia.W środku jest podobna sieczka tylko guzików więcej.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
18 minut temu, superfarmer02 napisał:

A weź mi nic nie mów... 

Co tam Krzysiu🤔...

19 minut temu, slawek74 napisał:

Te te☝️...ja żem pominął to pchanie🤷...

Opublikowano
gregor1284 napisał:

20 minut temu, slawek74 napisał:

to napisz kartkę ,,covid,,

A właśnie. Odnieś się do tego. Kojarzysz wogole gdzie to?

FB_IMG_1701607041312.jpg

ulica zamknięta i dawno pewnie ponad 30 lat nic nie jechało rampa kolejowa na lewo na prawo zakłady mięsne kiedyś towar tedy wyjezdżał albo węgiel do kotłowni foto pewnie ze 30 lat

Qwazi napisał:

18 minut temu, superfarmer02 napisał:

A weź mi nic nie mów... 

Co tam Krzysiu🤔...

Te te☝️...ja żem pominął to pchanie🤷...

to chciałbys by było nie odgarnięte 🤔

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał:

Jak na oczach jedną drugiej na głowie ma posadzić, toż to perwersja, Sławek ty świntuchu

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Pchać, posadzić i jeszcze coś odgarniać...oj Sławek...kudłate myśli masz😱...

Normalnie od dobrobytu to się tym łukowiakom we głowach przewraco, tfu sodomia tfu gomoria tfu 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

bo ja kudłaty cały jestem ... fryzjer by się przydał 🧔♂️

Przyjeżdżej do nas...łoba z Markiem załatwimy sprawę...opalim owłosienie...zarost tyż przy okazji😎🤷...

Marek mosz palnik🤔

Opublikowano

w fendzie vario taniej zrobić niż autoclada w jd

Skrzyni od jondera to ciezko znaleźć żeby ktoś chciał robić nie mówiąc o kosztach. Vario w fendtach ogarniają już w pl i wcale drogo nie wychodzi. W 820 jest problem taki że skrzynia mała silnik duży coś jak w starszych 311, 312. Do tego u tego gościa ciąga olbrzymie przyczepy i podejrzewam że ci co nimi jeżdżą hamują skrzynią i tak wykańczają ją i właściciela firmy powoli.

w fendzie vario taniej zrobić niż autoclada w jd

Skrzyni od jondera to ciezko znaleźć żeby ktoś chciał robić nie mówiąc o kosztach. Vario w fendtach ogarniają już w pl i wcale drogo nie wychodzi. W 820 jest problem taki że skrzynia mała silnik duży coś jak w starszych 311, 312. Do tego u tego gościa ciąga olbrzymie przyczepy i podejrzewam że ci co nimi jeżdżą hamują skrzynią i tak wykańczają ją i właściciela firmy powoli.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Krzysztof81 napisał:

mówiąc o kosztach. Vario w fendtach ogarniają już w pl i wcale drogo nie wychodzi.

Ile wychodzi taki koszt naprawy ?.

Mechanik w szopie czy Korbanek . 

Części zamienne oryginalne .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v