Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Czyżbym został wywołany🤔, przykro mi nie mogę być tutaj stroną ale tak myślę że bym zaczął od 1855

O...i już insza inszość... Mietek, co Ty na to🤔...zobaczym, w czyjej drużynie zagrasz😉🤭

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

za jaki post został nominowany do tej nagrody???

Ceny mleka... Powoli zaczynam rozumieć miastowych... 🙈

5 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek mielim handlować, a nie czynić...darowizny🤷...

Co tam uprawowo-siewny...Agro factory wyceniamy przecież🤭...

Chodzi o to że jak ja czy ktoś inny sprzedaje coś na adekwatna cenę do stanu (czyli dla niektórych za drogi) to zawsze znajdzie się taki co mu drogo a w większości taką osoba jest ktoś kto ostatni większy zakup wykonał 15 kat temu a jak kupi jakiś zegar za 60zł do swojej mocarnej siuntki to musi o tym pół świata poinformować. Aleee jak on cos sprzedaje to górna półka cenowa i nie ma zmiłuj... 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

za jaki post został nominowany do tej nagrody???

Ponad 300 tyś wpływu 

Opublikowano
kupował ktoś z was nasiona czy SOR przez tą grupę na FB - Rolnicza Grupa Zakupowa. Mają całkiem korzystną ofertę na nasiona kukurydzy. Około 60 zł taniej na jednostce niż na innych internetowych sklepach. Ktoś kto robił tam zakupy smoże się. wypowiedzieć ?
Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Ceny mleka... Powoli zaczynam rozumieć miastowych... 🙈

Chodzi o to że jak ja czy ktoś inny sprzedaje coś na adekwatna cenę do stanu (czyli dla niektórych za drogi) to zawsze znajdzie się taki co mu drogo a w większości taką osoba jest ktoś kto ostatni większy zakup wykonał 15 kat temu a jak kupi jakiś zegar za 60zł do swojej mocarnej siuntki to musi o tym pół świata poinformować. Aleee jak on cos sprzedaje to górna półka cenowa i nie ma zmiłuj... 

Aaaa...to Ty o takich rzeczach...ja staram się uczciwie podejść do sprawy...nie liczę, że za ten agregat kupię uprawowo-siewny, bo nie kupię 🤷

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek mielim handlować, a nie czynić...darowizny🤷...

Co tam uprawowo-siewny...Agro factory wyceniamy przecież🤭...

A kto tu mówi o darowiźnie? Cena złomowa za ramę i już gra gitara. Nie zapominaj że on wykazał zainteresowanie Twoją córką a może jak przyjedzie po to to coś zaiskrzy. Co święta potem Ci będzie wypominal jak ostatnia koszule z niego chciałeś zedrzeć 

Opublikowano
25 minut temu, pedro2 napisał:

No, że @michalcium dołączy do zacnego grona dzbanów roku to bym się nigdy nie spodziewał 🤣 

Kabaret. 

@radekz200 Ty choć się nie wyrywaj do tego czelendżu bo ja chyba jako ostatni stąd mam dobre zdanie o Tobie 😁 stracisz i to 

już robiłem skrina i sobie przypomniałem ze ostatnio zapłaciłem za nawozy 😂😂

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A kto tu mówi o darowiźnie? Cena złomowa za ramę i już gra gitara. Nie zapominaj że on wykazał zainteresowanie Twoją córką a może jak przyjedzie po to to coś zaiskrzy. Co święta potem Ci będzie wypominal jak ostatnia koszule z niego chciałeś zedrzeć 

Ja go będę ostrzegał przed moją córką...Ty wisz, co ona umi...Karola już broniłem...nie wpychajmy drugiego w paszczę lwa...

Rama po cenie złomu powiadasz...dobra 250kg x1,3 PLN (cena złomu użytkowego, bo na przetop to nie pójdzie🤷) to jest 325 zł plus 700 za zęby i na ten moment z kwotą 1025 zł mamy załatwioną ramę i zęby...możemy gadać o kółkach...

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, pedro2 napisał:

No, że @michalcium dołączy do zacnego grona dzbanów roku to bym się nigdy nie spodziewał 🤣 

Kabaret. 

@radekz200 Ty choć się nie wyrywaj do tego czelendżu bo ja chyba jako ostatni stąd mam dobre zdanie o Tobie 😁 stracisz i to 

No faktycznie chłopaki ostro lecą. Ostania  fakturę za mleko mialem na kwotę ok. 4tyś . Ale nie będę się nią chwalił.

Ale to było ze 3lata temu 😂

Edytowane przez brodziak81
Opublikowano
34 minuty temu, pedro2 napisał:

Kabaret. 

No skoro tak uważasz to przecie ci zdania nie zmienię ja wyjaśniłem co i po co 😜 pragnę ci tylko przypomnieć że sam kiedyś z d*py się wyrwałeś z gadką ile to ci z konta ubyło mowa była z tego co mi się kojarzy o 200 k ale co tam swojego się nie widzi😉

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Ja go będę ostrzegał przed moją córką...Ty wisz, co ona umi...Karola już broniłem...nie wpychajmy drugiego w paszczę lwa...

Rama po cenie złomu powiadasz...dobra 250kg x1,3 PLN (cena złomu użytkowego, bo na przetop to nie pójdzie🤷) to jest 325 zł plus 700 za zęby i na ten moment z kwotą 1025 zł mamy załatwioną ramę i zęby...możemy gadać o kółkach...

Kółka stówę walki z 800, dwójkę można dać 🤭

Opublikowano
12 minut temu, radekz200 napisał:

Takem czuł, że już w blokach startowych przebierasz nogami 😁

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Idź za mnie wóz nakręć to będziemy mogli dalej negocjacje prowadzić 

Albo nie. Idę sam. Od tych pieniędzy już mi się w głowie miesza. To nie jest miejsce dla takiego dziada jak ja. @Krzysztof81 nie zaczynaj

Jeszcze mi się spać zachciało...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mówisz, że taka hadra 🤔

Słońce pięknie grzeje ale zimno. 

No przecież ona 🥚🥚 umi robić ✂️...

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Kółka stówę walki z 800, dwójkę można dać 🤭

No dobra, jak tak przyspieszamy, to jeszcze 2 włóczki po 100 i łącznik 150...i już mamy 2375🤷...

Dobrze żeśta targowali oba z Mieciem🤗😉...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, radekz200 napisał:

O kura to cienko ...poważnie czysty jesteś ....mogie pożyczyć na 6,5%😁koniec stycznia kończa  mi się dwie lokaty na 200kola ...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
5 minut temu, michalcium napisał:

No skoro tak uważasz to przecie ci zdania nie zmienię ja wyjaśniłem co i po co 😜 pragnę ci tylko przypomnieć że sam kiedyś z d*py się wyrwałeś z gadką ile to ci z konta ubyło mowa była z tego co mi się kojarzy o 200 k ale co tam swojego się nie widzi😉

Michaś i @pedro2 przestańcie i już, lubie  was obu co byście nie zrobili 😂 chyba nie bedzieta się kłócić przez bogusia 

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

O kura to cienko ...poważnie czysty jesteś ....mogie pożyczyć na 6,5%😁koniec stycznia kończa  mi się dwie lokaty na 200kola ...

w styczniu to ja będę mógł swoje wycofać 😛

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

No dobra, jak tak przyspieszamy, to jeszcze 2 włóczki po 100 i łącznik 150...i już mamy 2375🤷...

Dobrze żeśta targowali oba z Mieciem🤗😉...

a farba???? a farba!!!! jest jaka jest, ale jest, 25zł warta😁

Opublikowano
52 minuty temu, szymon09875 napisał:

Sąsiad ma w U, w dodatku od strony podwórka nie musi wjeżdżać i wygląda jak na makiecie 😉

A jak z wolną przestrzenią? Fajnie takie zabudowanie. Od wiatru osłona 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v