Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, HF86 napisał:

ja mam z każdą kolejną niedzielą dalej do kościoła 🤭

ciekawe jak daleko będę za rok 🤣

Ja również nie chodzę i nie mam zamiaru. 

Opublikowano
13 minut temu, wojtal24 napisał:

nie jesteś sam cierpiący dobrze Cię rozumie ja po 18 chrześniaka jeszcze w łóżku lerze

Miałem taką imprezę w piątek. Śniadanko o 10, potem kawka, o 14 obiadek. Lux zabawa. I bez cierpienia.

Opublikowano
5 minut temu, Luki99 napisał:

To dlatego taki anty na baby jesteś

Opublikowano
34 minuty temu, jacor73 napisał:

Aleś bystry jak woda w klozecie

A dopiero po dwóch latach zmiarkowałeś się, że Ci 78 w PJ wpisali🤣🤣🤣🤣

I bez odbioru

Zobacz nie tylko ja jestem na opak

Pierwszą minutę filmu obejrzyj

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

jak kapelan uparty to i ursusem będzie woził

mój brat (ksiądz) jak chodził po kolędzie po jakichś koloniach to go w jedno miejsce ciągnikiem wieźli, jakąś valtrą chyba. to mówił, że w drodze powrotnej nie odpuścił gospodarzowi i przejął fajerę. 😉

• Haha 2
Opublikowano

sie zachmuralo..a piekne sloneczko wyszlo..kurna, a tu ze stara trza do kina jechac. jakis romantkio spcarek w sniegu to nie dla mnie.

14 godzin temu, jahooo napisał:

Jak kogoś interesują takie klimaty, o zapraszam do śledzenia i czytania

https://www.facebook.com/photo?fbid=299747516377140&set=a.115058411512719

12 godzin temu, Uziu92 napisał:

na wynajem ? teraz metr mieszkania w Siedlcach czy to w deweloperskim czy to z drugiej ręki to ceny ostre jak na takie miasto. Już niewiele do 10 tys za M2 w niektórych miejscach brakuje.

kurna -to niedlugo krakow przebija.. bylem tam raz.

16 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeśli tak twierdzisz to możesz sobie twierdzić.

Byś uważnie czytał to byś wyczytał.

ostatnio byla dyskuska na fb spedytorow- kazdy pisla ma kilkanascie lat i zmiana, jeden nawet wolal za fajere isc.. to trudny kawalek chleba z tego co pisali. znam jedna mloda dziewczyne co w tym robi,

1 godzinę temu, marulekk napisał:

Witojcie

qrła, wczoraj bocian mnie pokonał :( trza iść browara łyknąć  na rozruch 

test ciazowy zobaczyles ?? piles z radosci czy zalu😜

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Jondery to jednak chujowe ciągniki

https://m.sadistic.pl/poscig-w-usa-vt583937.htm

ile taich poscigow za lursuami w polsce jest co roku ??

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Żydzi mają niedziele w sobote.

Przecie ja żydowskiego pochodzenia nie mam chociaż to korzystne by było teraz 🤔 tylko pitoka szkoda bo nie dosc ze maly to jeszcze by przycieli 😐

• Haha 4
Opublikowano
jacek1296 napisał:

13 minut temu, wojtal24 napisał:

nie jesteś sam cierpiący dobrze Cię rozumie ja po 18 chrześniaka jeszcze w łóżku lerze

Miałem taką imprezę w piątek. Śniadanko o 10, potem kawka, o 14 obiadek. Lux zabawa. I bez cierpienia.

może byłeś na bezalkoholowej😆🤭😉

Bananek napisał:

superfarmer02 napisał:

jak kapelan uparty to i ursusem będzie woził

mój brat (ksiądz) jak chodził po kolędzie po jakichś koloniach to go w jedno miejsce ciągnikiem wieźli, jakąś valtrą chyba. to mówił, że w drodze powrotnej nie odpuścił gospodarzowi i przejął fajerę. 😉

u nas złośliwi mówią "kto ma księdza w rodzie tego bida nie ubodzie"

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

5 minut temu, Luki99 napisał:

a co ma jedno do drugiego? a mi nie pochwalisz się na priv co za konia kupiłeś?

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

a co ma jedno do drugiego? a mi nie pochwalisz się na priv co za konia kupiłeś?

Pewnie kupił ursusa 934 bo o takich mażył. 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

ostatnio byla dyskuska na fb spedytorow- kazdy pisla ma kilkanascie lat i zmiana, jeden nawet wolal za fajere isc.. to trudny kawalek chleba z tego co pisali. znam jedna mloda dziewczyne co w tym robi,

Zadam pytanie - czemu piszesz z takimi błędami i nie używasz polskich znaków? Razi to trochę w oczy...

12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A co ma piernik do wiatraka?

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

a mi nie pochwalisz się na priv co za konia kupiłeś?

Taaaa mi się nie pochwalił nawet, a zawsze trzymałem jego stronę  :P normalnie wypiął się na mnie jak Ukraina na Polskę.   :P

Opublikowano

Ci co mieli proboszcza w rodzinie to kupowali nowe c360 i c330 ziemię itp. Te skur*wysyny w sutannach zawsze ściągali kasę z ludzi i dawali swoim tak było i jest. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bananek napisał:

kiedyś to powiedzenie miało rację bytu. teraz mocno straciło na wartości

Teraz to i coraz mniej chętnych na sutannę. 

Edytowane przez Leszy
  • Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Zadam pytanie - czemu piszesz z takimi błędami i nie używasz polskich znaków? Razi to trochę w oczy...

Piernik i wiatrak mają tyle samo liter 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Teraz to i coraz mniej chętnych na sutannę. 

Dziwisz się? 🤣

Opublikowano
21 minut temu, wojtal24 napisał:

może byłeś na bezalkoholowej😆🤭😉

u nas złośliwi mówią "kto ma księdza w rodzie tego bida nie ubodzie"

jeden ksiadz w parafii przybyl-drugi ubyl

swiecki safarz sakramentu doznal kryzysu wieku sredniego i poszedl po 40 ,do seminarium -niedawno go wyswiecili, troche mlodszy ode mnie,

drugi ksiadz-znaczy pop umarl.. 

bardzo porzadny czlowiek .prawdziwy ksiadz z powolania.ale baba mu w glowie zawrocila,odszedl i sie ozenil-stad pop.

dostal uniewaznienie sakramentu i kolega z seminarium mu slubu nie tak dawno udzielal.

probosz nigdy po koledzie do niego nie chodzil.ale wikarzy szli..

19 minut temu, marulekk napisał:

@Rolnik1973 a tam u was jest tradycja że oprócz wożenia księcia gospodarz serwuje obiad głodnemu duszpasterzowi??

u nas od lat ma stalee domy gdzie je, caly dzien chodzi.

dawniej mama mu robila kolacje, ale sasiad sie ozenil i jego zona zaczela ksiedzu dogadzac a mieszkala wczesniej wiec przestala szykowac.

12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

bo okulary schowane , pisze bez patrzenia w klawiature, palce mam duze,  laptop stary i czasami klawisze sie zacinaja.glownie przestawiam litery-a nie zawsz sprawdze przed napisaniem..

polskich znakow nie uzywam i nie bede- nie chce mi sie. 

swoja przygode z komputerem zaczalem w 86 r  wtedy nie bylo polskich znakow i tak mi zostalo..napisanie pisma urzedowego to dla mnie meka ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v