Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Na pewno nie mało kasy, większość reklam to firmy farmaceutyczne, walą w  głowy ludziom tego szajsu, który i tak nic nie pomaga, a potem się dziwią że ludzie tonami jedzą farmaceutyki.

Jak głupi to jedzą. Kiedyś tego nie było i też się leczyli i żyli dłużej niż teraz 

2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym roku najwięcej zachorowań na HIV od ilus lat. Mamy podziękować naszym braciom i siostrom z Ukrainy.

Czekam

Albo fajnopolactwu od szczypawek

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym roku najwięcej zachorowań na HIV od ilus lat. Mamy podziękować naszym braciom i siostrom z Ukrainy.

Czekam

Że koledzy z ukrainy d*py dawali?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Czekam

Żadnych używek papierosów i co dzień bzykanko od 7dnia do 16,kiedyś była taka plotka że niemożna co dzień że plemniki nie dojrzałe  a to nie prawda lepsze świerze niż takie tygodniowe.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 godziny temu, wojtal24 napisał:

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

pafnucego też nie ma 

3 godziny temu, Baks00 napisał:

Za to nie którzy mają kilka wcieleń.....

to sie nazywa reikarnacja 😆

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, konteno napisał:

pafnucego też nie ma 

Pafnucy jest cały czas, bo wstawia laiki, ale jakaś nieśmiałość go chyba dopadła, zaciął się w sobie czy coś, Rysiek może wie coś więcej.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Dzie to jeszcze do kaleson. Latoś spróbuję całą zimę bez przechodzić, dziś mnie duperki na morsowanie namawiały to gdybym pomorsowal to powinno się udać

Chcom cie utopić w przeręblu i majątek przejąć, nie dej się 🙊

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, malaczarna napisał:

Ciekawe jakie macie teorie jak faceci mają problemy z poczęciem potomka.

Że partnerka mnie już tak nie pociąga jak na początku znajomości  itp.

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Z tego to wille można zrobić

z początku miała być serowarnia ale na szczęście z czyjąś pomocą w porę się rozmyśliłem 

5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Gdybyś naprawdę chciał to i w tym przybytku byś zamieszkał 

sam może i tak ale jeszcze jakąś ściągać to niekoniecznie mogłoby się jej podobać  

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Panie kolego, uprawnienia na ADRy miałeś już czy robiłeś w niedalekiej przeszłości? Trudno to zdać? 

Bo znajoma z urzędu pracy dzwoniła, że znowu mają trochę wolnego grosza czy nie chcę jakichś kursów zrobić. 

MIałem kiedyś ale chodziłem też w tym roku bo taki kurs ważny jest 5lat. A co do zdawalności zdają go wszyscy. Tak że o to nie musisz się bać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, malaczarna napisał:

Ciekawe jakie macie teorie jak faceci mają problemy z poczęciem potomka.

Większość zna te przyczyne

1. Przegrzane jaja

2. Pedalskie uciskowe gacie(Wiadomo, że jaja są najlepsze z wolnego wybiegu).

3. Oziębła, leniwa baba.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Jutro ma być już śnieg... nieźle 😒

Jeszcze na 2,5ha punktów muszę nazbierać i już 100% bendę miał.Pozniej może już być zima.

Opublikowano

Dzień Dobry 

+2 wieje dalej ale już słabiej jak wiało wieczorem.

12 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jeszcze na 2,5ha punktów muszę nazbierać i już 100% bendę miał.Pozniej może już być zima.

Hola hola nie tak szybko z tą zimą🤭

Opublikowano
51 minut temu, marcin19071980 napisał:

🙋‍♂️. To na jaki maksymalny rabat się  ubiegasz ? Jeszcze z 1.5ha nawieżć i zaorać ale jak nie snieg to mokro.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Desperado napisał:

Pafnucy jest cały czas, bo wstawia laiki, ale jakaś nieśmiałość go chyba dopadła, zaciął się w sobie czy coś, Rysiek może wie coś więcej.   :P

Była ciemna już nocka gdy pafnucy wrócił z Kocka i zapie🔨olił w łóżku sąsiada

Sąsiad się do łóżka wpakował gdy pafnucy z Anką w kartoflach harcował. 

Tera w areszcie siedzi i z tel prokuratora af śledzi. 

Nie no żart

Screenshot_20231119_184312_com.opera.browser_edit_525628738775521.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 7
  • Confused 2
  • Sad 1
Opublikowano
19 minut temu, brodziak81 napisał:

🙋‍♂️. To na jaki maksymalny rabat się  ubiegasz ? Jeszcze z 1.5ha nawieżć i zaorać ale jak nie snieg to mokro.

W związku ze zdobytymi punktami już na ten moment będzie 💯% ale postaram się dziś o ekstra doladowanie.Wszyscy w okolicy orają bez oglądania się na zalecenia palantów więc nie bendę sam.Piep....ich.

IMG_20231123_140727_631.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v