Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Pioter spoko gość, żyje swoim życiem, nikomu nie wchodzi w drogę, nawet nie próbuje nikomu na siłę narzucać swoich mądrości. Po prostu ma na wszystko wyjebane. Ważne że jemu jest dobrze.

Piotr ma wszystko dokładnie przemyślane i poukładane...lepiej niż większość z nas...tylko niepotrzebnie myśli o tym skracaniu😔

• Like 2
Opublikowano

o dziwo dzisiaj nie padalo..tylko z 5 minut lekkiego sniegu.

3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Który filter?

od rekorda jakis puszkowy .oleju hydraulicznego. zetro to byl wynalazek na gb,z pompapodnosnika  z przodu..dopiero gyd zalozylem sobie internet to znalazlem po zdjecia, napisy byly zatarte

3 godziny temu, Desperado napisał:

Tym bardziej powinien cieszyć się życiem, bo dostał drugą szansę, ile dzieci nie ma takiej szansy.

cale rzedy sa na cmentarzu..

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

To już nawet nie o to chodzi, mam prawie 190cm wzrostu i jak przekraczam 90kg wagi to zwyczajnie źle się czuję ... Samopoczucie przy nadwadze bardzo siada ...

ale za to potencja wzrasta-wiem tobie to niepotrzebne ale inni korzystaja

4 godziny temu, Agrest napisał:

Chcę do istniejącego budynku dokleić trochę dachu w jednospadzie.

Majster podliczył i za 24x około 6,5m mogę się w 50tys niezmieścić. Trochę mnie to zszokowało.  

strej zamarzyl sie daszek nad schodami-gdy majster wyliczyl na 16 tys to jej preszlo.

6 godzin temu, stempos1980 napisał:

Oj chyba trzeba brać się za orki wreszcie🤔 ale trochę pizga☝️

to plug gleboko w ziemie i nie powinno cie z pola wywiac..

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Ma ktoś z was pompę ciepła? Jak odczucia w dłuższym użytkowaniu?

gdy przyjdzie pare dni z -30 to sie okaze ile naprawde jest warta...siostra ma i nie narzeka . nawet taniej niz na wegiel ja wyszlo-panele ma do luftu-wschod zachod ,inacje sie nie dalo.

• Haha 1
Opublikowano

@Chłoporobotnik Teraz wiem, że się myliłem co do Twojej osoby. Z Twoich wypowiedzi wnioskowałem, że po prostu masz taką fanaberię jeśli chodzi o sposób bycia/życia, być może spowodowaną przez rodziców ale dokładnie odwrotnie, czyli byłem pewien, że jako drugie dziecko po latach miałeś wszystko na tacy i byłeś rozpieszczany przez bliskich i stąd ta niechęć do drugiej osoby, dzielenia zdania z kimś innym i ogólnie dzielenie życia. Myliłem się o 180° Teraz zrozumiałem z jakiego powodu masz takie a nie inne podejście. Przepraszam za czasem uszczypliwe wypowiedzi.

• Like 3
Opublikowano
6465 napisał:

Pioter spoko gość, żyje swoim życiem, nikomu nie wchodzi w drogę, nawet nie próbuje nikomu na siłę narzucać swoich mądrości. Po prostu ma na wszystko wyjebane. Ważne że jemu jest dobrze.

dokładnie i trzeba to uszanować

• Like 2
Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, Leszy napisał:

Ja to nawet lubię te jesienne pogody, ale ludziom odwala czasem. Tych samobójstw na wsiach niestety sporo było.... 

Mi też taka pogoda nie robi różnicy, na ludzi o jakichś, nazwijmy to, zachowaniach, wpływa...

Nie będę może pisał dokładniej, bo się niepotrzebnie zrobi kiepska atmosfera...

może być gorsza 🤔😱

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W czasie chybacki gnoja.

403637024_1359000265008264_1653346842142689578_n.jpg

Piotrek tak samo pocerowany koszyk jak by mojej mamy. Jak to robiła to mówiłem wypierdol to jutro kupię nowy. A ona "jeszcze się powiąże i będzie a ty byś aby wyrzucał bo jesteś w dobrobycie urodzony".

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Piotrek tak samo polerowany koszyk jak by mojej mamy. Jak to robiła to mówiłem wypierdol to jutro kupię nowy. A ona "jeszcze się powiąże i będzie a ty byś aby wyrzucał bo jesteś w dobrobycie urodzony".

To i tak nie jest najstarszy koszyk w "gospodarstwie". Są jeszcze dwa te białe, małe. Wikliniok jest. Kiedyś był jeszcze plewok ale się rozlazł... Ten ze zdjęcia jest najczęściej używany, przez niego wszystka trawa, którą zeżrą w ciągu sezonu przechodzi, niejednokrotnie dwa razy...

Opublikowano
wojtal24 napisał:

Krzysztof81 napisał:

8 minut temu, konteno napisał:

Wojtek miał na imię . Kiedyś burzliwa dyskusja była pod fotką fendta była 

14 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Coś kojarzę a on się autem nie rozwalił czasem jak wracał od dziewczyny? Czy o którymś innym teraz mowie ?

Nie chce mi się szukać. Rodzice mieli chyba nowego Jondera.

Zakończyć życie z powodu dziurawca to w ogóle jest dramat.

Miał słabo psychike i tak wyszło tragicznie.

Ludzie są ciężko chorzy, chorują na raki itp, łapią życie resztkami sił a tutaj stare zdrowe pryki pier**lą takie głupoty. Weźcie ogarnijcie się trochę.

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

mam kontakt z hubertem...

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Tak na oko to starsze ople czy VW miały identyczne

Dosyć popularny model. Zajadę jutro, mam w Łomży super sklep z taką drobnicą elektryczną. 

Na interbetach od 25zł na allegro do 109zł na rolniczych sklepach

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

@Sylwekx25 masz jaja szacun 🤝

jak każdy facet 🤣. Po prostu człowiek nie jest nieomylny, często jest w błędzie i gdy się o tym dowie, że się mylił trzeba się do tego błędu przyznać. Tym bardziej tym przypadku gdzie trochę żartowałem z Piotra. Pozistaje mieć nadzieję, że nie będzie zbyt długo żywił urazy.

• Like 4
Opublikowano

kurna mam na gorze jeszcze taki- nie wiem cy by sie nie rozlecial po pierwszym uzyciu i skad plewy teraz wziac  ??a kombajnem zbierac ? kiedys byl nawet specjalny osprzet i sie na przyczepy zbieralo..

zeby kogos zrozumiec to trzeba sie w jego butach przejsc.. 

pioter nie miales kiedys checi na .Ja wam jeszcze wszystkim kurwa pokaże - Memy.pl

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

chyba w sochaczewie rozleklamowany ten Motul bo szwagier mój też teraz z Castrola i innych przerzucił się na Motul

Ja motula do tourana wlałem,później kumpel wlał z beczki i teraz tak samo. Ale następnym razem znowu motyl wleci. Do passata od samego początku Valvoline,raz zalany elfem bo valvo nie było

👍👍👍👍👍👍 moja kuzynka pracuje w klinice i vitro i też tak powiedziała najpierw biorą tabletki żeby nie mieć dzieci a później biorą żeby je mieć. a do tej drugiej sprawy: też jestem zdania że jest wiele ważnych tematów to oni będą się zajmować i vitro aborcja i kościołem i myślę że na tych tematach nie jeden rząd i nie jedna partia się przejechała

Odnośnie in vitro. Koleżanka ze studiów,laska z bogatego domu. Brała tabletki i niby większość z dziewczyn które znam to tyły po nich, to ta ciągle miała figurę modelki. Już ma dwoje dzieci,oboje po in vitro bo naturalnie zajść nie mogła, czyli coś jest na rzeczy

Opublikowano

👍👍👍👍👍👍 moja kuzynka pracuje w klinice i vitro i też tak powiedziała najpierw biorą tabletki żeby nie mieć dzieci a później biorą żeby je mieć. a do tej drugiej sprawy: też jestem zdania że jest wiele ważnych tematów to oni będą się zajmować i vitro aborcja i kościołem i myślę że na tych tematach nie jeden rząd i nie jedna partia się przejechała

Tylko że czasami kij ma dwa końce i antykoncepcja to efekt uboczny który niestety trzeba zaakceptować

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

Therarolnik żyje. Mam z nim kontakt. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

W życiu różnie bywa zwłaszcza dzisiejsze czasy, ta pogoń za pieniędzmi, rozpoznawalnością, żeby być lubianym itp, itd. Do tego internet i korporacje robią ludziom a zwłaszcza dzieciom gowno zamiast mózgu i dlatego jest coraz więcej samobójstw. Kiedyś w pracy poznałem kilku Japończyków to wytłumaczyli mi czemu najwięcej samobójstw jest w Japonii. U nas zmierzamy do tego samego.

Większość z was nie kojarzy ale kiedyś na AF był taki młody chłopak, młody gniewny jak to większość tutaj, zakochał się dziewczyna go zostawiła to strzelił samogola. Miał około 20 lat, w galeri miał fajne gospodarstwo z tego co pamiętam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v