Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Marcin zwolnij, po co to tak.

Czemu,normalny rytm.Ja wcale jakoś nie cierpię z tego powodu.

Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

Marcin zwolnij, po co to tak. 

😁 Kanapka z chlebem 

Jest jeszcze druga opcja: chleb posmarowany nożem 

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

No, kupione... 🙄

Trachtur??? Weź no na smsa napisz co żeś kupił, bo zaraz ruszam na imprezę, a ciekaw jestem 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To chyba dzie na Kurpiach🤔 u nas to na wędkę albo koszykiem jak jeszcze w kanałach były

Nie chce mi się tłumaczyć Ale podobnie jak na wędkę tylko 30 albo 40 razy większa szansa na złowienie 

18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ja też nie lubie tych rogali. Jeszcze ta margaryna. Tfu.

We jak mnie to denerwuje te kremy wszystkie a tfu. Jakaś szarlotka czy sernik to jeszcze ale te ciasta z kremami to daj spokój ale teraz to i szarlotka i sernik nie bardzo. Nic z cukrem 4 miesiące nie jadłem 

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Jest jeszcze druga opcja: chleb posmarowany nożem 

Trachtur??? Weź no na smsa napisz co żeś kupił, bo zaraz ruszam na imprezę, a ciekaw jestem 

Jo, w poniedziałek wyśle bo jutro o tej porze będzie na lawecie 

3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Jaki?😃

Z wyglądu trupek ale tydzień w garażu i będzie lalka, najważniejsze że mechanicznie cacy 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale już coś z barwnikiem smaczne?

Co z barwnikiem?

23 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Ja też nie lubie tych rogali. J

Ja tych żywych ,,rogali " nie lubię🤮

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie chce mi się tłumaczyć Ale podobnie jak na wędkę tylko 30 albo 40 razy większa szansa na złowienie 

We jak mnie to denerwuje te kremy wszystkie a tfu. Jakaś szarlotka czy sernik to jeszcze ale te ciasta z kremami to daj spokój ale teraz to i szarlotka i sernik nie bardzo. Nic z cukrem 4 miesiące nie jadłem 

Ja bym się skręcił bez cukru😬wyjątek kawa tego nie mogę posłodzić 🤢

Opublikowano
6465 napisał:

No aż tak 😳 to Krzychu mus jakiś gar ze złotem wyorał.

7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Południowo centralnej 🤭🤔

No daj pospać poka.

Jak tam cały czas było płytko skrobane ciapkiem i siuntką to MTZ-tem głębiej wziął i coś wyorał🤭

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, 6465 napisał:

Po prostu młody zdrowy chłop. A nie mało roboty.

Jakby miał dość zajęć to by mu było wszystko jedno, aby zjeść i spać.

Jak gorący sezon to czasem śpię po 4 godziny na dobę a resztę ostry zapieprz z małymi przerwami na szybkie jedzenie a w nocy jeszcze miałem siłę na inne rzeczy to chyba nie od zajęć zależy 🤔

• Like 2
  • Confused 2
Opublikowano
2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Jak gorący sezon to czasem śpię po 4 godziny na dobę a resztę ostry zapieprz z małymi przerwami na szybkie jedzenie a w nocy jeszcze miałem siłę na inne rzeczy to chyba nie od zajęć zależy 🤔

Nienormalny jakiś chyba...

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Sylwekx25 napisał:

7211? 😁

Bez napędu to uj lepiej dopłacić a z pszodem. 

Opublikowano

Czas na kolacje 🙂

Zna ktoś takie placki pszenne na zsiadłym mleku 🤔

IMG_20231118_164952_900_LL.jpg

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Nienormalny jakiś chyba...

Może i nienormalny 🤔 może normalność i jedyny sen życia to siedzienie w domu i żarcie, niewiadomo 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v