Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, konteno napisał:

coś w tym jest ,nowy znajomy z roboty spotyka sie z 10 lat starszą bezdzietną rozwódką , coś z tymi MILFami jest na rzeczy😉

Screenshot_20231110-163027_Facebook.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Tak, jak tu kiedyś pisałem...w tych opiniach wychodzi wszystko...moja rada jest tylko jedna...pilnować się, żeby nie wk...ć prokuratora, bo to może mieć znaczenie przy uzgadnianiu kary...

Pewnie tak, ale jak pamiętam, to nie było wtedy takiego luźnego i lekceważącego podejścia w młodzieży...teraz to same roszczenia...wszystko mogą, nie nie muszą...

My i tak nie mamy o co walczyć. Jeśli już to tylko z firmą ubezpieczeniową o wypłatę odszkodowania za auto. Bo odszkodowanie dla pasażerów jest bez znaczenia jaki wyrok. 

Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Mam tak samo a jak dzwoniłem czy pisałem toś mi pan kazał mówić na ty 😕

A masz coś? 

Miałem 60l. Ze skrzyni z MF. Już jest 40 bo ile wleje do jednego sprzętu to wycieknie🙄

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Aktualnie mamy taką sytuację na rynku pracy, że nie pracuje tylko ten kto nie chce. Każdy melepeta, ciemniak jest w stanie znaleźć sobie zatrudnienie, to właśnie to powoduje takie sytuacje jak opisałeś, bo ludzie się nie boją że zostaną bez środków do życia, tu go wypierdzielą to od jutra będzie pracował gdzie indziej 

No właśnie, trzeba robić póki młody, potem może sił braknąć 

dlatego kryzys musi nastąpić. 

żadne korporacje ani rządy nie pozwolą na rynek pracownika. 

już brakuje milicjantów, wojskowych i innych ludzi budżetowych .

pracownicy korporacji co mają wy....e na pracę, bo ofert jest full, nie są produktywni. 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jaki ja pslowiec chlopie. Zaczynata mnie denerwować jak wcześniej z tym że jestem pisowiec 

Bądź  jak gołąb s^aj na wszystko 

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

No właśnie, trzeba robić póki młody, potem może sił braknąć 

Ja tam młodziutki i nie nadaję się już na pracę 🤤

Żegnam Szanowne Grono🙋

Integrację czas zacząć... 🤫

Opublikowano

Baw się dobrze...pij z umiarem...😉

23 minuty temu, pedro2 napisał:

My i tak nie mamy o co walczyć. Jeśli już to tylko z firmą ubezpieczeniową o wypłatę odszkodowania za auto. Bo odszkodowanie dla pasażerów jest bez znaczenia jaki wyrok. 

Nie do końca...zawsze można coś ugrać w karze i środkach karnych, jeśli się przyjmie pokorną postawę...chyba, że prokurator totalna świnia, to i tak zrobi co zechce, bo tacy też są. Ale wtedy można nie składać wniosku w 335. Macie mecenasa, to poprowadzi...

• Thanks 1
Opublikowano
21 godzin temu, szymon09875 napisał:

Najgorsze, że one zaczepów transportowych nie mają. I nawet nie bardzo jest jak coś uczepić tam. 

Mozna urwać plecak 

17 godzin temu, Luki99 napisał:

Nie kupuj tego dziadostwa  jak za 8-10 K  to tak a jak nie to niech sprzedający idzie w uj. A kup zwykłą c360 lub 912 ewentualnie zetora 7711.

C360 już mam .

Ten traktor wcześniej był w okolicach Jędrzejowa za 20 tys do realizacji.

Potrzymał ktoś rok półtora i chce sprzedać. Cena trochę przesadzona. Malowanie też takie nie w kolorze na odwal się . 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 6465 napisał:

No ale jak pojedziemy razem to wrócimy jednym bo nie będzie komu kierować🙄

No tak racja, to lepiej jedź sam 

@Qwazity mnie z Tomkiem nie zapraszaj bo znasz mój sposób kupna,, dobry kupiec daje połowę,, 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

@Qwazity mnie z Tomkiem nie zapraszaj bo znasz mój sposób kupna,, dobry kupiec daje połowę,, 

No własne mam taki plan aby tyle zaproponować🤔

Opublikowano
43 minuty temu, pedro2 napisał:

O masz wycinak kupił to wozi i wozi bez opamiętania, już koniec pryzmy 😁

To luźne dasz radę docisnąć i wziąć czy szufla?

Gdyby było równo to w większości tak

Sąsiad w silosie mało co sprząta

Ale to trzeba trochę czasu już tym robić 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

Moja szkoła, i w rękę klep tak żeby końcami palców go żyły za nadgarstkiem trafiać, zaraz z ceny zejdzie 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

I oczywiście "panie jak bym mioł to bym dołożył ale nawet na paliwo muszę pożyczyć"

Opublikowano

Ja tam żem widział Ciebie w akcji ...

2 minuty temu, 6465 napisał:

No to będziem gadać...święto jutro🤷...

Kazia bym zaprosił, żeby miał bliżej...on dobry w targowaniu z biciem w dłonie 😉🤭...

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Gdy śwagier odwiezie ci siostrę 👍

Ty możesz się zająć...

A krowy się doją 🤗

20231110_171930.jpg

Czemuś nie zaznaczył "reklamacji nie uwzględnia się, a zwrotów nie przyjmuje" 🤔🤭

@6465 @Łolek widzę, żeśta podjęli procedurę zmiękczania...poczytam se...piszta piszta🤷😉🤭

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ja tam żem widział Ciebie w akcji ...

No to będziem gadać...święto jutro🤷...

Kazia bym zaprosił, żeby miał bliżej...on dobry w targowaniu z biciem w dłonie 😉🤭...

Co utargujesz lapą  nie dołożysz łapą 

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Czemuś nie zaznaczył "reklamacji nie uwzględnia się, a zwrotów nie przyjmuje" 🤔🤭

@6465 @Łolek widzę, żeśta podjęli procedurę zmiękczania...poczytam se...piszta piszta🤷😉🤭

Po silniku widać że bity 😂

Piuntke dom 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Gdzie tam bity Panie...nie bite, nie cofane...żeby to miało skrzydła, to by się w powietrze wzbiło 🤣

• Haha 3
Opublikowano

Piuntke dom 

Ło panie taka moc że silnik odleciał i musiałem innego szukać 😁

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał:

Baw się dobrze...pij z umiarem...😉

Nie do końca...zawsze można coś ugrać w karze i środkach karnych, jeśli się przyjmie pokorną postawę...chyba, że prokurator totalna świnia, to i tak zrobi co zechce, bo tacy też są. Ale wtedy można nie składać wniosku w 335. Macie mecenasa, to poprowadzi...

Ok, tylko co tu grać jak kierowca zmarł. Jedynie pilnować nie dać zwalić całej winy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v