Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał:

Dobry cwaniak. Najpierw akcja przy przywitaniu a w drugiej rundzie zrobił coś i to nie jednokrotnie przez co najman "przegrał" walkę 

W stójce, której i niego tak naprawdę nie ma, bardzo przypominał Najmana. W parterze bardzo dobry. Dlatego wygrał. Ale to końcowe obijanie, to też jeden wielki chaos...tak to dla mnie wyglądało...

Opublikowano
45 minut temu, Mateusz1q napisał:

Jak nie masz warunków to się nie bierz za zakładanie rodziny 

Jak nie masz tej właściwej połówki to nie zakładasz ,a warunki jak masz na czym czapkę nosisz to stworzysz . Jak będzie kobitka ,,z jajami'' ,to cię na ludzi wykieruje ,pod warunkiem że to nie będzie dyktatur  a partnerstwo . A jeśli ktoś tu mówi że miłość trwa 2,3 lat  ,to mu się żle trafiło ,lub powielał po rodzicach ,i robi wszystko w tym kierunku   aby było po mojemu, i tak wyszło .🤷‍♀️

• Like 8
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

45 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To co miałem wszystko rzucić i leżeć bo manna z nieba spadnie 🤔 . Jak mówiłem żeby się przyprowadziła to nie chciała bo na kupie nie będzie mieszkać ,bo to bo tamto ...

Jak nie masz warunków to się nie bierz za zakładanie rodziny 

Przecież pod namiotem nie mieszka. Nawet jak jest ciasno to można się ożenić i później wspólnie albo rozbudować jak jest miejsce albo nowe postawić. Ważne żeby chęci były coś działać...

• Like 3
Opublikowano

Ludzie nauczyli się żebrać przez te 8 lat... Kiedyś widziałem taką zrzutkę na NOWEGO zetora bo cyt. "stary ciągnik nie nadaje się do pracy w polu, przyszła wiosna i nie mamy czym ruszyć, pomóżcie" 😂

• Like 4
Opublikowano
soltys48 napisał:

20 minut temu, Karol6130 napisał:

Ponoć w końcu następuje wymiana 😂🤣

Nie wchodźmy w szczegóły bo jeszcze Jacuś zacznie nam to recenzować 

oby nie demonstrować 🤦‍♂️🤯

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Łolek napisał:

Dzień doberek 9* i błoto 

Ale żeście tutaj tematy zarzucili o matulu 🙆‍♂️, i wiara i życiowe porady dla Marcina, a on się śmieje z tego, więc albo ściemnia albo (przepraszam @Aktywnyrolnik7245@Aktywnyrolnik7245)  jest głupi

Ja już sam nie wiem, z początku myślałem, że trolluje, ale kurła ile można. Wychodzi teraz, że chyba i jedno i drugie. 

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Obudziłem się, zegarek w telefonie 6.35 na ścianie w kuchni 7.40 myślę bateria padła... 

Dzień dobry, w ten jakże ciężki poranek 🙋🙋

Ja o 5, patrzę na telefon jeszcze godzina do budzika. Nawymyślali durackie zmiany się człowiek rozregulowywuje 🤕 

Fajny dzionek, nie siura, nie wieje. Może by tak Ankę po kościele zapiął 🤔 

Antychryst 🙆

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pomagać trzeba

dlatego tu ciągnikiem można w polu pomóc 

A wyremontować ciągnik do wiosny zdąży i za swoje

To jest tylko 60 

Swego czasu warta 4.5t saletry

👌...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To co miałem wszystko rzucić i leżeć bo manna z nieba spadnie 🤔 . Jak mówiłem żeby się przyprowadziła to nie chciała bo na kupie nie będzie mieszkać ,bo to bo tamto ...

Może nie chciała siedzieć na kocią łapę ? a jak nie to było powodem,  tylko chce apartamenty zaraz, no to GOODBYE MADAME, GOODBYE.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Fajny dzionek, nie siura, nie wieje. Może by tak Ankę po kościele zapiął 🤔 

Antychryst 🙆

Nie uruchamiaj Ryśka...bo będzie jadem pluł🙆😱😉...

• Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał:

To wyglądało jak teatr. Widzieliście jak się po walce wyściskali 😁

Najlepsze to było 10na 1. Ciekawe ile dostał kasy ten chłopak do obijania🙂

Ci co coś poważnie walczą to mówią że dla nich to upokarzająca ta gala. Nazbierają meneli tak jak ta goha i Nicola i to ma walka być? Dla tej gohy to sam zanik alkoholu jest niebezpieczny a nie mowa walka 🤣

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał:

Może nie chciała siedzieć na kocią łapę ? a jak nie to było powodem,  tylko chce apartamenty zaraz, no to GOODBYE MADAME, GOODBYE.

Zapewne chciała normalnego męża dla siebie...nic w tym dziwnego...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v