Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Dwie walki były na YT za free ale jak włączyłem po pół godziny to już nie było,chyba szybkie walki były. Który to ten Twój wygrany? 

Konrad Karwat.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

a ja dopiero z garażu wrócił , dostanięty ładowacz stracił lemiesz

IMG_20231026_115334.jpg

Ja do garażu teraz praktycznie nie zachodzę a sprzęt typu kątówka, wiertarka, wkrętarka mam w rękach jak już naprawdę muszę - czyli maksymalnie kilka razy w roku.

7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Kawalery, oferta dla was! 🙃😋

Screenshot_20231029_004323_TikTok.jpg

Dziękuję, na szczęście nie kwalifikuję się ani wiekowo ani zawodowo.

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Cześć...7°... nie pada...

To co w tym poście napisałeś, znaczy, że nie wiesz, jaki jest powód tego odejścia, albo ściemniasz...

Ten punkt był tezą, której broniłem każdym następnym wyrazem...a całość była do Pedra. On już widzi. Ty jeszcze nie, więc taki wywód kierowany w Twoją stronę, póki co, nie ma sensu...

To jest podświadome...tak go ułożyli i wychowali...teraz Grzesio, o którym tu parę razy wspomniałem, a bardziej jego żona, robią to samo ze swoim synem. Wcześniej z tą kobietą zrobili to jej rodzice, a jak się Grzesiu ożenił to i z nim...widzę to bardzo często i słyszę okraszone wulgaryzmami "Mateusz Ty nygusie, kiszonki przywieź, gnój wywieź, itd", chłopak ma 22 lata i już zdążył się z roboty zwolnić ,(zresztą Grzesio zrobił to samo ileś lat temu), bo trzeba rodzicom pomagać ...trzeba, ale pomoc to nie jest bezwzględne wykonywanie rozkazów...

Zresztą jeszcze kilka przykładów u siebie na wsi znajdę...najwyraźniejszy jest chłopa w wieku 52 lat obecnie, który gospodarzy sobie z mamą, a mama dawno temu już mówiła oficjalnie do ludzi, że jej syn nie pójdzie na zabawę, bo on ma słuchać tej mamy, zawieźć ja do kościoła, do lekarza, na zakupy, a nie jakąś obcą sprowadzić nie daj Boże. Tam też śp ojciec tego chłopa, był tresowany i nie miał prawa głosu...

Naprawdę już nawet nie chce mi się tego czytać , przyjedź to zobaczysz kto rządzi , już mówiłem nawet nikt nie myślał że ja będę chciał robić w gospodarstwie , była to wyłącznie moja decyzja!!! 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Bo z twoich wpisów i opisów sytuacji można takie wnioski wyciągnąć, też mam takie wrażenie że rodzice nie wiem czy mama czy ojciec ma duży wpływ na to co i jak robisz, a w relacjach z kobietą ma to ogromny wpływ na związek i na to jak ona ciebie postrzega 

Naprawdę uwierz tak to z boku wygląda 

To co miałem wszystko rzucić i leżeć bo manna z nieba spadnie 🤔 . Jak mówiłem żeby się przyprowadziła to nie chciała bo na kupie nie będzie mieszkać ,bo to bo tamto ...

Opublikowano

Zadzwoń zapytaj otwarcie czy osobne mieszkanie to jedyny problem. Czy jak go rozwiążesz to wróci.

I kop dziurę w ziemi, lej fundament na ciasne ale własne M2 lub M3.

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

to może Ty komuś chcesz na złość zrobić i ciągniesz to chodź nie masz do tego głowy to chociaż weź uwagi bardziej doświadczonych kolegów z forum

No uczę się , byki mi ładnie rosną to co mam zmieniać ,o  zboże jak zadbam też potrafię ładny plon osiągnąć

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

byki mi ładnie rosną

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

zboże jak zadbam też potrafię ładny plon osiągnąć

To jak masz coś z czego jesteś zadowolony to po co płaczesz? Na tym się skup i tyle.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To jak masz coś z czego jesteś zadowolony to po co płaczesz? Na tym się skup i tyle.

Ale można to również robić z drugą połówką

Opublikowano
45 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To co miałem wszystko rzucić i leżeć bo manna z nieba spadnie 🤔 . Jak mówiłem żeby się przyprowadziła to nie chciała bo na kupie nie będzie mieszkać ,bo to bo tamto ...

Jak nie masz warunków to się nie bierz za zakładanie rodziny 

Opublikowano
34 minuty temu, soltys48 napisał:

Wiedziałem normalnie wiedziałem że jesteś inny🤣🤣

od was na pewno .wy sie z niego wysmiewacie a ja mu chce pomoc, co sie chlopak samotnie ma meczyc ?. na pewno znajdzie sobie partnera wtedy on bedzie robil za kobiete a jego partner za mezczyzne , bo aktywny to nigdy mezczyzna nie bedzie -niestety..

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v