Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A ja się nie lubię wpraszać do nikogo. Wódki też nie pije więc spoko

Jakie wpraszać tu ludzie sami proszą w gościnę 

I ja też ich zapraszam, wiedzą że zawsze drzwi otwarte dla nich są, jest możliwość poznania fajnych ludzi (i żony mają fajne też) 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A ja się nie lubię wpraszać do nikogo. Wódki też nie pije więc spoko

My też wódki nie pijemy.... 🤭

Wolał byś gnać 400 km w jedną stronę,jak jeden czy drugi wybada   wytłumaczy Ci temat w minutę bo to u niego pod nosem...

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

W jakim celu wymieniacie się numerami? Sam nie mam do nikogo i nie widzę takiej potrzeby

A chociażby w takim, że czasem któryś potrzebuje czegoś, a drugi jest w stanie mu pomóc...co już niejednokrotnie miało miejsce🤷...

Poza tym można se czasem po prostu pogadać...

15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Toć @Qwazi miał przesłuchania robić.

Pada dalej, klient odprawiony w deszczu ale ważne, że przyjechał.

Ale ja to w innym...procesie...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

🤭

Wolał byś gnać 400 km w jedną stronę,jak jeden czy drugi wybada   wytłumaczy Ci temat w minutę bo to u niego pod nosem...

No jest jeden taki co tego nie uczyni......

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

I ja też ich zapraszam, wiedzą że zawsze drzwi otwarte dla nich są, jest możliwość poznania fajnych ludzi (i żony mają fajne też) 

Moja byłaby niezadowolona jakby się tak zwalali

Gdybym miał

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, to nie na mój łeb...

No bo wspomniane było o wożeniu się ruskim traktorem...chyba, że by te wątki połączyć, bo może łon tym traktorem...do mojej żony zajechać 🤔😱🤭...a ja w takiej sprawie przesłuchiwać miałem...ale Marek sam się ...wykrył🤭...

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

12 minut temu, Łolek napisał:

Moja byłaby niezadowolona jakby się tak zwalali

Gdybym miał

Ale raczej miał nie będziesz z Twoim podejściem więc jedno zmartwienie masz z głowy

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

No bo wspomniane było o wożeniu się ruskim traktorem...chyba, że by te wątki połączyć, bo może łon tym traktorem...do mojej żony zajechać 🤔😱🤭...a ja w takiej sprawie przesłuchiwać miałem...ale Marek sam się ...wykrył🤭...

A znalazłeś jakieś ślady po ruskim traktorze? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, superfarmer02 napisał:

A znalazłeś jakieś ślady po ruskim traktorze? 

Ło całe mnóstwo...dzisiaj Grześ mordował swojego MTZ tuż za moim podwórkiem, dokładniej mówiąc, na tyłach...więc przyklepiemy Tobie...tym bardziej, że nie od strony głównej drogi te ślady 🤷🤭...no i odciski wąskich opon od kolażówki...Markowej, też znalazłem...muszą być jego, bo...w stronę Łowicza prowadziły🤭...i ze 4 bary miały nabite...a Marek kilometrów trzaska, to se nabił, żeby mu się lekko i szybko... przemieszczało 🤭...

A tak poważnie, to jak patrzyłem na robotę Grześka tym traktorem, to mi się nóż w kieszeni otwierał...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

w końcu skończyli 😛

IMG_4899.jpeg

A co im przeszkadzało we wcześniejszym zakończeniu? Alkohol?

Opublikowano
7 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki jest tutaj jakiś temat o ochronie wód przed azotanami ? Chodzi mi o dotacje na zakup wozu asenizacyjnego , czy są jakieś kryteria odnośnie djp i pojemności itd 

A są, Ty je spełnisz

Weźmiesz co Ci będą chcieli dać 

Składałem i nie dostałem tego co chciałem 

Chciałem beczkę 6000l dawali 4500l

Teraz ponoć miało być i na rozrzutnik 

Składaj

Przed chwilą, Agrest napisał:

A co im przeszkadzało we wcześniejszym zakończeniu? Alkohol?

Brak funduszy 

Dopiero co wypłata była 

Spytaj @Łolek

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Łolek napisał:

Po co ta siątka prawie na moście z Anką w deszczu siedziała, zimno mokro trzeba było gdzie pod dach wejść to by normalnie usiadła 

To kara boska za ten kapitalny urlop na żądanie w środku sezonu 😁 

90mtg ostatnio wybiło po kapitalce i zesrał się uszczelniacz wału korbowego ten od koła zamachowego 🤦 kapie oliwa. 

Z czego oni robią te części to tylko płakać 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Brak funduszy

Napisz jeszcze raz, bo...nie dowierzam...oczom własnym 🙆...

1 minutę temu, pedro2 napisał:

To kara boska za ten kapitalny urlop na żądanie w środku sezonu 😁 

90mtg ostatnio wybiło po kapitalce i zesrał się uszczelniacz wału korbowego ten od koła zamachowego 🤦 kapie oliwa. 

Z czego oni robią te części to tylko płakać 

Skracałeś przy montażu?

Opublikowano
2 godziny temu, krilan06 napisał:

Ty masz ten międzyplon pod dopłaty? 

Tak 

2 godziny temu, mf362 napisał:

Myślałem że żona pracuje gdzieś w urzędzie/ za biurkiem 

W Biedronce to też nie nawala i nie jest chyba lekko z klientami i pracodawcą 

Talerzowka lub głęboko kultywator . Przez zimę to nic nie zostanie z owsa i rzodkwi 

Na dopłaty to mogę po 15 lutym

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Napisz jeszcze raz, bo...nie dowierzam...oczom własnym 🙆...

Skracałeś przy montażu?

Jo. I otwory pilnikiem poprawiałem. Wszystko było na glanc ze dwie godziny nad dopasowaniem siedziałem.

Te dekle to każdy hvj na swój strój robią. Podobnie pokrywę rozrządu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v