Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, malaczarna napisał:

To mój jakiś dziwny

Miastowy

27 minut temu, Qwazi napisał:

🤦🙆...

Jak to mówią...bogatemu to i byk się...ocieli😉

Jeszcze i Ty z mojej biedy się nabijasz? .....  

Opublikowano
34 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jakie w tym roku stawki za koszenie?

A tak do 200 za ha

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Kolejny egzemplarz tez sobie z miasta chyba wybiorę tylko młodszy model. Mój już za chwilę 40 to widać elementy zuzycia

Za mocno go eksploatujesz.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Kolejny egzemplarz tez sobie z miasta chyba wybiorę tylko młodszy model. Mój już za chwilę 40 to widać elementy zuzycia

Może to wina operatora.....

3 minuty temu, 6465 napisał:

Za mocno go eksploatujesz.

Tam wałka nie dotoczy 

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze i Ty z mojej biedy się nabijasz? .....  

No gdzież bym śmiał...tak mawiają u nas🤷...na Kurpiach może inaczej🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:
15 minut temu, malaczarna napisał:

płynów nie trzyma?

Albo ciśnienia...

Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:
15 minut temu, malaczarna napisał:

płynów nie trzyma?

Albo ciśnienia...

może przez podkładkę 🤔🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Jakie tam zużycie w tym wieku, wyślij go na testy z dużo młodszą modelką to zobaczysz ile jest wart 🐇 🐇🐇 🤠

Edytowane przez Pigmei
  • Haha 2
Opublikowano

Żeby czasem to na odwrót nie było.   xD Starszy model kobity za dużo nie pofika.  :P

• Haha 1
Opublikowano

Tacy starzy ludzie jeszcze żyją?

10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wziąć któremu?

16863955299976450941704003273744.jpg

Ja poproszę. Tylko nie charkaj 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, zachodnihobbysta napisał:

miało padać bo w oktawie siano zbieram a tu w środę jak kończyłem kosić to się chmurzylo i tak do dzisiaj tylko chmury widać a sianko lux bez deszczu

Na północy jak nie było deszczu tak nie ma i w prognozach nie widać. Na wszystkich polach w okolicy nie brak takich rozrastających się placów. tak wyglądająca pszenica nikogo już nie dziwi, tylko smuci.  😔 Można by powiedzieć ze to tylko fragmenty pól ale przy takim niedoborze wody lepiej nie będzie 

OMsMgO-b3RtxfHb9g90JztTRHVy-H39anG41-OxRkhwHQIazWQkebtU1W0F9ZdW7QqCAjhuU_f8Op0uyc03pAo8jpYKPEwwa1NSfsfccQxn81g6H68tk5ESPdAyLYsiYC1kF1Zjikoqc31If1k2clB2QnVU_e1CTbT2B2iOh1lFm0eBte-CX6o56Aw0NU2YneSGgaIe_gG5SnXJW9upnrFldLK2iGgOtQmRhqgy8ZEAU8CyQAP-dKZsKbCwyLy2VoplxJed86VvZrvV6eSU3_HTUNehGZ5lLuX-pnJkv3a_odMYQh9iAS6Dsh2a2r434m0FRQL6vxOq9ZN34ACCYe0U3Meqaa7oMqLxm8vKYEKXsjReqdRMY0Doa-3AINvVcq5rgV_tddhDicb9SAQ7LLok9Fr7jh2B34DA12EwiDZF0xDy0FsNIemqsySGwO8EyBCtUSNpqEDOL5FKcGG5mSLQiDM4viRnovduaCIT96xSOvYdK3jmOgTuqkKJNoo_SfZPGUeQOEbFLewH08bo7v0WyTtTzKjsRSsoJO0gIJ4RjyI4PtmOxaMREjF18hNcF26IhFYUxsXdlGDgzUdKCGByqBe207zCZAGReLtIpsrKdsT1uCh8r1kuKUL6-csJRgzdL9iCL8vjMp2cA2_WXC3zyfZeZp0aBXp-zTfIt-4gMWNBWp-PJwrP_vLQYePhykv0MlrZvKMGiqs7sopuGqSpziI7GGwm0ELc3ybwxlgYauBepv3XPE0KKBrcJaiOUyPNx-0_J-DFELmv2naD5gLFFGgJDZQJC7abbb8Wk-0Kgoi7CAo2unaQfN3-uPmOEoRRUwLRgne69IkIofV-VoghjnFd77725SCng6fiLhOiOpD2BpSdhjRELVWIR1YerUccdiO9g4fEarfQls7e_ieKH32wlNjVYU-wFp8p38eQKmPKB=w703-h937-s-no?authuser=0

Edytowane przez Pigmei
  • Sad 4
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tacy starzy ludzie jeszcze żyją?

Żyją, ale nie martw się jak Ty tyle będziesz miał, to już na pewno coś wykombinują żeby ludzie do tego wieku nie dożywali.    :P

• Haha 3
Opublikowano

Może tuleja ma luzy ? :)

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v