Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

młodsza/starsza od ciebie ? ile ma lat ? ma narzecznego/męża/chłopaka?

może póki jest to korzystajcie i będziecie mogli pod jej opieką dziecko zostawiać 

chyba że boicie się by odgłosy z sypialni nie przeszkadzały reszcie rodziny 

raczej za daleko chyba nie bardzo może ją wysłać

do zakonu

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

A nie da się czegoś dobudować czy poddasza  zrobić ?

już dawno pisałem by całe poddasze zrzucił i piętrowe coś w stylu domku holenderskiego/ przenośnego kempingowego postawił ze schodami ogarnąć  

@Aktywnyrolnik7245letniskowo fajne robi te premium https://www.letniskowo.pl/jb-homes/powierzchnia-50-59-m2/linia-modelowa-premium/

często widzę jak je wywożą wieczorem/nocą w kierunku W-wy 

ale prymaka ma cennik na stronie i wiadomo po ile to chodzi http://prymaka.pl/oferta/

stalovers ciekawe domki budują tylko po zrzuceniu dachu pewnie trzeba byłoby zbrojenie i grubszy strop zrobić by taki jakiś domek na wierzchu już istniejącego murowanego budynku pierdyknąc 

3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Już mówiłem nie będzie potomstwa

z tobą nie będzie ale może z jakimś innym facetem może się jej uda 

Edytowane przez konteno
  • Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, bratrolnika napisał:

szwagra mam na wydaniu, dobry chłopak, ogarnięty, z własnym domem, pasuje???

Szwagier szwagra rolnika🤔...to pachnie zmianą...nicku😉

• Haha 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

@Bananek wczoraj dostałem plastry popękane co ich nie mógł odwirować do końca od znajomego pszczelarza, większość rzepaku ale taki świeży to i rzepakowy mi smakował 😉 pierwszy raz w życiu jadłem miód prosto z plastra 

rzepakowy miód bardzo szybko krystalizuje i ciężko jest go wydobyć z ramek. miód prosto z ramek jest przepyszny. to jak za dzieciaka mleko prosto z kanki zaraz po udoju. jeszcze z pianką.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Bananek napisał:

rzepakowy miód bardzo szybko krystalizuje i ciężko jest go wydobyć z ramek. miód prosto z ramek jest przepyszny. to jak za dzieciaka mleko prosto z kanki zaraz po udoju. jeszcze z pianką.

Gdzie mleko 🤮🤮

Co do miodu, mi najbardziej podchodzi spadź,

Opublikowano
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Adam nie mam pomysłu na rozwiązanie problemów mieszkaniowych a bez tego nie ma co myśleć o dziecku

Inni mają gorzej i mają dzieci ale to twój wybór🙄

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

@Bananek wczoraj dostałem plastry popękane co ich nie mógł odwirować do końca od znajomego pszczelarza, większość rzepaku ale taki świeży to i rzepakowy mi smakował 😉 pierwszy raz w życiu jadłem miód prosto z plastra 

Bo przetrzymał pewnie za długo i się w ramkach skrystalizował, wtedy już umarł w butach.

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Co do miodu, mi najbardziej podchodzi spadź,

Jakbym wierzył to bym się modlił co roku aby tylko tego nie było w ulach... Nie mam co z tym robić jak się trafi. Jeden amator się trafia na kilka słoików czasem a z resztą nie ma co robić.

Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbym wierzył to bym się modlił co roku aby tylko tego nie było w ulach... Nie mam co z tym robić jak się trafi. Jeden amator się trafia na kilka słoików czasem a z resztą nie ma co robić.

Woda i drożdże mogą pomóc coś z tym zrobić użytecznego ;) 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

W stodole mieszkasz?

Pierdzielisz bzdury

7 minut temu, Łolek napisał:

Może po tych słowach przestaniesz mnie lubić ale na co ty masz pomysł 🤔

Ale w domu to mam jeszcze dzikiego lokatora w postaci siostry 🤷 i jak tu ją wywalić 

Marek i tak Cię lubię 😛

a dlaczego masz kogoś wywalać? masz chyba swój pokój na pocztę wystarczy żeby łóżeczko wstawic

Aktywnyrolnik7245 napisał:

12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Nie da się ogarnąć dwóch klitek w tym domu?

Dziwne rzeczy wypisujesz...najlepiej to willa z basenem dla tej Twojej Pani..,

A siostra to nie jest dziki lokator....

Nie willa , tylko spokój . To jest jednak obca osoba która wchodzi do domu i nie koniecznie może się dogadywać z wszystkimi , mało jest później takich sytuacjach 🤷

13 minut temu, Łolek napisał:

Ożeń ją z kimś z forum i wyexportuj 

To by było najlepsze 

15 minut temu, HF86 napisał:

może płacz dziecka za ścianą będzie jej przeszkadzał, albo instynkt macierzyński w niej obudzi i pozbędziesz się siostry, a zyskasz szwagra i jeszcze wujem będziesz 🤔

Daj Boże

13 minut temu, DANDYS napisał:

kobita z młodym,

Drugiego robisz?

no tak dziadek z babka ojciec z matką a Ty z obca baba🤭🤭🤭🤭🤭🙆‍♂️ myślisz że każdy z nas szedł od razu na swoje do nowej willi ?

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, slawek74 napisał:

obyś się nie zdziwił .... torfy a torfy duża różnica...

Uturalane. Jednak slaby torf w tym roku,na jednej łące 2 bele, na drugiej gorszej 4. Mowa o działkach 50ar.

Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

a dlaczego masz kogoś wywalać? masz chyba swój pokój na pocztę wystarczy żeby łóżeczko wstawic

no tak dziadek z babka ojciec z matką a Ty z obca baba🤭🤭🤭🤭🤭🙆‍♂️ myślisz że każdy z nas szedł od razu na swoje do nowej willi ?

Byłeś w sobotę? Dowiedziałeś się czegoś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v