Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

U mnie leżą i zarastają tylko,nie mam pomyslu na nie

Wiaty niby stawiają, nie jestem przekonany,ale solidnie wyglądają, rzucę za stodołę się pomyśli. Za dwie dychy to szkoda nie wziąć po 9m długie. Jak nie to bocian się ucieszy 😉

Opublikowano

Może kto kolekcjonuje banknoty z kolejnymi numerami? Za 110%  mogę oddać , jakby komu zależało😁

20230425_105522.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Może kto kolekcjonuje banknoty z kolejnymi numerami? Za 110%  mogę oddać , jakby komu zależało😁

20230425_105522.jpg

Sławek chyba kolegami dobrymi zostaniemy. 😁🤗

To kiedy podjechać?😎

Opublikowano

A to już nie jesteśmy?🤣

Chcesz je uchronić przed przetasowaniem?🤭

Się część siostrzenicy odłoży w kopertę

Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

Za darmo nic nie dadzą. 

U mnie za darmo to 300 ha łąk byś kosił. Składają o dopłaty a nie mają ciągników i rotacyjnej to się proszą. Ja tam wolę wziąść gotówkę za skoszenie takiemu niż pracować przy sianie

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

20230425_105522.jpg

Jak żeś drukarkę ustawił takie są 🤭 już teraz wszystko jasne skąd to bogactwo 😜

19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Zwrot za drogi nawóz 

Coś już wiadomo ., kiedy co i jak będzie wyglądał ten zwrot?

Opublikowano

Czekam na ten deszcz, aż się zmęczyłem. Chyba pooglądam powieki od spodu, bo jakoś z sił opadłem. Chyba w USC  zmienię sobie imię na Ryszard😜

Opublikowano
55 minut temu, PRIMO napisał:

Kuźwa zbereźnik się robi z ciebie Mariusz. 🤭

Eee tam...a moja małżonka, to twierdzi, że się leniwy robię 🤭🤷

Tak, że to ten no... teoria 😱

Opublikowano

Skapło 5mm i chyba tyle.

Kurier nie dał się zdrzemnąć.

Muszę powiedzieć że firma Agrola ładnie wywiązuje się z gwarancji. 24h od zgłoszenia części dojechały. Bez wysyłania zdjęć, na tzw słowo.

Wspomniałem że zawór był rozsadzony po zimie, zgłosiłem dilerowi i ten olał sprawę, jedno mieszadło wysadziło. Poprosiłem o drugi dodatkowy wkład ewentualnie za dopłatą

Przysłali dwa kompletne mieszadła w ramach gwarancji i zawór. Choć wystarczyło tylko dyszę tą z drugiego zdjęcia.

Może pierdoły i koszt znikomy, ale podejście do sprawy ok.👍

20230425_112319.jpg

20230425_113016.jpg

25 minut temu, PAN88 napisał:

I co na zasiłki i plusy będziesz czekał 🤔🤣

Wydaje mi się że to nie dla Ciebie z tego co piszesz.

U mnie niby radar pokazuje że pada a sucho jest

Jak się nic w polityce z ukrami nie zmieni, to może to być jedyne sensowne wyjście

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

10 i 13 bym wziął bo tez mi brakuje do kolekcji😀

Sklejone  są, nawet nie zauważyłem.

Kiedyś dwie paczki po 100szt miałem z kolejnymi numerami, ale przewiozłem je tylko 120km do innego banku🤭

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

Ryszard to nie imię, Ryszard to stan umysłu. 😉

potwierdzam. 

mam takiego po sąsiedzku 🤣

Opublikowano

Jutro będę przesiewał zboża jare, niestety na trzech polach tak zamuliło na glinie że masakra 

I jak tu rozwijać gospodarstwo😐

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

20230425_105522.jpg

to te słynne jaszczombia "pieniądzy mamy nieograniczone ilości "😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

20230425_105522.jpg

Zamknij chałupę na noc, żeby kto po nie nie przyszedł 😁

Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał:

Sklejone  są, nawet nie zauważyłem.

Kiedyś dwie paczki po 100szt miałem z kolejnymi numerami, ale przewiozłem je tylko 120km do innego banku🤭

Widzisz,dzieki mnie dowiedziales sie ze brakuje 400zł. Taka historia ze stacji akurat nie na mojej zmianie. Kolezanka tak.pieniadze liczyla ze na koniec zmiany bylo w kasie 600zł na plusie. Pozniej z banku przyszedl e-mail ze brakowalo 600zł do utargu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v