Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty już tego nie rób. Bo robisz aferę z tego co dla większości ludzi jest normalne. 

Normalne? chyba tylko w jakiejś dziurze w Małopolsce jeszcze. Człowieczku, podałem linka gdzie ktoś chyba z głupim na rozum się pozamieniał i został za to ukarany, a ty szukasz zaczepki i robisz gównoburzę.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Normalne? chyba tylko w jakiejś dziurze w Małopolsce jeszcze. Człowieczku, podałem linka gdzie ktoś chyba z głupim na rozum się pozamieniał i został za to ukarany, a ty szukasz zaczepki i robisz gównoburzę.

Ty ewidentnie wyolbrzymiasz problem, @Leszy mądrze pisze. Zrób tak aby było zawsze czyściutko i żebyś nie musiał sprzątać ale nie rób właśnie ty gównoburzy bo spadły dwa czy trzy kawałki ziemi z opony na drogę czy plasterek gówna z rozrzutnika i już karać i sprzątać.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

Raczej ty. Z automatu wszystkich byś jednakowo traktował, czy naleciało jak temu z linku - tu karać, oczywiście czy temu co spadło ledwo co z koła.

14 minut temu, Desperado napisał:

Bawi cię to? udaj się może do specjalisty . 

Już się dawno z tobą wszyscy kłócili na temat kombajnów i widać, że byli ludzie znacznie mądrzej myślący. Bawi mnie jedynie twoja zero jedynkowość. 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Pewnie syn przeszkodził 

Te dzieci to są nie potrzebne 

@Łolek

I jak tam, hydraulika ok? 

Jak nie potrzebne, bardzo potrzebne są niech się uczy może kiedy starego zastąpi.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Zaraz napiszesz że słomka spadła,    :Pbo coraz niżej zawężasz, byle tylko szukać zwady   xD

A może słomkę w twojej "praworządności" też trzeba sprzątać? Cholera wie co tam jeszcze wymyślisz.

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

To stare jak węgiel 

Z okazji którego tego święta? 

Problem mam urwał nać.... @Agrest pomóż mi. Rosną mi krzywo drzewka no i wpadlem na taki pomysl ze wbije jakis kolek i upaluje je do tego kółka tylko jak to najlepiej uwiązać do drzewka żeby go nie pokaleczyć i żeby mu w rosnieciu to nie przeszkadzało?

W sklepie ogrodniczym są takie specjalne gumki  elastyczne które "rosną" wraz z drzewem.

Chyba są cięte z rolki, może masz sadownika w okolicy to by ci uciął że 2mb.

A jak nie to szmata zwinięta na luźny gruby wałek i dwa razy przewiązana.  Tz raz pętelka luźna na drzewku, drugi raz mocno do kołka

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

W sklepie ogrodniczym są takie specjalne gumki  elastyczne które "rosną" wraz z drzewem.

A jak nie to szmata zwinięta na luźny gruby wałek i dwa razy przewiązana.  Tz raz pętelka luźna na drzewku, drugi raz mocno do kołka

A wąskimi paskami z pasa do spięcia może być? Bo lipy tak mam przewiązane. 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Gdzie tu sadownik. Ja wyznaczam nowe trendy i nowe uprawy wprowadzam 

Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tera to się miarka przebrala! Jak to się kłócić można beze mnie?! Ja to jak woze obornik a zgubię to na powrocie najeżdżam kołami żeby tak się w oczy nie rzucał. Kiedyś takiego rzadkiego zgubiłem gromadkę i wjechałem w to a to chlapnęło w dużej mierze do sąsiada na bramę 🙆‍♂️ pozniej jak jechalem to zmywal ale nakrzyczec mnie nie nakrzyczal. Sluzba drogowa na jesieni nam kazala rozrzutniki czyscic jak wyjezdzamy na drogę

Zbierasz gówno na oponę jak kierowca F1 kawałki gumy po wyścigu🤣

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A wąskimi paskami z pasa do spięcia może być? Bo lipy tak mam przewiązane. 

Kwestią jak to na wietrze pracuje, bo pas jest sztywny i może kaleczyć

Opublikowano
57 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ale żeby nie było. dla jasności... popieram że wypada posprzątać po sobie.

Złamałem nogę dla tego że ktoś nie dopilnował swoich obowiązków. Niechciałem wyciągać z tego konsekwencji i odszkodowań, chociaż z perspektywy czasu powinienem. Chociażby dlatego że ktoś inny mógłby skończyć gorzej niż ja. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Jesteś młody szczawik i ucz się porządku, śmietnik ci trochę spadnie.   :P

Ile rocznie obornika wozisz czy gnojowicy lejesz pytam bo pierniczysz ze głowa boli

Opublikowano (edytowane)

@Łolek A co to ma za znaczenie że Ty wozisz tyle czy tyle? możesz drogę zapaskudzić kilkoma rozrzutnikami, a możesz wywieźć sto i będzie czysto.  I następny się będzie wykłócał, kłóć się z Policją może, ja ci mandatu nie dam.

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v