Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A zamienników też nie ma?

Te dwa lekarstwa są sprzedawane pod tą samą nazwą przez wielu producentów. Tyle że teraz fala zachorowań. Dla przykładu u mojego kolegi na kombinacie brakuje połowy załogi. 

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Przyjdzie i na was czas. Choć wam tego nie życzę.

Jak by było trzeba to po lekarstwa dla dziecka to i do Katowic bym pojechał.

Jak będzie coś mocno dokuczało to znak że należy się zbierać z tego łez padołu. Ja śmierci się nie boję tylko kalectwa 

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Dobrze wiedzieć 👍 Może na wekendzie coś praktycznie by uderzyl

Wraźie czego to zapraszam na a może i cosik mocniejszego. 😁

Opublikowano

Moja mama przed śmiercią powiedziała mi tak."już się nażyłam ale chciała bym wam chociaż dzieci przypilnować." I bardzo by się przydała.

• Like 4
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Hubert mam dwie recepty na dwa antybiotyki o tym samym składzie tylko różnych firm i obydwuch nie ma. Jeden to zinnat drugi ceclor. Obydwa zawiesina dla dziecka

Zinnat ciezko dostać u nas tez,a o tym.drugim.nie slyszalem. A takie pytanie,dzieci bez problemu przyjmują te antybiotyki?

Ale się urobilem a jeszcze sporo do zrobienia na dzisiaj. Ale juz czuje ze za duzo tego wszystkiego na raz. Cos dusi w klatce piersiowej,glowa boli,ale d47 cala wierzby nacięta😀

Przed chwilą, 6465 napisał:

Moja mama przed śmiercią powiedziała mi tak."już się nażyłam ale chciała bym wam chociaż dzieci przypilnować." I bardzo by się przydała.

A moja mama bardzo chcialaby pilnowac jak narazie jedynych wnuków,jest jeszcze młoda to inaczej patrzy na swiat?najgorsze.te.kilometry),niz moja tesciowa ktora juz zmaga sie z chorobami i do.pilnowania zbytnio sie nie nadaje bo dzwigac nie moze,czesto choruje. Nie wspomne o tesciu który nawet nienwiemjak.zajmowac sie.malymi dziecmi

Opublikowano
6465 napisał:

Szukam antybiotyku dla dziecka, kuźwa w Warszawie nie ma, w Łodzi nie ma. Znajoma aptekara namierzyła w jakiejś wiosce koło Łodzi że mają jedno opakowanie i zarezerwowała. k**wa gorzej jak za PRL-u 😠

a co młodym ? jak coś to próbujcie Avena w Płocku mają sieć aptek

Opublikowano
hubertb napisał:

3 minuty temu, 6465 napisał:

Nie wiem czy to jest prawda, skoro małżonka była w aptece na Zduńskiej i nie było a tu pokazuje że jest? Mi sprawdzała dziewczyna w aptece w systemie i najbliżej znalazła w Lipcach rejmontowskich?

Byłem w Piasecznie i kobita sprawdzała w aptece i powiedziała że w obrębie 50km nie jest dostępny.

Nie wiem jak aktualizowany jest ten system, jeśli ręcznie to może nie być bo ktoś kupił. Jednak jeśli jest automatyczny to klikasz rezerwuj i ma być. Żona bardzo często korzysta z aptek internetowych, dla leków bez recepty czy innych maści ceny są czasem dużo niższe. 

no moja też właśnie bo jest dużo taniej i na recepce też zamawia przez neta z odbiorem w jakiejś sieciowej aptece

Opublikowano
26 minut temu, Baks00 napisał:

No niby owies a 50 kg 🤭 

A i rodzynek🤦 ale mnie wkur... coś czuję że szybko się pożegnam z nim🤬 

IMG20230307145223.jpg

IMG20230307150122.jpg

toc to lm to cudów się można nie spodziewać. 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, radekz200 napisał:

Ale to jutro 😛

No i takie trzeba kupić żeby jutro były lux 

21 minut temu, pawel885 napisał:

To jutro  ...

Uschniętego patyka dasz???

Mój patyk jeszcze nie uschnięty 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Baks00 napisał:

A i rodzynek🤦 ale mnie wkur... coś czuję że szybko się pożegnam z nim🤬 

A co dziś u mnie jeden pokazał przy załadunku to włos się jeży na głowie. Płoty mało niższe ode mnie jak koń na zawodach brał. Nawet skubany nie tknął. Paralizator-poganiacz miał gdzieś, nie robił na nim żadnego wrażenia, na koniec linką go wciągalim na auto. Stał z 5m od byków, które były już na aucie, ale nie widział ich, w takim był amoku. Kierowca to myślałem, że go zabije na miejscu, tak się wkurwił. 😉 Jak mu jebnął widłami oburącz po łbie to aż go przyćmiło. Tam nos na stówę połamany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v